Balogh Ottó

Bemutatkozás

Nemzetközi üzletépítő és előadó, bestselleríró és extrémsportoló (1.0) ; majd Kiteljesedés fókuszú coach, mindfulness tanár,  LQ kurzusvezető (2.0)

Az elmúlt 20 évben az üzleti élet, a könyvírás és az extrém sport területén értem el országos vagy világszinten jegyzett eredményeket. Megismertem a sikerrel járó legmagasabb csúcsokat és legmélyebb völgyeket- így könnyen kapcsolódom azzal, aki hasonló cipőben jár.

Az ultrasikeres emberek imádják a lean eredményességet; ezért ajánlom számukra az Ultrarövid terápiás konzultációt, mert ötvözi a radikális változás lehetőségét az elfogadó, megtartó, figyelmes légkörrel.

Szakterületem

az életközépi válság, sportpályafutásukkal felhagyó sportolók, olyan sikeres üzletemberek, akiknek kiüresedett, ellaposodott az, ami régebben a szenvedély forrása volt, és egy új irány felé tapogatóznak.

Technikai információk

Személyes, egyéni konzultáció

Helyszín: Budapest
Időtartam: 120-180 perc
A konzultáció díja: 120.000 Ft

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 70 622 95 91
E-mail: szokesiterv@yahoo.com
Weboldal: www.eletintelligencia.hu
Helyszín:  Budapest

Vélemények, visszajelzések

“Életem legnehezebb szakaszát élem, beteg lettem, nem láttam előjelét.  Nagyon hálás vagyok Ottó munkájáért.  Az UT módszer segítségével szembekerültem a valósággal, rálátást nyertem az igazságra egy korábbi kapcsolatommal kapcsolatban, hogy mekkora/milyen hazuság-hálóval ámítottam magam éveken át. A beszélgetések és az ebből fakadó új perspektíva felkavaró, felzaklató, felszabadító és felébresztő volt; megismerni magam, felismerni viselkedési mintáim, amivel nem voltam tisztában eddig. A sokkoló érzelmek után a megkönnyebbülés és a megnyugvás érzése is megérkezett, amint helyre kerültek a dolgok… Ottó jelenlétét, törődő, figyelmét mindvégig éreztem a folyamat során. Úgy érzem, nem is lehetnék jobb kezekben, és ez bizonyossággal tölt el.”

K.A. – projektmenedzser

„Azzal, hogy Ottó végig érzelmileg semlegesen, ugyanolyan hangnemben és erősséggel beszélt bizalmat és biztonságot adott az irányába és a helyzethez is, mert nem éreztem ítélkezést a hangjában, sem sürgetést, vagy bármi egyéb „véleményt”. Éreztem, hogy támogat néha, de nem irányított vagy terelt, mégis segítettek a kérdései válaszokat találni magamban. Sőt, meglepő gondolatok/válaszok/érzelmek jöttek elő belőlem. Rádöbbentem olyan összefüggésekre egyes reakcióim kapcsán, melyek között kapcsolatot sosem láttam.

 

M.A.  – ágazatvezető

„Döbbenetes, hogy a másik személy tényleges jelenléte nélkül is milyen sokat segített, hogy kimondhattam mindazt, ami bennem van. Ebben óriási segítséget jelentett Ottó értő és érző figyelme, segítsége, ami pont annyi és pont akkor volt, amikor arra szükségem volt, és amit ezúton is nagyon köszönök!”

Sz.P. – tréner

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!