Nagy Ákos

Bemutatkozás

Nagy Ákos vagyok, Ultrarövid terápiás konzulens, tréner.

Szeretem a munkám! Közel 10 éve dolgozom egyénekkel, számos külső és belső átalakulást kísértem végig. Mégis, a saját utamon tudatosan járva tapasztaltam meg azt, hogy sosem késő változtatni, vagy épp elkezdeni valamit, esetleg felülírni egy rég belénk vésett mintázatot. 

Az évek tanulsága, hogy a legértékesebb, amit adni tudunk egymásnak és Önmagunknak, az az időnk és a figyelmünk.

Ha úgy döntesz, hogy eljössz hozzám, ezzel a két dologgal biztosan gazdagabbak leszünk. Az Ultrarövid Terápia® segítségével egy biztonságos, elfogadó és megengedő, mégis rendkívül hatékony közegben kerül fókuszba az, amit Te a legfontosabbnak tartasz.

Az élet már csak ilyen: mindig történik, ezért mindig van mit vizsgálni, átbeszélni és elfogadni, de nem mindegy, hogy ezek az események mennyire határozzák meg mindennapjainkat. A Ultrarövid terápiás konzultáció keretein belül segíthetek eligazodni a hétköznapokon túlmutató, rendszeresen ismétlődő problémák alatt megbúvó, mélyebb összefüggések forgatagában.

Segítségedre leszek akkor, ha

  • az élet mindig visszatesz a start mezőre, vagy visszatérő hiányérzeted van
  • értetlenül állsz a körülötted zajló történések előtt, nincs hatalmad a döntéseid felett
  • nehézségeid vannak az önelfogadás, önszeretet terén
  • tested fájdalommal, betegséggel jelez
  • elakadtál, látod a problémát, de nincs megoldásod,
  • érzed, hogy ‘ott van’ az a ‘valami’, de nem tudod megfogalmazni

 

Technikai információk

Személyes és online konzultáció

Helyszín: Budapest, III. kerület
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 40.000 Ft

Pár napon belül tudlak fogadni.

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 499 9472
E-mail: akos.trainer@gmail.com
Weboldal: Nagy Ákos
Helyszín:  Budapest, III. kerület

Vélemények, visszajelzések

„Hosszú évek óta foglalkozom önismerettel és ennek köszönhetően már sok teher nem része az életemnek egy ideje. Az utóbbi félévben azonban kevesebb figyelmet fordítottam magamra és a lelkemre. Elfáradtam, túlvállaltam magam folyamatosan, nem tudtam kikapcsolódni. Mivel már régóta ismerlek és tudom, amibe belekezdesz, azt teljes erőbedobással csinálod, így nagyon vártam, hogy beszélgessünk. Kíváncsi voltam, hogy mire jutunk. Már a beszélgetés elején oldott, bizalmi légkör alakult ki így könnyű volt megnyílni. Szívből ajánlak mert nagyon felkészült, empatikus segítő vagy, aki végig a segítségemre volt a terápia során. Segítettél visszavezetni az érzéseimet családi mintákra és az okaira. Bizalmat és odafigyelést árasztottál, ha elakadta kérdésekkel segítettél. A találkozó után megkönnyebbülést, könnyedséget éreztem és fáradságot. Ma még tudatosabban figyelek magamra. Köszönöm a segítséget!”

Kriszti

„Több pszichológus majd mentálhigiénés szakemberrel való terápia után ajánlottak Téged. Szkeptikus voltam, de úgy gondoltam adok egy esélyt. Komoly egészségügyi problémával küzdöttem, ezért pár éve kezdtem el foglalkozni a mentális egészségemmel. Gondosan dolgozom a múlton és az elakadásaimon, de vannak pontok, amiken eddig nagyon nehéznek bizonyult túljutnom. Az UT egy teljesen más megvilágításba hozta az egyik problémás szakaszom, más eszköztárat és dimenziót adva a feloldásra. Ez az új megközelítés nagyon sok mindent elindított bennem, és azóta is érzem, hogy csillapodik a szorongásom egy családtagommal kapcsolatosan. Alapvetően nehezen bízom meg emberekben, de ez a ritka, mély empátia, az ítéletmentes környezet és az odafigyelés teljes biztonságérzetet adott a terápia alatt, könnyen ki tudtam fejezni az érzelmeim. Hálás köszönettel tartozom!”

 

Ági

A tegnapi nap nagyon mély volt. Mikor „megérkezett” anya, apa és velük beszélgettem sosem gondoltam, hogy ilyen erős érzéseket vált majd ki belőlem és azt, hogy én ahelyett, hogy szokásomhoz híven elhülyéskedném, sírok majd. Sosem mertem ránézni apával való kapcsolatomra, ijesztő volt így vele lenni (tudom hülyeség mert nem volt ott, de akkor is).(…)
Bár még nem körvonalazódott igazán, hogyan kellene tennem, de abban még biztosabb vagyok, hogy arra kell koncentrálnom, hogy magam szeressem, hogy értékesnek érezzem. Így fogok tudni adni is azoknak, akik fontosak nekem. És azt hiszem, abból, hogy nem vagyok magam számára fontos, abból fakadhat az is, hogy nem „tisztelem” a testem és csak tömöm a sok szarral…
Nagyon megérintett az is, hogy nem akarom, hogy 20 év múlva Balázs ugyanígy kelljen, hogy beszélgessen valakivel, mert én nem voltam neki jó példa arra, hogyan szeresse magát, és hogy milyen egy olyan kapcsolatban élnie, amit megérdemel.

Kata

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!