Bálint Klára

Bemutatkozás

Református lelkipásztor, mentálhigiénés szakember, lelkigondozói tereptanár, Pszichodráma-, Bibliodráma-, SzomatoDráma®-vezető, SzomatoDráma® módszerű egyéni- és Ultrarövid terápiás konzulens vagyok, mely utóbbi módszer csoportos képzésében Dr. Buda László egyik közvetlen munkatársa lehettem. Legutóbb Család- és Párterápiás konzulensi alapvizsgát tettem le.

Hálával tölt el, hogy négy évtizedet felölelő embereknek segítő hivatásom során, az ajándékba kapott empátiának, a folyamatos képződésemnek és gazdaggá lett élettapasztalatomnak köszönhetően nagy gyakorlatra tehettem szert; sok különféle élethelyzetben megtorpanó embernek lehettem/lehetek segítségére, akár egyetlen beszélgetés alkalmával.

A találkozásban – Istennel, önmagammal, a másik emberrel – csoda történik. „Mikor a lelkem roskadozva vittem, / Csöndesen és váratlanul / Átölelt az Isten.” (Ady) És az ölelésben, a kapcsolódásban minden a helyére kerül. Az elveszített Éden, a kapcsolat áll helyre. Gyógyulok, mert gyógyít a kapcsolódás, a kapcsolat… S gyógyul bennem és körülöttem minden.

Konzulensi találkozásaim búcsú-ölelésében öröm és hálaadás tölt el, hogy az Ultrarövid Terápia® módszer segítségével ismételten Valaki gyönyörűséges ajándékkal a szívében indulhat útjára.  Köszönöm, hogy én is megismerhettem ezt az ajándékot. Köszönöm, hogy megismerhettem az átadás módszerét. Köszönöm, ha bárkinek bárkitől áldássá lehet.

Bizalommal és szeretettel várom azok megkeresését, akik

  • szeretnék lelküket, önképüket, önértékelésüket, önmagukkal és másokkal való érzelmi kapcsolatukat erősíteni;
  • segítő, erőt adó beszélgetésre; életérzést, életet megváltoztatni tudó megmozdulásra vágynak;
  • magánéleti/házassági/családi krízisben, gyászban, fájdalomban, lehangoltságban szenvednek;
  • sérelem, harag, megbocsátani nem tudás fogságából szabadulnának;
  • testi tünettől szenvednek (ami mögött gyakran lelki elakadás állhat);
  • transzcendenssel kapcsolatos kérdéseik vannak, spirituálisan vágynak fejlődni;
  • vagy „csak” szeretnék bizalommal kiönteni a szívüket olyan valakinek, aki  befogadással, megértéssel, együttérzéssel  fogadja, és  bátorítással, öleléssel  bocsátja útjára a kopogtatót.

Technikai információk

Személyes konzultáció: Maglód
Budapesttől 30 percre, akár autóval, akár tömegközlekedéssel. (Vonattal a Keleti pályaudvarról, busszal az Örs vezér teréről félóránként, valamint szintén busszal Kőbánya-Kispestről óránként indulnak járatok. Az M0-ás autóút Maglód mellett halad el.)

Online konzultáció: Messeng, Skype, Google meets

Konzultáció időtartam: 120 perc
Konzultáció díja: 
30.000 Ft

Átlagos várakozási idő: néhány nap.

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 209 07 10
E-mail: balintklari0916@gmail.com
Weboldal: https://balintklara.squarespace.com/
Város: Maglód

Vélemények, visszajelzések

„Nagyon jól éreztem magam nálad a konzultáción. Szerintem nagyon jól rálátsz a problémára és annak gyökerére. Hatékony a beszélgetés. Nagy segítség annak, aki épp el van veszve az élet forgatagában és nem látja a megoldást az adott helyzetre! Nekem nagyon sokat segítettél.”

Timi

„Nagyon hálás vagyok Klárinak, hogy megérezte: egész életemet végigkísérő bizonytalanságom, önértékelési problémám gyermekkoromra vezethető vissza.  Miután alkalmam volt a konzultáció során lélekben találkozni a szüleimmel, minden fájdalmamat elmondani, és meghallani az üzenetüket… egyetlen konzultáció után megbékélve, megbátorodva indultam utamra. Ez az állapot azóta is tart! Nagyon köszönöm!”

 

Péter

 „Életem egy nehéz időszakában találtam rá Klárira, Dr. Buda László ajánlásával. Köszönöm, hogy szeretetével, kedvességével és nagy szaktudásával segítségemre volt, és néhány találkozás során sikerült rendbe hoznom magam körül a világot. Külön köszönöm, hogy e covidos időszakban mindezt online Messenger videós beszélgetés keretében tudtuk megélni, átdolgozni.”

Zsófi

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!