Vélemények, visszajelzések az „UT a Coachingban” képzésről

„Van az a bizonyosság, amikor tudod, hogy jó helyen vagy. A segítő munkában ez a megtartottság és biztonság élmény elengedhetetlen. Az UTC képzés során a szakmaiságon túl ezt a támogató jelenlétet és kísérést kapjuk Lacitól, ami lehetővé teszi az egymásra hangolódást és az önreflektív tanulást. Végtelenül hálás vagyok, hogy az első csoportnak a tagja lehetek és nagyon várom a folytatást.”

Berey Zita

Szupervizor-Coach, a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének alelnöke

„A képzés minden perce értékes számomra. Az UT módszertana csodálatosan egyszerű és mégis összetett, az eredménye kézzelfogható és felszabadító változás, amelyet konzulens és kliens szerepköréből is egyaránt megtapasztalhatunk a gyakorlások során, ezzel mélyítve saját önismereti munkánkat és szakmai tudásunkat. László mindent megtesz azért, hogy a tudását, az UT módszertanát, az élethez és az emberekhez való hozzáállását is a lehető legmélyebben átadja nekünk, de már a jelenlétével is tanít. Minden nap után hálát és köszönetet éreztem.”

Korompay Réka

szervezetfejlesztő, tréner, coach

„Ez a képzés számomra egyszerre mély önismereti merülés és inspiráló műhelymunka. Megérint, kibillent, megváltoztat. Miközben új dimenziókat nyit a coaching munkámban. Minden percét élvezem a folyamatnak, köszönöm szépen.”

Rekecki Alíz

coach, tréner

„Az UTC képzést elsősorban az Ultrarövid terápiás eszköztár miatt választottam, érdekelt hogyan tudok coachként a múlttal dolgozni, hiszen a múlt és jövő nem létezhetnek egymás nélkül.

A tanfolyam szervezése, szakmai tartalma, elmélet és gyakorlat aránya számomra tökéletes. Ami megdöbbentett és még jobban kíváncsivá tett, az a gyakorlatban, saját élménnyel szerzett tapasztalatom volt, mint kliens. Egy olyan jelenbeli szakmai elakadásomat sikerült feloldani az UT segítségével, aminek oka, mint kiderült, egy múltbeli esemény, édesapám elvesztése volt. Több 10 éves önismereti munka van a hátam mögött, de most éreztem életemben először a felszabadulást. Tényleg gyors volt, nagyon mély és hatékony is, szakmai elakadásom okának megértése segített, hogy más perspektívából látva magam és életem, újratervezhetek.
Megélésem után egy vágyam van, minél több klienshez eljuttatni az Ultrarövid Terápia egyéni konzultációs módszerét, mert a felszabadulás megélése mindenkinek jár, akinek szüksége van rá. 
Köszönöm a lehetőséget! „

Szigetváry Orsolya

Life coach

„Hálás vagyok, amiért részt vehetek az első UTC képzésen. Laci szakmai tudása, a lélek rezdüléseire való érzékenysége lenyűgöző. A képzés során nem kizárólag egy coaching folyamatba beépíthető eszközt ad át, hanem olyan holisztikus szemléletmódot, ami az emberi lélek működésének mélyebb megértését eredményezi. Magát az UT módszert látva, tapasztalva – akár a kliens, akár a konzulens szerepében – minden alkalommal elkápráztat az ülés során tett közös UTazás és az az elegancia és finom precizitás, amivel az UT rövid idő alatt feltárja a lényeget. Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodálatos folyamatnak.”

Greilich Szilvia

Életmód mentor

„Egy képzés, ami a jelentkezés pillanatától rólad, neked szól. Intenzíven dolgozhatsz magadon, szeretettel kapcsolódhatsz másokhoz, mindeközben egy olyan módszert sajátíthatsz el, ami valóban működik.” 

Mult Eszter Ágnes

Pszichológus, PCC Business Coach, AATC Team Coach

„A képzés olyan távlatokat nyitott meg, amit leírni is nehéz. Az a fajta elfogadás, együttérzés, szeretet, amit nyújthatok majd általa hatalmasra tárta a szívemet. Ahogy halad képzés egyre távolabb kerülök a szavaktól és egyre közelebb az érzésekhez. Mély megélések, nehéz felismerések, csodás megbékélések vannak bennem. Olyan lágy, olyan megengedő az egész folyamat, amihez foghatóval én nem találkoztam. Mindezek mellett egy olyan eszköz, mely kitágítja a coaching határait, mély és minőségi kapcsolódás, ami segít olyan múltbéli elakadások feloldásán, amivel eddig coachingban nem dolgozhattam.”  

Fodor-Marosújváry Eszter

Integratív Coach, Life- és Business Coach

Coachként folyamatosan keresem a hatékonyságot: hogyan lehet minél rövidebb idő alatt valódi elmozdulásban támogatni az ügyfeleimet.
A most zajló AI robbanásban ez különösen hangsúlyos, hiszen mindenkinek elérhető az egyre jobban működő AI coaching, ahol pillanatok alatt megfelelő inspirációt kaphatunk. Nem elégedhetünk meg tehát az eddigi módszerekkel, szükség van valami még hatékonyabbra, átütőbbre, hogy felvegyük a versenyt a mesterséges intelligenciával is. A Dr. Buda László nevével fémjelzett Ultrarövid Terápia pont ilyen: „gyors, mély, hatékony, a mai kor emberének szól” – jelentős felismeréseket hozva a valódi elmozdulásban támogat, mindezt ultra rövid idő alatt. Felszabadító, sorsfordító, hogy kiteljesedettebb életet élhessünk – mert nem érünk rá nem jól lenni.

Csak ajánlani tudom minden coachnak, hogy beépítse ezt a módszertant is a coaching munkájába!”

Lisztes Henriett

PCC Executive coach

„Laci hozzáállása magával ragadó a képzés elejétől kezdve. Tanítása során érzethető az alázat a módszer irányába és az odafigyelés, hogy mindenki tökéletesen értse és elsajátíthassa az elhangzottakat. Már a képzés második napjától kezdve gyakoroljuk a módszert, így megélésünk, önbizalmunk és önismeretünk is fejlődik.”

Kalmár-Bartos Angelika

ACC business és teamcoach

„Számomra az UT a coachingban képzés jóval többet adott, mint amire számítottam. Hálás vagyok, hiszen nem csak szakmailag kaptam rengeteget, hanem emberileg is! Minden alkalom újabb és újabb megértést, rálátást és bennem szétáradó bizonyosságot hozott a magánéletemmel és a munkámmal kapcsolatban egyaránt. 

Annak ajánlom jó szívvel ezt a képzést, akiben megvan a bátorság ahhoz, nem csak az általa kísért ügyfelet, hanem önmagát is olyan mély és tiszta bölcsesség, egyetemes tudás felé vigye, ami sokkal több egy terápiás eszköznél és módszernél!”

Németh Beáta

AMCC akkreditált Life- és Business Coach, gyermek- és ifjúsági coach, művészetterapeuta”

„Különösen szerencsésnek érzem magam, mert megismerkedhettem mindkét módszerrel, amelyet dr Buda László megalkotott.

Az UT módszer elsajátítása során megtapasztalhattam hogy milyen jelentősége van a munkám hatékonysága szempontjából az értő, együttérző figyelemnek, és a konzulensi gyakorlatban a személyes jelenlétemnek. A képzés során miden eszközt megkaptam, hogy fejlődhessek, növekedhessek mások és a magam javára.

Tudnám még tovább folytatni, de a megjelölt terjedelem ennyit tett lehetővé.🙂

Ölelés”

Dezső Gergely

Wingwave coach

„A képzésre az UT módszertanának elsajátítása miatt jelentkeztem. Hamar kiderült, hogy ez szinte csak egy mellékterméke annak az önismereti útnak, amivel a képzés jár. Inspiráló élmény olyan csapattal tanulni, akik megdolgozott önismerettel, hatalmas nyitottsággal járják ugyanezt az utat.”

Pálos Ildikó

Szervezetfejlesztő, coach, mentor

„Dr. Buda László társaságában lenni önmagában is hatalmas élmény, hát még tanulni tőle! Olyan odaadással, nyugalommal és eleganciával, közvetlenséggel és jó humorral vezet az úton, ami a legmotiválóbb, amivel valaha találkoztam. A módszer segítségével a coaching folyamat teljesebbé válik, az eredmények stabilabbak lesznek. Ezen a tanfolyamon nem csak a teljes tudásanyagot kaptam meg, hanem egy intenzív önismereti utazáson is részt vettem. Hálás vagyok, hogy a részese lehettem ennek a kalandnak.” 

Jakabházy Dóra

Life- és Business Coach

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!