Holló Orsolya

Bemutatkozás

“Mindenki láthatatlan drágakövet rejt magában, akármilyennek született, s ezt csiszolni, formálni kell.” (Marlo Morgan: Vidd hírét az Igazaknak)

Megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek.
Az életben vannak sorsszerű kapcsolódások, amelyek irányt mutatnak az úton. Dr. Buda Lászlóval 2014-ben egy 80 órás SzomatoDráma alapélményen találkoztam először. Olyan nagy erejű tapasztalásban
volt részem önmagamról, amilyenben előtte még soha semmilyen terápián, tanfolyamon, képzésen nem. Majd öt évvel később, 2019-ben nem volt kérdés a folytatás, az Ultrarövid terápiás konzulens
képzéssel.

Okleveles gyógypedagógus-logopédusként végeztem, majd megérkezett a Craniosacralis Biodinamika az életembe, mely szerelem-hivatássá vált bennem, akárcsak az Ultrarövid Terápia. Hiszek a hivatásomban, hogy általa az emberek olyan tapasztaláshoz juthatnak önmagukról, amely figyelmüket saját belső világukra, szervezetük csodálatos működésére irányítja, ezáltal kinyitva egy kaput az önismeret, önelfogadás és önszeretet birodalmába.

 

Mikor érdemes egy Ultrarövid terápiás konzultáción részt venni?

Gyakran cipelünk magunkkal olyan érzelmi lenyomatokat, amelyek – tudtunkon kívül – fogva tartanak, megakadályozzák lelkünk szabad szárnyalását. Egy-egy felismerés, megértés óriási felszabadító erővel
bír. Valaminek az elfogadása, visszafogadása önmagunkba ismét teljes egésszé tesz, ezáltal új lendületet adva a továbbhaladásra.

Egy speciális kombinációra, a Cranio-UT – Craniosacralis Biodinamika-Ultrarövid Terápia együttes alkalmazására szeretném felhívni a figyelmedet, melyet akkor ajánlok:

  • amikor nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mi a baj, mi kényszerít megtorpanásra, mi a legmegfelelőbb válasz az életedben felbukkanó fontos kérdésre, mivel foglalkozz előbb, a tested jelzéseivel, vagy a lelked sóhajtásával.
  • amikor szeretnéd a tested fájdalmát, szorítását, feszülését, lüktetését, nyomását enyhíteni,
    megszüntetni azáltal, hogy megérted a háttérben meghúzódó lelki okok és fizikai tünetek közötti összefüggést.
  • amikor szeretnél hatékonyan, mélyre menve új lendületet venni.
  • amikor készen állsz arra, hogy összehangold a tested-lelked-szellemed.
  • vagy egyszerűen csak akkor, amikor szeretnél inspirálódni.

Amiben garantáltan részesülsz, ha igent mondasz:

  •  másfél-két órában csak a Tiéd a szeretetteljes figyelmem, szívem nyitottsága,
  • időt szánunk arra, hogy áttekintsük, a megérkezésed pillanatában épp mi a legfontosabb, ami foglalkoztat,
  • felfedezzük, hogy milyen egy másik, tágabb perspektívából önmagadra tekinteni, ezáltal eljuthatsz olyan felismerésekig, ahol a továbbhaladást támogató érdemi döntések megszülethetnek.

Technikai információk

A konzultáció díja: 20.000 Ft
A konzultációra kérlek, szánj legalább 2 órát!

A Cranio-UT bérletes lehetőségért, kérlek, látogass el honlapomra!
Szeretettel várlak!

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 793 69 98
E-mail: info@holloorsolya.hu
Weboldal: https://logopedia-cranio.hu
Város: Budapest

Vélemények, visszajelzések

„Ez a kezelés/terápia maga a Csoda!

Fantasztikus volt ahogy kikristályosodott a vezérfonal, ami menténhaladtunk, hogy mennyire egyeket gondoltunk, a felismerések, ahogy megértettem a másik fél műkődési elvét.

Felemelő érzés, hogy láttam a pozitív végkifejletet, és megtapasztaltam a bennemrejlő erőt, amihez bármikor (és most már tudom, hogy: Orsi nélkül is) hozzáférhetek.”

Ágnes

„Kicsit nehéz volt odaképzelnem a kanapén ülő édesapámat, de kellő türelemmel, rugalmassággal megoldottad a helyzetet. Olyan gondolatokat, olyan mondatokat hallhattam általad apukámtól, amik
a bennem lévő elakadások oldását elősegítették. Megnyugvást, bizonyosságot éreztem utána, erősebblettem tőle. Mióta visszakaptam a terápián azt a hiányzó részt, ami apu halálakor keletkezett bennem,
sokkal egységesebbnek érzem magam. Azóta minden nap visszhangzik a fejemben a mondat: „Bízz magadban, figyelj az érzéseidre!””

 

Judit

“Nagyon megérint mindig Orsi lágy és megtartó figyelme, és, hogy mindezt képes telefonon keresztül, érintés, és személyes találkozás nélkül is éreztetni, az egészen rendkívüli. A 2 órás folyamat alatt sikerült kifejeznem édesanyám felé ki nem mondott mondatokat, megmutatni neki el nem sírt könnyeket, s a belső gyermekemmel is egy őszintébb, mélyebb, s egyben felszabadultabb kapcsolatba kerültem. Orsi segített a végén lekerekíteni a történetet, s a megosztott meglátásai, megérzései, intuíciója nagyban segített a teljes képet harmóniában látnom.

Ági

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László