Kajdi Zsuzsanna

Bemutatkozás

Kajdi Zsuzsanna vagyok, mentálhigiénés szakember. A munkámban szeretem a letisztult, egyszerű, gyakorlatias és hatékony eszközöket, melyek hatásossága bizonyított.

Dr. Buda László módszere, az Ultrarövid Terápia® is a szívem csücske. Többször kerültem olyan helyzetbe, hogy ha ezt nem ismerném, akkor eszköztelen lennék, és nagy örömmel töltött el, hogy a hozadékait odaajándékozhattam azoknak, akik hozzám fordultak.

Ahogy Carl Rogers mondja, „A kapcsolatok betegítenek meg, és a kapcsolatok gyógyítanak”. Életünk legtöbb bonyodalma, az érzelmi nehézségeink döntő része végső soron kapcsolatokhoz köthető.

Arra nincs lehetőségünk, hogy megváltoztassunk egy másik személyt, vagy azt, ami már megtörtént. Leginkább a saját viszonyulásunkat változtathatjuk meg, és erre az Ultrarövid terápiás konzultáció egy rendkívüli lehetőség. Azzal, hogy magadban rendet teszel, kiszabadulhatsz abból a megkötözöttségből, melyet a korábbi kapcsolataidban vettél magadra, és szabadabban, egészségesebben, bátrabban mehetsz tovább az életben.

Keress bizalommal, ha megszólított ez a lehetőség!

 

A klienseimmel való tapasztalataim alapján azokban a helyzetekben ajánlom az Ultrarövid terápiás konzultációt, ha

  • egy nehézséggel újra és újra szemben találod magad, de sehogyan sem tudsz vele megbirkózni,
  • szeretnéd látni, hogy mi áll egy tüneted, vagy betegséged hátterében és tennél egy lépést a gyógyulás érdekében,
  • szeretnél megbékélni az örökségeddel, a múltaddal, a döntéseiddel,
  • szeretnél egy kapcsolatot magadban lezárni, vagy megnyugtatóan rendezni,
  • elveszítettél valakit, vagy valamit, de nehezen, vagy nem tudsz túljutni a veszteségen,
  • egy helyzet kapcsán szeretnéd az érzelmeidet átrendezni, felszabadítani az erőforrásaidat,
  • már sok mindennel próbálkoztál, és semmi nem hozott eredményt,
  • vágysz arra, hogy egy szabadabb, boldogabb fejezetet nyiss az életedben…

Technikai információk

Személyes, egyéni konzultáció
Helyszín: Győr, Corvin utca 21.
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 25.000 Ft

Online konzultáció
Helyszín: előre egyeztetett platformon
Időtartam: 2×45-50 perc
Az online konzultáció díja: 25.000 Ft

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 370 7652
E-mail: kapcsolat@kajdizsuzsanna.huWeboldal: https://www.kajdizsuzsanna.hu/
Város: Győr

Vélemények, visszajelzések

„Szerintem ahhoz, hogy valaki ugorni merjen, az kell, hogy legyen háló alatta, nekem ez a bizalom volt, amit Zsuzsába vetettem. Tudtam, hogy nem fog félúton hagyni a dolgaimmal, történjék bármi is. Tőlem ez a legnagyobb gesztus, hogy hagytam magam kézen fogni, és vezetni.(…)
A legjobb döntés volt ezt a lehetőséget pont ebben az élethelyzetben a javamra fordítani, és Zsuzsa segítségét kérni a tovább lépéshez. Azzal segített a legtöbbet, hogy pont jókor beszélt vagy hallgatott, hogy a jelenlétében elhittem, nem hiábavaló kimondani, amiről azt hittem, úgyis felesleges, mert senkit sem érdekel, és semmi haszna, hisz a címzettek nagy része rég nincs köztünk.”

Katalin

„Elkezdtünk beszélgetni, és én úgy éreztem, megbízhatok benned. (… ) Segítettél kimondani azokat a szavakat, amiket belül éreztem. Nagyon megértő voltál velem mindvégig. A hangod, személyiséged is ezt sugalta nekem. Végig csak rám figyeltél, és segítettél engem az érzéseim megértésében. Úgy éreztem, mintha egy nagy kő esett volna le a szívemről.”

 

Judit

„… egyszer csak valami olyasmi érzésem volt, mintha egy súly szabadulna le rólam, könnyebbnek éreztem magam. Nyugodtabb és kipihentebb lettem, mint előtte. Érdekes volt megtapasztalni, hogy a kezdeti szkepticizmust és lámpalázat egy laza érzés váltja fel, majd pedig a végeredmény egy nagy megkönnyebbülés.

Zsuzsa segítségével sikerült magamban több dolgot is tisztázni és más szemszögből látni. Nem gyötör már a szüleim iránt érzett neheztelés, több nap elteltével is könnyebbnek érzem magam.”

Erik

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!