Holló Orsolya

Bemutatkozás

“Mindenki láthatatlan drágakövet rejt magában, akármilyennek született, s ezt csiszolni, formálni kell.” (Marlo Morgan: Vidd hírét az Igazaknak)

Az életben vannak sorsszerű kapcsolódások, amelyek irányt mutatnak az úton. Dr. Buda Lászlóval 2014-ben egy 80 órás SzomatoDráma alapélményen találkoztam először, majd öt évvel később, 2019-ben nem volt kérdés a folytatás, az Ultrarövid terápiás konzulens képzéssel.

Okleveles gyógypedagógus-logopédusként végeztem, majd megérkezett a Craniosacralis Biodinamika az életembe, mely szerelem-hivatássá vált bennem, akárcsak az Ultrarövid terápia. A hozzám forduló hölgyek többnyire családanyák, vagy épp családalapítás, gyermekvállalás előtt állnak. Az Ultrarövid terápiás konzultáció által olyan tapasztaláshoz juthatnak önmagukról, amely kinyit egy kaput az önismeret, önelfogadás és önszeretet birodalmába, és ha a NŐ, az ANYA jól van, akkor a család minden egyes tagja is jól van.

 

Mikor érdemes egy Ultrarövid terápiás konzultáción részt venni?

Gyakran cipelünk magunkkal olyan érzelmi lenyomatokat, amelyek – tudtunkon kívül – fogva tartanak, megakadályozzák lelkünk szabad szárnyalását. Mindez pedig kihatással van közvetlen környezetünkre, családtagjainkra. Egy-egy felismerés, megértés óriási felszabadító erővel bír. Az ismét teljes egésszé érett NŐ új lendületével képes a „beragadt” családi rendszert kimozdítani, és továbbhaladásra késztetni. 

Egy speciális kombinációra, a Cranio-UT – Craniosacralis Biodinamika-Ultrarövid Terápia együttes alkalmazására szeretném felhívni a figyelmedet, melyet akkor ajánlok:

  • amikor nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mi a baj, mi kényszerít megtorpanásra, mi a legmegfelelőbb válasz az életedben felbukkanó fontos kérdésre, mivel foglalkozz előbb, a tested jelzéseivel, vagy a lelked sóhajtásával.
  • amikor szeretnéd a tested fájdalmát, szorítását, feszülését, lüktetését, nyomását enyhíteni,
    megszüntetni azáltal, hogy megérted a háttérben meghúzódó lelki okok és fizikai tünetek közötti összefüggést.
  • amikor szeretnél hatékonyan, mélyre menve új lendületet venni.
  • amikor készen állsz arra, hogy összehangold a tested-lelked-szellemed.
  • vagy egyszerűen csak akkor, amikor szeretnél inspirálódni.

Amiben garantáltan részesülsz, ha eljössz egy konzultációra:

  •  másfél-két órában csak a Tiéd a szeretetteljes figyelmem, szívem nyitottsága,
  • időt szánunk arra, hogy áttekintsük, a megérkezésed pillanatában épp mi a legfontosabb, ami foglalkoztat,
  • felfedezzük, hogy milyen egy másik, tágabb perspektívából önmagadra tekinteni, ezáltal eljuthatsz olyan felismerésekig, ahol a továbbhaladást támogató érdemi döntések megszülethetnek.

Technikai információk

A konzultáció díja: 30.000 Ft
A konzultációra kérlek, szánj legalább 2 órát!

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 793 69 98
E-mail: info@holloorsolya.hu
Weboldal: https://logopedia-cranio.hu
Város: Budapest

Vélemények, visszajelzések

“Ez a kezelés/terápia maga a Csoda!
Fantasztikus volt ahogy kikristályosodott a vezérfonal, ami menténhaladtunk, hogy mennyire egyeket gondoltunk, a felismerések, ahogy megértettem a másik fél műkődési elvét.
Felemelő érzés, hogy láttam a pozitív végkifejletet, és megtapasztaltam a bennemrejlő erőt, amihez bármikor (és most már tudom, hogy: Orsi nélkül is) hozzáférhetek.”

Ágnes

“Kicsit nehéz volt odaképzelnem a kanapén ülő édesapámat, de kellő türelemmel, rugalmassággal megoldottad a helyzetet. Olyan gondolatokat, mondatokat hallhattam általad apukámtól, amik a bennem lévő elakadások oldását elősegítették. Megnyugvást, bizonyosságot éreztem utána, erősebb lettem tőle. Mióta visszakaptam a terápián azt a hiányzó részt, ami apu halálakor keletkezett bennem, sokkal egységesebbnek érzem magam. Azóta minden nap visszhangzik a fejemben a mondat: „Bízz magadban, figyelj az érzéseidre!”

 

Judit

“Nagyon megérint mindig Orsi lágy és megtartó figyelme. A 2 órás folyamat alatt sikerült kifejeznem édesanyám felé ki nem mondott mondatokat, megmutatni neki el nem sírt könnyeket, s a belső gyermekemmel is egy őszintébb, mélyebb, s egyben felszabadultabb kapcsolatba kerültem. Orsi megosztott meglátásai, megérzései, intuíciója nagyban segített a teljes képet harmóniában látnom.”

Ági

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!