Bálint Klára

Bemutatkozás

Alaphivatásom: négy település reformátusainak lelkipásztora vagyok több mint harminc éve. Időközben mentálhigiénés szakemberré, lelkigondozói tereptanárrá, pszichodráma-, bibliodráma-, SzomatoDráma-vezetővé, majd SzomatoDráma módszerű egyéni konzulenssé képződtem. Ezt követően az Érzelmekre Fókuszáló Párterápiás módszerrel (EFT Externship), Család- és Párterápiás képzéssel (MCSE) és Dr. Buda László Ultrarövid Terápiás Módszerével gazdagodhattam, mely utóbbi csoportos képzésében Dr. Buda László egyik közvetlen munkatársa vagyok.

Harmincöt évet felölelő, embereknek segítő hivatásom és mindmáig tartó, folyamatos képződésem során a különböző módszerek olyan egyéni ötvözete születhetett meg bennem, amellyel a visszajelzések szerint eredményesen lehetek segítségére a hozzám fordulóknak, akár egyetlen találkozás alkalmával is.

Számomra a TALÁLKOZÁS – Istennel, önmagammal, a másik emberrel – a legfontosabb. A találkozásban csoda történik. A megérintődés csodája.  „Mikor a lelkem roskadozva vittem, / Csöndesen és váratlanul / Átölelt az Isten.” (Ady) És az ÖLELÉSBEN, a kapcsolódásban minden a helyére kerül. Az elveszített Éden, a kapcsolat áll helyre. Gyógyulok, mert gyógyít a kapcsolódás, a KAPCSOLAT… S gyógyul bennem és körülöttem minden.

Lenyűgöz, ahogy e csoda megszületését újból és újból tetten érem a szomatodrámában és az Ultrarövid Terápiában; amilyen gyengéden s rövid időn belül elvezet oda, ahol rendeznivalónk, gyógyulni- és gyógyítanivalónk van. Megköszönöm Buda Lászlónak, hogy rajta keresztül mindezt megismerhettem.

 

Bizalommal és szeretettel várom azok megkeresését, akik

  • szeretnék lelküket, önképüket, önértékelésüket, önmagukkal és másokkal való érzelmi kapcsolatukat erősíteni;
  • segítő, erőt adó beszélgetésre; életérzést, életet megváltoztatni tudó megmozdulásra vágynak;
  • magánéleti/házassági/családi krízisben, gyászban, fájdalomban, lehangoltságban szenvednek;
  • sérelem, harag, megbocsátani nem tudás fogságából szabadulnának;
  • testi tünettől szenvednek (ami mögött gyakran lelki elakadás állhat);
  • transzcendenssel kapcsolatos kérdéseik vannak, spirituálisan vágynak fejlődni;
  • vagy „csak” szeretnék bizalommal kiönteni a szívüket olyan valakinek, aki befogadással, megértéssel, együttérzéssel fogadja, és bátorítással, öleléssel bocsátja útjára a kopogtatót.

Technikai információk

Első konzultáció: 20.000 Ft/120 perc
További konzultációk: 10.000 Ft/60 perc

SZEMÉLYES konzultáció: Maglód
Budapesttől 30 percre, akár autóval, akár tömegközlekedéssel. (Vonattal a Keleti pályaudvarról, busszal az Örs vezér teréről félóránként, valamint szintén busszal Kőbánya-Kispestről óránként indulnak járatok. Az M0-ás autóút Maglód mellett halad el.)

ONLINE konzultáció: Messengeren, Skype-on.

Átlagos várakozási idő: néhány nap.

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 209 07 10
E-mail: balintklari0916@gmail.com
Város: Maglód

Vélemények, visszajelzések

„Nagyon jól éreztem magam nálad a konzultáción. Szerintem nagyon jól rálátsz a problémára és annak gyökerére. Hatékony a beszélgetés. Nagy segítség annak, aki épp el van veszve az élet forgatagában és nem látja a megoldást az adott helyzetre! Nekem nagyon sokat segítettél.”

 

Timi

„Nagyon hálás vagyok Klárinak, hogy megérezte: egész életemet végigkísérő bizonytalanságom, önértékelési problémám gyermekkoromra vezethető vissza.  Miután alkalmam volt a konzultáció során lélekben találkozni a szüleimmel, minden fájdalmamat elmondani, és meghallani az üzenetüket… egyetlen konzultáció után megbékélve, megbátorodva indultam utamra. Ez az állapot azóta is tart! Nagyon köszönöm!” 

 

Péter

 “„Életem egy nehéz időszakában találtam rá Klárira, dr. Buda László ajánlásával. Köszönöm, hogy szeretetével, kedvességével és nagy szaktudásával segítségemre volt, és néhány találkozás során sikerült rendbe hoznom magam körül a világot. Külön köszönöm, hogy e covidos időszakban mindezt online Messenger videós beszélgetés keretében tudtuk megélni, átdolgozni.

Zsófi

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László