Kulcsár György

Bemutatkozás

Kulcsár György vagyok,

Ultrarövid terápiás konzulens, apa, neuropedagógus®, a KMT Akadémia szakmai vezetője.

Az Ultrarövid terápia® (UT) életem nagy ajándéka.

Dr. Buda László módszerének megtanulásával úgy érzem hazaértem. Minden számomra fontos elemet ötvöz magában: gyors, mély és hatékony, eközben pedig őszinte, szeretetteli és személyes.

 

Szakterület, specialitás:

A gyermekedért érzett bénító aggodalom oldása.
Ha szinte megbénít a gyermeked fejlődése, viselkedése vagy jövője miatt érzett erős aggodalom! Ha úgy érzed már mindent megpróbáltál, hogy segíts a gyermekednek és a helyzet mégsem változik! Ha szeretnéd tisztábban látni mi az, ami tényleg segítene! Ha megszabadulnál a kondicionálódott szorongásodtól, amely megrontja a gyermekeddel való kapcsolatodat! …akkor érdemes hozzám fordulnod segítségért!

A konzultáció során segítek rátalálni hol és hogyan tanultad meg önkéntelenül azokat az érzelmi válaszokat, amelyek most tévútra visznek, megbénítanak és sokszor a gyermeked és közéd állnak! A bénító aggodalmad oldódása nem tesz majd felelőtlené! Sőt, végre megérezheted valójában miért vagy felelős és segítségével képes lehetsz rátalálni azokra a cselekvésekre, melyek valóban segítségére vannak gyermekednek!
Szeretettel várom a hívásod, egyeztessünk időpontot egy ingyenes, telefonos tájékozódó beszélgetésre!

Technikai információk

Az egyéni konzultációra minden esetben egy előzetes ingyenes, nagyjából 30 perces telefonos tájékozódó beszélgetést követően kerül sor! 

Személyes konzultáció:
Helyszín: Budapest, VI. XIII. vagy XIV. kerület megbeszélés szerint
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 85 000Ft
Átlagos várakozási idő: 1-2 hét

 

Online konzultáció:
Helyszín:
általában a Teams-en keresztül, de tudok rugalmas lenni!
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 85 000Ft
Átlagos várakozási idő: 1-2 hét

 

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 70 213 73 87
E-mail: kulcsar.gyorgy75@gmail.com
Weboldal: https://gyuri.bekacsinto.hu
Helyszín:  Budapest, VI. XIII. vagy XIV. kerület megbeszélés szerint

Vélemények, visszajelzések

“Ha egyetlen szóval kéne kifejeznem, amit érzek, azt mondanám katartikus élmény volt. Lehetőséget nyújtottál arra, hogy megértsem hogyan működöm, és magam találjam meg a tovább vezető utat…

… Ajánlom mindenkinek Gyurit, aki érzékeny az egyéni nehézségekre, aki segít tovább menni, és nem utolsó sorban, aki mindig megköszöni az együtt töltött időt és a közös élményt. Én is köszönök neked mindent🙂 ”

Móni

“Sejtettem, hogy vannak a lelkem mélyén olyan bugyrok, melyek mélyére nem szeretek nézni, vagy lehet, nem tudok. Ehhez kellett Gyuri támogató jelenléte, aki végigvezetett ezen az úton… … Számos felismerés, felszakadás, és nagy, mély lélegzetek után le tudtuk zárni a folyamatot, melynek hatása még biztos itt fog körülöttem működni. Hálás vagyok érte!

 

Ági

“A napok múlásával sokkal felszabadultabb vagyok. Mondhatni megnyugodtam, törekszem a rendes étkezésre és a pozitivitásra.

Köszönöm, hogy ily formán ,,meghallgatott.”

Boglárka

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!