Biró Eszter

Bemutatkozás

Missziómat, Ultrarövid terápiás konzulens küldetésemet, egy baleset révén találtam meg. Ahogy itthon ültem alágipszelt karommal, bekötözött sebeimmel, mi mást tehettem volna? Tanultam, képeztem magam. Így találtam rá Dr. Buda László egyik előadás sorozatára.

Az Ultrarövid terápiás konzulens képzés során szerzett tapasztalatom által megértettem, még inkább megéreztem, miért is kellett mindennek megtörténnie! Mint sebesült vad a hálóba bonyolódva, egy olyan élethelyzetben vergődtem, melyből ez a baleset zökkentett ki.
Azóta, mint az Ultrarövid Terápia® lelkes és elkötelezett zászlóvivője, abban szeretnék segíteni Neked, hogy egészségesebben, fájdalomtól, betegségektől mentesebben, kiegyensúlyozottabban és boldogabban élj!

Szakmámat tekintve két, igen különböző diplomával bírok. Szerencsésnek tartom magam, mert óvónőként jó néhány gyermek és szülő lelkébe bepillantást nyerhettem, közgazdászként pedig egy racionálisabb világot élhettem meg. Tanítottam zenét és nyelvet, alapítottam és vezettem logikai játékokat terjesztő céget és bár minden munkámban megtaláltam a szépet, valahogy mindig azt éreztem: egyik sem igazán az én UT-am.

Hivatásom során, Ultrarövid terápiás konzulensként gyakran látom, egyetlen alkalom is elegendő ahhoz, hogy kikristályosodjon az emberben, kivel, mivel is van igazán dolga az életben.
Az Ultrarövid Terápia® segítségével más megvilágításba kerülnek régebbi, elfeledett, akár eltemetett események. Új alakot nyer önmagunkhoz való viszonyunk, mely elősegíti a szeretet, a hála és a megbocsátás érzését mások és elsősorban önmagunk iránt.
Ez a kikristályosodás pedig megnyugvást hoz, mindamellett óriási erőt ad.

Az Ultrarövid terápiás konzultációnk során

 • hagylak érezni és gondolkodni, hogy a számodra legmegfelelőbb megoldást felfedezd;
 • kérdezlek, bátorítalak, támogatlak, ha valahol megakadsz;
 • motivállak, megerősítelek, hogy merd meglépni azt, amit régóta szeretnél, csak talán nem volt bátorságod hozzá;
 • bíztatlak, ösztönözlek, hogy felismerd, mi az, ami megakadályoz abban, hogy harmonikusabb életet élj önmagaddal és pároddal.

 

Szeretettel várlak, ha úgy érzed…

 • Állandó homályban élsz és nem látod a fényt, a kiutat;
 • Fájdalom vagy betegség gyötör;
 • Kapcsolati problémával küzdesz;
 • Időnként magad sem érted, miért viselkedsz irracionálisan;
 • Unalom, aggodalom, boldogtalanság, általános neurózis bánt;
 • Felfedeznéd, mi mindenre vagy képes;
 • Eleged van abból, hogy mindig másoknak akarsz megfelelni;
 • Szeretnéd lebontani bástyáidat, melyek akadályoznak a továbblépésben;
 • Fogalmad sincs, mi a baj veled;
 • Szeretnél bízni magadban, de mindig másoktól várod az elismerést;
 • Magad szeretnéd megválasztani, milyen kapcsolatokkal veszed körül magad;
 • Nincs időd, energiád vagy épp anyagi forrásod hosszan tartó kezelésekre járni.

 

Technikai információk

Személyes egyéni konzultáció

Helyszín: Budapest, Bartók Béla út 124-126.
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 45.000 Ft

Online egyéni konzultáció
Platform: Google Meet, Teams, Messenger, Skype
Időtartam:  90-120 perc
A konzultáció díja:  40.000 Ft

Várakozási idő: Rugalmas

Elérhetőség

 

Telefon: +36 20 43 99 673
E-mail: ut-konzulens@eszterhejja.hu
Weboldal: https://eszterhejja.hu/
Helyszín:  Budapest, Bartók Béla út 124-126.

Vélemények, visszajelzések

„A konzultáció egy kedves hangvételű, biztató beszélgetéssel indult, rengeteg érezhető segítő szándékkal és motivációval részedről.
Nagyon tetszett, hogy a beszélgetés közben hagytál gondolkodni, s a legtöbb dologra magam rájönni, ugyanakkor rajongtam a kérdésekért, és kifejezésekért, amik nem direkt módon de rávezettek a helyes megoldások, elképzelések, cselekedetek útjára. Ennyire motiváló beszélgetésben régen volt részem. Az ember annyira nyugodtnak érzi magát a társaságodban, hogy ösztönző gondolatai támadnak a megerősítéseiddel a komfortzónájából való kilépésre.
Én annyi ilyen megerősítést kaptam részedről egyetlen beszélgetés során, hogy elhittem képes vagyok meglépni dolgokat, amiket korábban nem mertem. Meg is fogadtam 2 esetet, amikor bizony legyűröm a kisebbségi komplexusomat és kilépek a komfort zónámból. Így írok neked életem első balett órájára menet a vonatról!
Hálás köszönet, minden egyes szóért és az érezhető jószándékú, tiszta szívű segíteni akarásért!”

Zsanett

„Eszter kisugárzása nagyon kedves és nyitott, számomra megnyugtató volt a személyisége. Az első pillanattól kezdve kezébe vette az irányítást. Az ülést végig irányítottnak és jól strukturáltnak éltem meg. Az érzelmeimet szabadon meg tudtam élni a beszélgetésben, nem éreztem, hogy bármit is el kellett volna fednem.

A bevitt téma számomra egy elég régóta körbejárandó dolog volt, és ahogy Eszter hozzáállt az nagyon figyelemre méltó volt. Feltűnően hamar ráhangolódott és felvette a fonalat az általam elmondott információk alapján. Ezáltal én biztonságban éreztem magam. Az ülés intenzitása miatt közben és utána is merültek fel bennem a gondolatok, érzések, és egyből éreztem, hogy nagyon hatékony volt.”

 

István

„Drága Eszter! Nagyon hálás vagyok Neked! Nem gondoltam volna, hogy ilyen érzelmeket váltasz ki nálam, és ráadásul ilyen gyorsan. A Veled való beszélgetés nagyon könnyen ment, számomra meglepetés volt, hogy ilyen nagyon és ilyen rövid idő alatt megnyíltam Neked pedig előtte nem ismertelek, így utólag visszagondolva talán azért mert nagyon pozitív személyiség vagy, őszintén figyeltél rám, azt éreztem, hogy tényleg érdekel amit mondok és bármit mondhatok Te nem ítélkezel.

Úgy és olyanokat kérdeztél, amire legbelül magam is tudtam a választ de valahogy akkor tudatosult bennem igazán. Olyan érzelmek (zokogás) törtek fel belőlem amelyek mások előtt még sohasem, nem sírtam csak amikor egyedül voltam, és furcsa de nem éreztem kellemetlenül magam sőt nagyon megkönnyebbültem.

Sokat segítettél,amiért nagyon hálás vagyok Neked!!!

Szívem szerint mindenkinek receptre felírnék egy ilyen beszélgetést Veled.”

Imola

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!