Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Mikor, kinek ajánlom?

Előfordulhatnak helyzetek, amikor úgy érzed, nem boldogulsz egyedül, kellene valaki, aki átsegít egy bizonyos akadályon, ott van melletted, érti, min mész keresztül, látott már ilyet, talán maga is átélte, tudja, mi működik ilyenkor és mi nem.​

Lehet, hogy valamilyen testi betegséggel, tünettel találkoztál, és hiszel abban, hogy ez jelentést, üzenetet hordoz számodra, csak nem tudod egyedül megfejteni, vagy nehéz ráérezned, hogyan is segíthetnél legjobban magadnak… Válaszokat, értelmes magyarázatokat, megoldási irányokat szeretnél.

Talán olyan biztonságos közeget keresel, ahol a lényeggel tudsz foglalkozni, bátran szembenézni mindazzal, ami akadályoz utadon, elengedni, amire már nincs szükséged, felkutatni valódi erőforrásaidat, és átlépni egy egészségesebb, harmonikusabb, örömtelibb élet küszöbét.

Ha szeretnél több felelősséget vállalni lelki- és egészségi állapotodért, ha készen állsz egy rövid, mély és hatékony munkához, az Ultrarövid Terápia® jó választás lehet Számodra.

Ha mélyebben érdekel az UT módszer, vagy fontolgatod, hogy akár Magad is elsajátítsd és dolgozz vele a későbbiekben, nézz szét az UT képzéssel kapcsolatos információkat tartalmazó oldalon.

 

Egyéni konzultáció munkatársaimmal

Jó szívvel ajánlom Ultrarövid terápiás konzulens munkatársaimat. Ők azok a tanítványaim, akiknek átadtam a munkamódszereim lényegét és akik rendszeres szakmai továbbképzésben vesznek részt nálam. Ismerem és szeretem őket, munkájukban megbízom – ezért is ajánlom őket. Fényképes bemutatkozásukat, szakmai hitvallásukat, konzultációs feltételeiket (helyszín, díjazás, várakozási idő stb.) ezen az oldalon megtekintheted. Itt olvashatsz néhány visszajelzést is, melyet klienseik írtak a munkájukról.

Tudom, megnyugtatóbb lenne olyan személyhez fordulni, akit valamennyire már ismersz, szakmailag és emberileg megbízhatónak tartasz. Mégis arra kérlek, fontold meg: néha érdemes kilépni az ismert zónából, bátran lépni, tenni, kockáztatni… főleg akkor, ha bajban vagy, és az élet – egy konfliktuson, krízisen, betegségen keresztül – egyre inkább a változás felé terel.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!