Pataki Beáta

Bemutatkozás

Sajátos és megrázó családtörténettel, elképesztően kalandos sorssal vagyok megáldva. Kihívásokkal telinek mondanám az utamat, sok-sok örömteli élménnyel és rengeteg tapasztalattal. Ezeken keresztül értettem meg: nem vagyok egyenlő az élettörténetemmel, az átélt traumáimmal. A tudatosság felszabadít!

Közel egy évtizede kutatom és körvonalazom a viselkedés, a szokások és az életminőség, a testi tünetek, az önismeret, az önszeretet és az öngyógyítás közötti összefüggések törvényszerűségeit, ezekben a témákban tartok előadásokat országszerte. 2013 óra kísérem a hozzám fordulókat egyéni konzultációkon. A SzomatoDráma hivatalos honlapján szereplő önismereti programok, módszertani képzések szervezője, egyik oktatója vagyok a módszer megalkotójának, Dr. Buda Lászlónak megbízásából, bátorításával és szakmai felügyeletével.

Addiktológus természetgyógyászként foglalkoztat a kényszerű cselekvés lélektana. Sok makacs tünet, probléma úgy „viselkedik”, mint egy függőség, túlnő rajtunk, dönt a döntéseinkről.

SzomatoDráma szakemberként szenvedélyem az univerzális emberi természet megismerése. Megtalálhatjuk, hogy „hol szól rólunk”, „mi a célja” a nehézségeinknek, tüneteinknek, mit akar „üzenni” számunkra, és ez csökkenti a kiszolgáltatottságot.

Ultrarövid terápiás konzulensként számomra központi kérdés, hogyan lehetünk rövid idő alatt a legjobban, emberien, szívtől-szívig, lélektől-lélekig egy szenvedő ember hasznára.

Azok fordulnak hozzám a legtöbben, akik…

  • testi tünetekkel,
  • lelki, érzelmi problémákkal
  • önszeretet-hiánnyal, függőséggel küzdenek, vagy
  • érzelmileg kisemmiző, bántalmazó és nárcisztikus kapcsolatok / szülők áldozatai

“Szakmai specialitásom”, tehetségem, hogy jó érzékkel, hamar megtalálom egy-egy tünet, betegség, probléma, elakadás önismereti hátterét, “lelki eredetét”. Szeretem és igyekszem szakmai tapasztalataimat egyszerűen, humorral fűszerezve, gyakorlatiasan – néha kendőzetlenül őszintén – összefoglalni, új definíciókat alkotni.

Mire számíthatsz, ha eljössz?

Megtalálhatod a tünet, betegség, életvezetési probléma önismereti gyökerét, ezért tudatossá válhatsz a megoldásra, és elindulhat benned a felismerés, az oldódás folyamata. Ezáltal felismerheted, hogy mik a saját egyéni lehetőségeid az öngyógyítás útján, mi visz a változás felé, és ez feloldja a tehetetlenséget.

Visszakaphatod a kompetenciaérzetet, hiszen, ha képes vagy megérteni és átlátni a testi és érzelmi problémáid lényegét, akkor magabiztosabbnak érzed magad.

Lehorgonyozva a saját erőforrásaidban felismerheted sebzettségedet és hiányaidat, ez segít a sorsod feldolgozásában és elfogadásában. Így pedig képes leszel megfogalmazni igényeidet, elérni a céljaidat, az eddigi gátló minták nélkül a saját életedet élni, önazonossá válni. Képes leszel felelősséget vállalni a testedért, az egészségedért, az életedért, és ez boldogabbá tesz. Közelebb kerülsz a benned lévő szeretethez.

A közeli viszontlátásra! Szeretettel várlak!

 

Technikai információk

Személyes konzultáció:
Helyszín: Budapest II. kerület, a Mammut Üzletházak közelében
Időtartam: 90 perc
Díja: 30 000 Ft
(A várakozási idő 2-3 hét)

Elérhetőség

 

Telefon: +36 70 547 40 07
E-mail: info@gyogyitopillanatok.hu
Weboldal: Ultrarövid terápiás konzultáció
Helyszín: Budapest II. kerület, a Mammut Üzletházak közelében

Vélemények, visszajelzések

„Csak azért írok, hogy tudd hihetetlen, ami ott történik abban a pici kis szobában, a rendelődben. Egy hete voltam nálad és félve, de ki merem jelenteni, hogy a pánikbetegségem elmúlt. Annyi olyan helyzet volt ebben a 7 napban, ami után már rég rám jött volna a roham, De NEM jött.
Nagyon hálás vagyok neked!
Nem tudom leírni mennyire! 13 éve küzdöttem ezzel reménytelenül és jössz te, és 1,5 óra alatt megoldottuk!!!!!
Hihetetlenül boldog vagyok!! KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM!!!!”

Vivi

„Bea nagyon felkészült, együttérző, jó szakember vagy. Azt hittem, már rég feldolgoztam a problémát, amiről beszélgettünk, és a segítségeddel kiderült, hogy mégsem. Ennek ellenére a veled való beszélgetést olyan biztonságosnak éreztem, hogy sikerült olyan dolgokon átlépnem végre, melyekről azt hittem, túl vagyok már. Végig éreztem, hogy velem vagy, az őszinteséged az én érdekemet szolgálja. Nagyon sokat kaptam. Köszönöm!” 

 

Éva

„Születésem óta küzdök a túlsúlyommal. Mérhetetlen falánkság lett úrrá rajtam, nem bírtam leállni az evéssel, a nassolással, nem volt az a mennyiség amit ne tudtam volna megenni. Hiába ettem, soha nem éreztem jóllakottnak magam. Ha nem volt otthon más csak lejárt háztartási keksz, arra is rászabadultam, hiába döntöttem úgy, hogy nem veszek semmilyen édességet, olyan roham jött rám, hogy sokszor le kellett mennem a boltba, mert nem bírtam.
Ezzel dolgoztam a veled töltött alkalom során.
Sikerült leállni a túlevéssel, már jóllakottságot is érzek, amit régen nem éreztem. Köszönöm a segítségedet.”

Zsuzsa

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!