Magyar Judit

Bemutatkozás

Magyar Judit vagyok, Ultrarövid terápiás konzulens, coach, tréner, segítő szakember. Többféle módszerrel és eszközzel dolgozom, és az elmúlt húsz évben rengeteg sorsot, életet, változást, átalakulást volt szerencsém megismerni. Férfiakét, nőkét, fiatalabbakét, idősebbekét. Néha katalizátorként, néha védőhálóként, néha szeretetteljes szemlélőként – mikor mire volt szükség.

Az Ultrarövid Terápiához való kötődésem sokkal hamarabb elkezdődött, minthogy Dr. Buda László megálmodta volna ezt a módszer. Óvodás koromban ugyanis nagynénémtől gyakran hallottam, hogy az élet nagy igazságai paradoxonok. Fogalmam sem volt, hogy mit jelent ez a szó (mondjuk a többit sem igazán értettem), de 5 évesen eldöntöttem, hogy nagyon fogom szeretni a paradoxonokat. Azt, hogy az embereket is fogom szeretni, csak jóval később, érettebb fejjel határoztam el, és életem egyik legjobb döntésem volt

De, hogy mitől is paradox az UT? Mert egyszerre hosszú és rövid. Ha rászánod magad erre a mély belső utazásra, te is megtapasztalod, hogy a több éves terápiás folyamatokhoz képest ez tényleg „ultrarövid”. Viszont 1,5-2 órában hihetetlen élményekre van kényelmesen időnk. A képzeletbeli találkozások felölelhetnek éveket, vagy akár több generáción átívelő mintákat írhatnak át.

Keress nyugodtan, ha

  • elakadtál egy számodra fontos kapcsolatban (pároddal, szülőddel, gyerekeddel)
  • szeretnéd a haragodat vagy kötődésedet elengedni egy olyan személlyel, akivel nem tudsz találkozni (már nem él, messze lakik, vagy egyszerűen csak nem beszéltek)
  • testi tüneteid mögött úgy érzed, hogy lehet valamilyen lelki elakadás
  • szeretnél nagyobb elfogadással fordulni magad felé
  • vagy bármi olyan, ami nekem nem jutott eszembe, de számodra most nagyon fontos

 

Technikai információk

Személyes  konzultáció

Helyszín: Budapest, II. kerület
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 40.000 Ft

Átlagos várakozási idő 1-2 hét.

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 20 95 14 963
E-mail: judit.magyar@cbeconsult.com
Weboldal: https://magyarjudit.hu/
Helyszín:  Budapest, II. kerület

Vélemények, visszajelzések

„A beszélgetések kapcsán nagyon sok mindenre ráébredtem magammal kapcsolatban. Sok dolog amit addig hibának véltem magamban és évekig ostoroztam magam miatta, hogy miért nem tudom máshogy csinálni, végre értelmet nyert és segített elfogadni és megszeretni magamban.”

” Judit teljesen rugalmasan kezelte a kérésemet, az egész beszélgetésünk során azt a légkört teremtette körém, ahol könnyű volt megnyílni és bátran tudtam vállalni azokat a helyzeteket is, amikor bizony nem jöttek az érzések.”

 

„Judit jelenléte és figyelme mindvégig biztonságérzetet adott.Számomra megrendítő, tanulságos, és nagyon hasznos volt ez a foglalkozás. Kicsit áthelyeztem a fókuszt olyan dolgokra (érzésekre), amikkel eddig  nem igazán mertem foglalkozni.”

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!