Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Mikor, kinek ajánlom?

Előfordulhatnak helyzetek, amikor úgy érzed, nem boldogulsz egyedül, kellene valaki, aki átsegít egy bizonyos akadályon, ott van melletted, érti, min mész keresztül, látott már ilyet, talán maga is átélte, tudja, mi működik ilyenkor és mi nem.​

Lehet, hogy valamilyen testi betegséggel, tünettel találkoztál, és hiszel abban, hogy ez jelentést, üzenetet hordoz számodra, csak nem tudod egyedül megfejteni, vagy nehéz ráérezned, hogyan is segíthetnél legjobban magadnak… Válaszokat, értelmes magyarázatokat, megoldási irányokat szeretnél.

Talán olyan biztonságos közeget keresel, ahol a lényeggel tudsz foglalkozni, bátran szembenézni mindazzal, ami akadályoz utadon, elengedni, amire már nincs szükséged, felkutatni valódi erőforrásaidat, és átlépni egy egészségesebb, harmonikusabb, örömtelibb élet küszöbét.

Ha szeretnél több felelősséget vállalni lelki- és egészségi állapotodért, ha készen állsz egy rövid, mély és hatékony munkához, az Ultrarövid Terápia® jó választás lehet Számodra.

Ha mélyebben érdekel az UT módszer, vagy fontolgatod, hogy akár Magad is elsajátítsd és dolgozz vele a későbbiekben, nézz szét az UT képzéssel kapcsolatos információkat tartalmazó oldalon.

 

Egyéni konzultáció velem

Tisztában vagyok vele, hogy sokan, akik segítséget keresnek, személyemben vélik megtalálni a megoldást, mert engem ismernek a könyveim, előadásaim alapján. Napi szinten jóval több megkeresést kapok, mint amennyivel meg tudnék birkózni, ha 24 órában egyéni konzultációkkal foglalkoznék.

A konzultációs naptáram egész évre tele van, miközben egyre inkább úgy érzem, energiáim nagyobb részét a módszer átadására kell fordítanom. Most már elsősorban azért szeretnék tenni, hogy egyre több ember váljon alkalmassá arra, hogy az UT módszer segítségével, saját személyes önismerete, hitelessége és szakmai gyakorlottsága által, hasznára legyen embertársainak.

Ezért, jelenleg nem tudok több egyéni konzultációt vállalni. Viszont továbbra is van lehetőség velem találkozni (korlátozott számban) tanfolyamaimon, ún. bemutató konzultáció keretében. Ezt a lehetőséget elsősorban azoknak ajánlom, akiknek ragaszkodnak hozzám, nem annyira sürgető a helyzetük, és szívesen hozzájárulnak saját történetükkel ahhoz, hogy mások tanulhassanak belőle.

 

Bemutató konzultáció

Ez tehát egy olyan, rövidített Ultrarövid terápiás konzultáció, amely egy tanfolyam keretében, bemutató jelleggel zajlik, 15-20 ember jelenlétében, akik csendben figyelik a folyamatot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a konzultáció működését és hatékonyságát a csoport jelenléte nem korlátozza, sőt, sokszor kimondottan segíti. Csak olyan emberek vannak jelen, akik teljes nyitottsággal, tapintattal és szeretettel tudnak figyelni.

A bemutató konzultáció időtartam: kb. 60–90 perc
A bemutató konzultáció díja 9500 Ft.

Ha szeretnél további információkat kapni a bemutató konzultáció feltételeiről, vagy olyan kérdésed van, amire nem találsz választ itt a honlapon, kérlek töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot! Asszisztensem részletes választ fog írni Neked az aktuális lehetőségekről, a megadott e-mail címedre. (Ügyelj, hogy pontosan írd be a címedet, és majd figyeld a spam mappádat is, néha ott landolnak a leveleink…)

Egyéni konzultáció munkatársaimmal

Ha nem ragaszkodsz hozzám, jó szívvel ajánlom Ultrarövid terápiás konzulens munkatársaimat. Ők azok a tanítványaim, akiknek átadtam a munkamódszereim lényegét és akik rendszeres szakmai továbbképzésben vesznek részt nálam. Ismerem és szeretem őket, munkájukban megbízom – ezért is ajánlom őket. Fényképes bemutatkozásukat, szakmai hitvallásukat, konzultációs feltételeiket (helyszín, díjazás, várakozási idő stb.) ezen az oldalon megtekintheted. Itt olvashatsz néhány visszajelzést is, melyet klienseik írtak a munkájukról.

Tudom, megnyugtatóbb lenne olyan személyhez fordulni, akit valamennyire már ismersz, szakmailag és emberileg megbízhatónak tartasz. Mégis arra kérlek, fontold meg: néha érdemes kilépni az ismert zónából, bátran lépni, tenni, kockáztatni… főleg akkor, ha bajban vagy, és az élet – egy konfliktuson, krízisen, betegségen keresztül – egyre inkább a változás felé terel.

Az alábbi űrlap kitöltésvel tudsz kapcsolatba lépni velünk.  Asszisztensem részletes választ fog írni Neked az aktuális lehetőségekről, a megadott e-mail címedre.

Szeretettel üdvözöllek

László

Vélemények, visszajelzések

“Laci léleklátása lenyűgöző. Óráról órára – elméleti, gyakorlati tapasztalatokkal gazdagon. Hálás vagyok, hogy külső szemlélőként részese lehetek terápiás vezetésének, a „közös tánc”, ahogy ő nevezi fantasztikus tapasztalat. Örülök a sok gyakorlási lehetőségnek, közvetlen kérdés-válasz óráknak.”


Kati

“Életemben nem jegyzeteltem ennyit szívesen. Minden szónak helye és súlya van. A lényeges és fontos szakmai elméletek beágyazottsága teljesen követhető. A mester gyakorlati bemutatói (a demók) pedig a módszer hatékonyságát és mélységét magával ragadóan és felemelő módon közvetítik.”


Krisztina

“Megtisztelő teljes belátást kapni Dr. Buda László 25 éve alatt kifejlesztett és tökéletesített módszerébe, látásmódjába, gondolkodásába, gyógyító attitűdjébe és művészi szintekre emelt intuitív jelenlétébe. Az emberközpontú terápia csúcsaként élem meg ezt a terápiás módszert. Szakmai szeretete magával ragad és motivál a segítő szakma elmélyítésére.”


Gábor

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!