Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Ha személyesen velem konzultálnál

Előfordulhatnak helyzetek, amikor úgy érzed, nem boldogulsz egyedül, kellene valaki, aki átsegít egy bizonyos akadályon, ott van melletted, érti, min mész keresztül, látott már ilyet, talán maga is átélte, tudja, mi működik ilyenkor és mi nem.​

Lehet, hogy valamilyen testi betegséggel, tünettel találkoztál, és hiszel abban, hogy ez jelentést, üzenetet hordoz számodra, csak nem tudod egyedül megfejteni, vagy nehéz ráérezned, hogyan is segíthetnél legjobban magadnak… Válaszokat, értelmes magyarázatokat, megoldási irányokat szeretnél.

Talán olyan biztonságos közeget keresel, ahol a lényeggel tudsz foglalkozni, bátran szembenézni mindazzal, ami akadályoz utadon, elengedni, amire már nincs szükséged, felkutatni valódi erőforrásaidat, és átlépni egy egészségesebb, harmonikusabb, örömtelibb élet küszöbét.

Ha szeretnél több felelősséget vállalni lelki- és egészségi állapotodért, ha készen állsz egy rövid, mély és hatékony munkához, akkor jelentkezhetsz az alábbi űrlap kitöltésével. Egy pár mondatban írd meg a témát is, amivel foglalkozni szeretnél.

Segítheti a közös munkánkat, ha a találkozásunk előtt elolvasod a könyveimet.

Ultrarövid terápiás egyéni konzultációk

Személyes konzultáció

Időtartam: kb. 90–120 perc
Egy alkalmas konzultáció, amelynek első részében beszélgetünk, igyekszünk közösen megérteni a hozott téma összefüggéseit, okait és megoldási lehetőségeit, a második részben pedig, aktív, képzeletbeli párbeszédes technikák segítségével a régi minták feloldása, elengedése és új megoldások keresése felé mozdulunk.

Annak ajánlom, aki szeretné mélyebben megérteni a helyzetét és készen áll egy jelentős lépést tenni a vágyott céljai felé.

Online konzultáció

Időtartam: kb. 90–120 perc
A fenti egyéni konzultáció online formában, ZOOM felületen. A technikai feltételekről és a megfelelő felkészülésről külön részletes tájékoztatót küldünk.
Akkor ajánlom, ha a személyes találkozás bármilyen okból akadályokba ütközik.

Ultrarövid terápiás bemutató konzultációk

A bemutató konzultáció lehetőségeit azoknak ajánlom, akik szívesen járulnak hozzá a saját történetükkel ahhoz, hogy mások tanulhassanak belőle, illetve akik ezért cserébe örömmel fogadják a kedvezőbb árat. A bemutató konzultációkról oktatási céllal videó felvételt készítünk. A felvétel elkészítéséhez és annak képzésen való felhasználásához minden esetben írásbeli hozzájárulást kérünk.

Személyes konzultáció

Időtartam: kb. 60–120 perc
Ultrarövid terápiás személyes konzultáció, melynek során a folyamatról videó felvétel készül (rögzített kamerával, külön közreműködő nélkül).

Személyes bemutató konzultáció, tanfolyam keretein belül

Időtartam: kb. 60–90 perc
Ultrarövid terápiás konzultáció, amely egy tanfolyam keretében, bemutató jelleggel zajlik, 15-20 ember jelenlétében, akik csendben figyelik a folyamatot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a konzultáció működését és hatékonyságát a csoport jelenléte nem korlátozza, sőt, sokszor kimondottan segíti. A beszélgetésről rögzített kamerával videófelvétel készül.

Online bemutató konzultáció

Időtartam: kb. 60–120 perc
Online, ZOOM felületen zajló Ultrarövid terápiás konzultáció, amelyet az alkalmazáson belül rögzítünk.

Ha szeretnél további információkat kapni az egyéni konzultáció feltételeiről, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot! Asszisztensem részletes választ fogsz írni Neked az aktuális lehetőségekről, a megadott e-mail címedre.

Szeretettel üdvözöllek

László

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László