Bálint Klára

Bemutatkozás

Református lelkipásztor, mentálhigiénés szakember, lelkigondozói tereptanár, pszichodráma-, bibliodráma-, SzomatoDráma-vezető, Dr. Buda Lászlótól tanulva SzomatoDráma módszerű egyéni- és Ultrarövid terápiás konzulens vagyok, mely utóbbi módszer csoportos képzésében Dr. Buda László egyik közvetlen munkatársa lehettem. Jelenleg Család- és Párterápiás képzéssel gazdagodom.

Hálával tölt el, hogy négy évtizedet felölelő embereknek segítő hivatásom során, empátiámnak, folyamatos képződésemnek és gazdag élettapasztalatomnak köszönhetően nagy gyakorlatra tehettem szert, igen sok különféle élethelyzetben megtorpanó embernek lehettem/lehetek segítségére, akár egyetlen beszélgetés alkalmával.

A találkozásban – Istennel, önmagammal, a másik emberrel – csoda történik. A megérintődés csodája.  „Mikor a lelkem roskadozva vittem, / Csöndesen és váratlanul / Átölelt az Isten.” (Ady) És az ölelésben, a kapcsolódásban minden a helyére kerül. Az elveszített Éden, a kapcsolat áll helyre. Gyógyulok, mert gyógyít a kapcsolódás, a kapcsolat… S gyógyul bennem és körülöttem minden.

Lenyűgöz, ahogy e csoda megszületését újból és újból tetten érem a SzomatoDrámában és az Ultrarövid terápiás konzultációban; amilyen gyengéden s rövid időn belül elvezet oda, ahol rendeznivalónk, gyógyulni- és gyógyítanivalónk van. Megköszönöm Dr. Buda Lászlónak, hogy rajta keresztül mindezt megismerhettem.

Bizalommal és szeretettel várom azok megkeresését, akik

  • szeretnék lelküket, önképüket, önértékelésüket, önmagukkal és másokkal való érzelmi kapcsolatukat erősíteni;
  • segítő, erőt adó beszélgetésre; életérzést, életet megváltoztatni tudó megmozdulásra vágynak;
  • magánéleti/házassági/családi krízisben, gyászban, fájdalomban, lehangoltságban szenvednek;
  • sérelem, harag, megbocsátani nem tudás fogságából szabadulnának;
  • testi tünettől szenvednek (ami mögött gyakran lelki elakadás állhat);
  • transzcendenssel kapcsolatos kérdéseik vannak, spirituálisan vágynak fejlődni;
  • vagy „csak” szeretnék bizalommal kiönteni a szívüket olyan valakinek, aki  befogadással, megértéssel, együttérzéssel  fogadja, és  bátorítással, öleléssel  bocsátja útjára a kopogtatót.

Technikai információk

Személyes konzultáció: Maglód
Budapesttől 30 percre, akár autóval, akár tömegközlekedéssel. (Vonattal a Keleti pályaudvarról, busszal az Örs vezér teréről félóránként, valamint szintén busszal Kőbánya-Kispestről óránként indulnak járatok. Az M0-ás autóút Maglód mellett halad el.)

Online konzultáció: Messengeren, Skype-on.

Konzultáció időtartam: 120 perc
Konzultáció díja: 
30.000 Ft

Átlagos várakozási idő: néhány nap.

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 209 07 10
E-mail: balintklari0916@gmail.com
Város: Maglód

Vélemények, visszajelzések

“Nagyon jól éreztem magam nálad a konzultáción. Szerintem nagyon jól rálátsz a problémára és annak gyökerére. Hatékony a beszélgetés. Nagy segítség annak, aki épp el van veszve az élet forgatagában és nem látja a megoldást az adott helyzetre! Nekem nagyon sokat segítettél.”

Timi

“Nagyon hálás vagyok Klárinak, hogy megérezte: egész életemet végigkísérő bizonytalanságom, önértékelési problémám gyermekkoromra vezethető vissza.  Miután alkalmam volt a konzultáció során lélekben találkozni a szüleimmel, minden fájdalmamat elmondani, és meghallani az üzenetüket… egyetlen konzultáció után megbékélve, megbátorodva indultam utamra. Ez az állapot azóta is tart! Nagyon köszönöm!”

 

Péter

 “Életem egy nehéz időszakában találtam rá Klárira, Dr. Buda László ajánlásával. Köszönöm, hogy szeretetével, kedvességével és nagy szaktudásával segítségemre volt, és néhány találkozás során sikerült rendbe hoznom magam körül a világot. Külön köszönöm, hogy e covidos időszakban mindezt online Messenger videós beszélgetés keretében tudtuk megélni, átdolgozni.”

Zsófi

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!