Hunkó Edit

Bemutatkozás

Tanulnál búvárkodni olyantól, aki még soha nem búvárkodott?
Nem. Ugye?
Nos, én már nagyon sokat merültem, beláthatatlan mélységekbe.

Az Ultrarövid terápiás konzultáció alanya is voltam számos esetben, így pontosan tudom, milyen abban a székben ülni, mi ad biztonságot, mi nyújt jó komfortérzetet, mitől lesz bizalmi a légkör, szerető a közeg, és támogató a jelenlét.

 A zászlómra ezeket tűzném:

  • ítélkezésmentes, tiszta, értő figyelem és meghallgatás,
  • az érzelmi igazság tisztelete mindenekfelett.

Vallom, hogy minden mindennel összefügg. Egy elakadás, egy feldolgozatlan életesemény, egy be nem azonosított, meg nem értett, vagy el nem ismert lelki sérülés, egy begyógyítatlan érzelmi seb úgy működik, akárcsak a pókháló. Átszövi életünket és képes sarokba szorítani. Szálai fő mozgatórugóinkra fonódnak, s egy idő után béklyóként feszülnek ránk. Olykor már alig látunk ki mögüle, és a legkisebb rezdülés is az egész hálót végig hatja. Félünk megbolygatni, mert tartunk tőle, hogy belegabalyodunk és még jobban a csapdájába esünk.

Fontos felismernünk, hogy a megoldás nem a magányos küzdelemben rejlik, és akkor „csináljuk” jól az érzelmi öngondoskodást, ha bevonunk egy segítőt.

Kiemelt jártasságaim

  • érzelmi „gócpont-kutatás”
  • feldolgozatlan gyász, előgyász
  • kapcsolati veszteségek feldolgozása
  • családi minták felismerése és meghaladása
  • megrekedés párkapcsolati helyzetekben
  • sérült önbecsülés; érvényesülési, én-képviseleti problémák
  • érzelmi igazság felvállalása
  • bizalom-, ill. reményvesztéses helyzetek

 

Technikai információk

Személyes és online egyéni konzultáció

Helyszín: Budapest, 19. kerület
Időtartam: 120-180 perc
A konzultáció díja: 45.000 Ft

1 héten belül tudlak fogadni, hétvégén is.

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 737 5178
E-mail: edit@rendalelked.hu
Weboldal: https://rendalelked.hu
Helyszín:  Budapest, 19. kerület

Vélemények, visszajelzések

„Az Ultrarövid Terápiás konzultációnk minden pillanatára a mai napig is emlékszem, mély nyomot hagyott bennem. Azóta rendben vagyok magammal, és már tudom, semmiről nem maradtam le, időben vagyok, haladok az utamon.”

Kristóf

„Olyan dolgok kerültek felszínre, amikről nem is gondoltam volna, hogy bennem vannak, és keményen rátették a bélyegüket az életemre. Az egyik legérdekesebb része az ülésnek az volt, amikor egy általam választott személyhez beszéltem, akit odaképzeltem magam elé. Azonnal, még a beszéd megkezdése előtt elöntöttek az érzelmek, úgy sírtam, mint egy kisgyerek. Elérzékenyültem, amikor az érzéseimet és a gondolataimat elkezdtem kimondani. Határozottan nehéz volt, a végére pedig teljesen könnyűvé váltam. Hálás vagyok, hogy megmutattad nekem ezt a módszert, nagyon sokat adtál az osztatlan figyelmeddel és a hihetetlenül fogékony memóriáddal! „

 

Anita

„Könnyű volt előtted megnyílni, a személyiséged nagyon passzol ehhez. Célzott kérdéseket tettél fel, némelyikre könnyű volt válaszolni, másokra nem, mert kellemetlen volt szembenézni velük. Rávilágítottál sok-sok összefüggésre, illetve kimondtad azokat is, amik bennem már megfogalmazódtak, de még nem tudtam, vagy nem akartam kimondani. Folyamatos volt közöttünk a kommunikáció, bátorítottál, hogy meséljem el, ami eszembe jut, mert bármilyen apróság is bírhat jelentőséggel. Megdöbbentett, hogy a testem ennyire kifejezi a belül zajló folyamatokat, illetve, hogy a felnőtt énemre ennyire nagyon erősen hatással van a gyerekkorom. Már nem a túlélésre koncentrálok, hanem a fejlődésre. Nem akarok mindenkinek megfelelni. A múltam nem az én szégyenem. Eltűnt az életemből az a mindig jelenlévő szorongás, negatív vibrálás. És most jól érzem magam, igazán!”

Eszter

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!