Hajdrik Anita

Bemutatkozás

Hajdrik Anita vagyok, Ultrarövid terápiás konzulens. Örömmel tölt el, ha ezeken a sorokon keresztül néhány perc erejéig máris kapcsolódhatunk, kérlek, olvasd végig a bemutatkozásomat és csak engedd át magadon a benyomásaidat, hogy tisztán megérezhesd a közös munkánk lehetőségét.

Szakmai tapasztalatomat 23 éven át nagyvállalati közegben, HR szakemberként szereztem, de immár évek óta dolgozom független coachként, szupervízorként, HR tanácsadóként, SzomatoDráma egyéni konzulensként és mostmár Ultrarövid Terápiás konzulensként is.
Folyamatosan képzem magam, bővítem azt az eszköztárat, amellyel sokoldalúan és szándékom szerint leghatékonyabban járulhatok hozzá ügyfeleim fejlődéséhez. Klienseim egy része a munka világából jut el hozzám, főként az ott tapasztalt nehézségek, az ott szerzett sérülések generálják bennük a változtatás, gyógyulás igényét.
Az Ultrarövid Terápia kiváló módszer arra, hogy az életstratégiailag fontos elakadások, nehézségek gyökereit felfedezzük, megértsük és nyugvó pontra helyezzük, kialakítva ezzel egy meghittebb kapcsolatot a saját múltunkkal. Elérhető, hogy a múltbéli tapasztalatok a jelenünkre ezentúl egyáltalán ne vagy sokkal inkább csendes békével, építő szándékkal hassanak.

Személyes célom, hogy hozzájárulhassak ahhoz, hogy minél több mentálisan kiegyensúlyozott, egészséges ember éljen az országban. Örömmel kísérlek téged is életed harmonikusabb, önmagad derűsebb verziójához. Máris izgatottan várom a jelentkezésedet!

 

Olyan emberekkel tudok hatékonyan dolgozni…

 akik felismerve saját felelősségüket készek a változtatásra, nyitottak arra, hogy megértsék a saját múltbéli működésük és a jelenük összefüggéseit. És te, aki ezen az oldalon jársz, máris megtetted az első lépéseket, gratulálok!

Abban tudlak segíteni…

hogy megtalálj önmagadban olyan erőforrásokat, amelyek mozgósításával újszerű, életteli fordulatot vehet az életed. Találkozásunk alkalmával teljes, háborítatlan figyelmem kíséretében juthatsz el a saját felismeréseidhez, érzelmi oldódásaidhoz és válhat újra aktívvá a benned eredendően kiválóan működő öngyógyító képességed.

Technikai információk

Személyes, egyéni konzultáció
Időtartam: 90-100 perc
A konzultáció díja: 30.000 Ft

 

Online konzultáció
Helyszín:
Zoom
Időtartam:
2×50 perc (egyeztetés szerint két különböző időpontban megtartva)
Az online konzultáció díja: 30.000 Ft

Elérhetőség

 

Telefon: 36 70 601 95 02
E-mail:  hajdrik.anita@menekuljelore.hu
Web: https://www.menekuljelore.hu
Helyszín:  Budapest, XI. Kruspér u. 5-7.
EJTK Pszichológiai Terápiás Központ

Vélemények, visszajelzések

„Anitával dolgozni különleges élmény. A beszélgetések során tapasztalt nyugalma és figyelme számomra azt jelzi, hogy teljes mélységével jelen van, nyitottsága, elfogadása határtalan. Ugyanakkor érzékelhetően tereli, keretezi a kibontakozó történetemet, épp annyi és olyan visszajelzést adva a hallottakra, ami az adott helyzetben a legjobban támogatja a saját belső, intenzív munkámat. Beszélgetés közben apró szálak épülnek kettőnk közé – a kapcsolatot és bizalmat erősítő, mélyítő, ám a mozgásomat nem korlátozó finom fonalak. Kapaszkodók, melyek segítik a változást, a belső átalakulást.
Anita olyan, mint egy bölcs Buddha: rendíthetetlen nyugalmával, kizökkenthetetlenségével rendkívül biztonságos légkört teremt – fikarcnyi kétségem sincs afelől, hogy bármi történik megtart, támaszt, és én nyugodtan széteshetek és megnézhetem saját darabjaimat. És tudom, hogy aztán újra összerakjuk a részeimet.

Anita olyan, mint egy bölcs Buddha – és kedvem lenne megcsiklandozni. 😊

B.B.

„Anitával lassan 1 éve dolgozunk együtt, járom az önismereti utamat, ő meg kísér benne, meghallgat, kérdést tesz fel, inspirál, bátorít, támogat és házit ad 😊 Anita tudása, eszköztára a módszertanokra, gyakorlatokra vonatkozóan óriási, tapasztalatáról nem is beszélve. Kiváló érzékkel mindig a legjobb eszközt-módszert választja a probléma megoldásához. Az Ultrarövid Terápia az egyik ilyen eszköz, melyet többször használtunk.
Egy ilyen alkalom során lehetőségem nyílt találkozni legmélyebb belső történeteimmel, titkaimmal, családom tagjaival, a múltam egy pici darabkájával, mely a felszínre került, majd megdolgozva, meggyógyítva azt, beillesztve a nagy puzzle-ba, visszaengedjem a tudattalanba.

Ezen alkalmak során rájöttem, hogy én valahogy Anita hangját szeretem a legjobban, melyből árad a nyugalom, a béke, a biztonság, a tisztelet és együttérzés mindazzal szemben, ami épp abban a pillanatban megmutatkozik. Nem hadar, nem siettet, ad elég időt és amikor a folyamat során néha nehéz, akkor megfogalmaz néhány, valahogy, pont oda illő gyógyító mondatot, olyan ez, mintha olvasna a gondolataimban, pont azt mondja ki, amire szükségem van. A legintenzívebb, legmélyebb fejlődésemet ebben az időszakban éltem és élem át, egy olyan kiváló segítő, támogató szakember segítségével, mint Anita, egyenesen csodálatos

 

F.R.

„Anita biztos kézzel, rengeteg empátiával támogatott a saját lelki-szellemi fejlődésemben. Sikerült eljutnom”sértettből” “szemlélődőbe”. 
Betegségemben már nem ellenséget, hanem szövetségest látok elnyomott lelki problémáim felismerésében és öngyógyításában. Nem másoktól vagy a sorstól várom a gyógyulást, hanem magam teszek érte, eddig sikerrel. Utolsó leleteim jók. Nem másoktól várom, hogy megváltozzanak, hanem én tanulok és változom.  Más ember lettem, megnőtt az önbizalmam és a toleranciám a többi ember iránt. Katartikus élmény irányítani a sorsunkat! Tiszta szívvel ajánlom Anita segítségét mindazoknak, akik boldogabb életet akarnak élni.”

SZ.Gy.

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!