Kiemelten ajánlott

Ultrarövid terápiás

konzulenseink

Ezen az oldalon adunk bemutatkozási felületet azoknak az Ultrarövid terápiás konzulenseinknek, akiket kiemelten ajánlunk.
Nagy gyakorlattal rendelkeznek, munkájukat magas színonalon végzik, klienseiktől rendszeresen érkeznek pozitív visszajelzések.
Konzultációikat az UT irányelveivel összhangban, Dr. Buda László támogatásával végzik.
Rendszeresen részt vesznek módszertani továbbképzéseinken.

Balogh Ottó - Budapest

Személyes konzultáció

Szakterületem az életközépi válság, sportpályafutásukkal felhagyó sportolók, olyan sikeres üzletemberek, akiknek kiüresedett, ellaposodott az, ami régebben a szenvedély forrása volt, és egy új irány felé tapogatóznak. Az ultrasikeres emberek imádják a lean eredményességet; ezért ajánlom számukra az UT konzultációt, mert ötvözi a radikális változás lehetőségét az elfogadó, megtartó, figyelmes légkörrel.

Bálint Klára - Maglód

Személyes és online konzultáció

Szakemberként negyven éve segítek embertársaimnak, hogy életük
egy-egy elakadásában közösen felismerjük a helyzetet, s megtaláljuk
a megtorpanóban rejlő erőforrást,
ami majd segít a továbbmenetelben.
A Dr. Buda Lászlótól tanult Ultrarövid Terápia® módszer lenyűgöz. Amilyen gyöngéden s rövid időn belül elvezet oda, ahol gyógyulni- és rendeznivalónk van.

Biró Eszter - Budapest

Személyes és online konzultáció

Mindig van mit tanulnunk, képesek vagyunk fejlődni és tehetünk Magunkért. A legnagyszerűbb viszony, mely valaha létezett az önmagunkkal való kapcsolat. Az Ultrarövid terápiás konzultáció segítségével megtaláljuk a bennünk rejlő erőt, nyugalmat és bölcsességet. A Te életedben is hatalmas változások történhetnek, nagyon rövid idő, egyetlen Ultrarövid terápiás konzultáció alatt.

Bujtás Ágnes - Budapest

Személyes és online konzultáció

Ultrarövid terápiás konzultáción részt venni bátor dolog és értékes lehetőség, mély lelki munkával járó erőpróba és felszabadító élmény egyben. Közelebb visz ahhoz, hogy saját, önazonos életedet élhesd, melyhez szívbéli igazságaid adják az irányt és lelkedre hangolt döntéseid a lendületet.
Öröm számomra, hogy Dr. Buda László munkatársaként ezt a hatékony módszert 2023. szeptemberétől oktathatom is.

Cs. Tóth Ibolya - Budapest

Személyes és online konzultáció

Úgy tekintek a veled való a találkozásra, mint egy közös táncra. Kísérlek, figyellek, érzékellek.
Elfogadó, biztonságos környezetet teremtek a számodra.
Engedem, hogy a lelked mélységéből viszonylag  gyorsan és hatékonyan megszülessen valami új, ami elmozdít beszorult lélek-állapotodból.
A  módszer mellékhatásaként pedig elindulsz a vágyott  belső változás irányába.

Cs. Tóth Judit - Pécs, Budapest

Személyes és online konzultáció

Lépni, élni, hagyni és engedni, hogy a rendszerünket átfújja a szél. Így gondolok az  Ultrarövid terápiára.
Segítő hivatásom legfontosabb szavai: Tudatosság, felelősségvállalás, kapcsolódás, szerető együttérzés és jelenLét. 17 éve történeteket hallgatok. Figyelek, támogatok, és a hozzám forduló embereknek abban segítek, hogy hazataláljanak önmagukhoz.

Gieszné Kiss Lilla - Budapest

Személyes és online konzultáció

Szeretettel meghívlak egy őszinte, mély beszélgetésre önmagaddal. Vagy akár egy olyan személlyel, akivel befejezetlen ügyed van, ami kihat érzéseidre, gondolkodásodra.
Az Ultarövid terápiás konzultációban átélheted a szeretetteli összekapcsolódás élményét, hogy a lélek mélyére száműzött fájdalmak, félelmek átadják helyüket a megbékélésnek, megbocsájtásnak, szeretetnek.

Havasi Ferenc - Szeged

Személyes és online konzultáció

Hiszek abban, hogy az elakadásaink, kihívásaink, sőt a betegségeink nemcsak véletlenül vagy igazságtalanul történnek velünk, hanem üzenetük van a számunkra, amivel egyre erősebben terelnek afelé, akik valahol mélyen valójában vagyunk. Hogy ehhez kapcsolódhassunk, az ész és a szív erejére is szükségünk van. Ez az a folyamat, amiben konzulensként igyekszem támogatni téged az utadon Szegeden vagy online.

Koppány Emese - Budapest

Személyes és online konzultáció

Szeretettel szembenézni azzal, ami akadályoz, elengedni, ami nem szolgál, meglátni valódi erőd, ezt kínálom Neked. Végig kísérlek a felismerés, megértés, érzelmi átélés, döntés folyamatán, hogy új perspektívából láthass, és azt beépíthesd az életedbe.
Első generációs Ultrarövid terápiás konzulens vagyok, 2023-tól pedig Dr. Buda László felkérésére az UT képzés hivatalos oktatója is.

Koós-Lukács Tímea - Budapest

Személyes és online konzultáció

Van, amikor elveszettnek érezzük magunkat, nem tudjuk mi rejlik az elakadásunk, feszültségünk, akár testi tünetünk mögött. Ilyenkor elég egy támogató, szeretetteljes közeg, valaki, akinek segítségével megérkezhetnek a felismerések, és egy olyan hatékony módszer, amely nem csak „felkavarja az iszapot”, hanem érzelmi átélések mentén eljuttat a megértésig, feloldásig, és hozzásegít a változáshoz

Kovács Róbert - Tata, Győr, Bp.

Személyes és online konzultáció

Segítő szakemberként sokszor átélem, hogy az igazán mély kapcsolódások által valami lényeges megmozdul, és a helyére kerül belső világunkban. Egy ilyen kapcsolódásra és bátor lépésre hívlak az Ultrarövid Terápia hatékony módszerével, hogy önazonos életet élhess, szívvel-lélekkel.
Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy 2023 januárjától, a képzés egyik vezetőjeként oktatom is a módszert.

Kőrösi Krisztina - Szombathely

Személyes konzultáció

Az Ultrarövid Terápia® számomra…
Jelen: az lehetsz, aki vagy. Nem kell titkolni érzéseidet, hozhatod a fájdalmadat és nehezteléseidet. Elfogadlak.
Múlt: megnézzük, milyen sémákat hozol a múltból, melyek nagymértékben befolyásolják az önmagaddal és másokkal folytatott kapcsolatodat. Megértelek.
Jövő: döntés az itt és mostban egy minőségibb élet felé. Bátorítalak.

Láng Bea - Budapest

Személyes konzultáció

Segítő szakemberként egy ülés minden pillanatában azt tartom szem előtt, hogy minden találkozás két lélek találkozása, és minden lélek számára a legnagyobb ajándék a feltétel nélküli elfogadás.
Ultrarövid terápiás konzultációra, azaz egy mély figyelemmel és teljes elfogadással kísért, intenzív önismereti utazásra hívlak, hogy utat találhass legbensőbb önMAGadhoz, forrásodhoz, erődhöz.

Lendvai Gabriella - Budapest

Személyes és online konzultáció

Amikor találkozunk, nyitott szívvel, értő figyelemmel támogatlak abban, hogy válaszokat találj a kérdéseidre, oldódást a testi-lelki fájdalmakra, elakadásokra. Lehetőséged nyílik mélyen kapcsolódni önmagadhoz, új nézőpontból rálátni életed összefüggéseire, hogy megújult erővel indulhass tovább egy szabadabb, örömtelibb és kiteljesedetteb élet felé vezető úton.

Magyar Judit - Budapest

Személyes konzultáció

Van, hogy elakadunk ez életben. Ha sütireceptek vagy autós videók helyett itt keresgélsz, akkor tudod miről beszélek. Semmi gond nincs azzal, ha így érzel. Figyelemmel, együttérzéssel és az Ultrarövid Terápia módszerével azon leszek, hogy el tudj mozdulni abból a helyzetből, amiben megrekedtnek érzed magad, és nagyobb harmóniában légy magaddal, amikor kilépsz tőlem, mint amikor érkeztél.

Mátrai Szilvia - Budapest

Személyes és online konzultáció

Ha eljössz hozzám, teljes figyelmemmel és szeretetteljes elfogadással hallgatlak, hogy megtaláld a jóllétedet nem szolgáló érzések forrását. Ezek sokszor mélyen eltemetett fájó emlékek, amelyek lenyomata hatással van a jelenre. Az intenzív munka segít ezek elengedése mellett dönteni, ami felszabadító érzést hoz. Azon leszek, hogy biztonságban érezd magad közben. A végén pedig megkönnyebbülve.

Nagy Ákos - Budapest

Személyes és online konzultáció

A legértékesebb, amit adni tudunk egymásnak és Önmagunknak, az az időnk és a figyelmünk.
Ha úgy döntesz, hogy eljössz hozzám, ezzel a két dologgal biztosan gazdagabbak leszünk.
Az Ultrarövid Terápia® segítségével egy biztonságos, elfogadó és megengedő, mégis rendkívül hatékony közegben kerül fókuszba az, amit Te a legfontosabbnak tartasz.

Németh Katalin - Veszprém

Személyes és online konzultáció

Saját életutam ösztönzött arra, hogy minél több embertársam számára adjam át a saját magunkból, mint forrásból fakadó, felszabadító felismerések jövőt formáló élményét. Célom, hogy a Számodra is elérhető fejlődés, haladás és továbblépés személyre szabott útját megmutassam Neked, és az azon való haladásod a lehető leghatékonyabb módon segítsem.

Szász Linda - Budapest

Személyes és online konzultáció

Személyes hitvallásom támogatni lépéseinket a teljesség és egészség felé. Pszichológusi hivatásomban az Ultrarövid Terápia® módszere hozta el számomra e szándék beteljesítésének legszebb és legillőbb mikéntjét.Ha e sorokat olvasod, ezúton szeretném együttérzésem és szeretetem közvetíteni feléd. A reményt, hogy bármi nyomja tested-lelked, mindig tudsz még valamit tenni magadért.

Till Adél - Budapest

Személyes és online konzultáció

5 éve dolgozom Dr. Buda László  közvetlen munkatársaként. Jelenleg az Ultrarövid terápiás konzulens képzés oktatói csapatának is tagja vagyok, mint operatív és szakmai koordinátor.
Konzulensként egyéni konzultációkat tartok azon kliensek számára, akik jobban kedvelik a gyors, hatékony, mindemellett mély önismereti beszélgetés formákat, mint a hosszabb, akár évekig tartó terápiás módszereket.

Weiszné Szabó Magdi - Szekszárd

Személyes és online konzultáció

A lélek dolgai iránti vonzalmam velem egyidős. Több évtizedemet az emberekkel való foglalkozás töltötte ki. Tapasztaltam, hogyan köt gúzsba a félelem-bénít meg a szorongás Embereket; hogyan válhatunk önsors-rontókká a felhalmozott lelki terheink, a „begyulladó” lelki-tüskéink miatt. Mindig kerestem a megoldások- feloldások mikéntjét, az Ultrarövid Terápiában találtam meg a leghatékonyabb módszert.

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!