Építsünk együtt egy

hatékony, biztonságos és együttérző AI segítőt!

Miről szól ez a project?

 

A technológia lenyűgöző iramú fejlődése miatt  most olyan időket élünk, amely egyszerre tűnhet izgalmasnak és félelmetesnek.

A gépi tanulás forradalma révén az elmúlt hónapokban milliónyi új lehetőség nyílt meg, és mindez előrevetíti, hogy belátható időn belül több területen is jelentős fordulóponthoz érkezik majd az életünk.
Ez a küszöbön álló változás sokakat lelkesedéssel tölt el, ám talán még többen vannak, akik – érthető módon – mindezt aggodalommal fogadják.

Gandhi útmutatását követve úgy gondolkodom erről, hogy a legjobb, amit tehetünk, ha mi magunk teremtjük meg azt a változást, amit szeretnénk látni a világban.

Ezért határoztam el, hogy munkatársaimmal közösen megalkotunk egy olyan AI segítőt, ami szélesebb körben elérhető, kellően együttérző, hatékony és biztonságos segítséget tud nyújtani a lelkileg megterhelő helyzetekben.

 • Lehetőséget kínálna azok számára, akik bármilyen okból nem tudnak vagy nem akarnak személyes segítséget igénybe venni.
 • Támogatni tudná az Ultrarövid Terápia (UT) módszer oktatását és a konzulensek napi munkáját, ami  lehetővé tenné, hogy még több felkészült UT konzulens váljon elérhetővé a gyógyulást kereső emberek számára.

A gépi tanulás azonban nem megy „jó példák” nélkül.

Ahhoz, hogy az AI-t hatékonyan tudjuk használni az önismereti/terápiás munkában, képesnek kell lennie egy bizalommal teli és biztonságos teret megteremteni a felhasználó számára, hasonlóan egy jó  konzulenshez.
Másrészt, az AI-nak otthonosan kell kezelnie az emberi történeteket, mély megértést kell tükröznie, ami túlmutat a kliens önmegértési szintjén.

Ennek megvalósításához szükségünk van ténylegesen lefolytatott konzultációkra, melyek „tananyagként” szolgálhatnak az AI segítő rendszerének tudásanyaggal való feltöltéséhez.

Ha szeretnél részt venni egy Ultrarövid terápiás konzultáción, és vállalod, hogy megosztod saját történetedet tudván, hogy ezzel hozzájárulsz ennek az AI segítőnek a megalkotásához, akkor most itt a lehetőség.

Az UT•AI Projecthez  kapcsolódó konzultációk tartalmi része ugyanolyan keretek között folyik, mint bármely más esetben.
Technikai részét illetően viszont vannak plusz feltételek.

Ezért kérünk, hogy mielőtt jelentkezel, tájékozódj az UT•AI Project keretében folyó konzultációk egyedi kondícióiról.

Ha elfogadhatóak Számodra a feltételek és szívesen járulsz hozzá ennek az AI segítőnek a megalkotásához ezen az oldalon megtalálod legközelebbi munkatársaimat, akik részt vesznek ebben a projektben. Kiválaszthatod közülük azt, akinek a személye Számodra a legszimpatikusabb, szívesen bíznád rá a történeted, vedd fel vele a közvetlen kapcsolatot, készséggel áll rendelkezésedre a további információkat illetően.

Dr. Buda László

Pszichiáter, pszichoterapeuta, az Ultrarövid Terápia® és a SzomatoDráma® módszerek megalkotója, a „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” könyvek szerzője.

Az UT•AI Project szakmai felelőse, megálmodója, fejlesztője.

 

Dr. Buda László

Pszichiáter, pszichoterapeuta, az Ultrarövid Terápia® és a SzomatoDráma® módszerek megalkotója, a „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” könyvek szerzője.

Az UT•AI Project szakmai felelőse, megálmodója, fejlesztője.

 

Az Ultrarövid Terápiáról

Mikor kinek ajánlom?

Előfordulhatnak helyzetek, amikor úgy érzed, nem boldogulsz egyedül, kellene valaki, aki átsegít egy bizonyos akadályon, ott van melletted, érti, min mész keresztül, látott már ilyet, talán maga is átélte, tudja, mi működik ilyenkor és mi nem.​

Lehet, hogy valamilyen testi betegséggel, tünettel találkoztál, és hiszel abban, hogy ez jelentést, üzenetet hordoz számodra, csak nem tudod egyedül megfejteni, vagy nehéz ráérezned, hogyan is segíthetnél legjobban magadnak… Válaszokat, értelmes magyarázatokat, megoldási irányokat szeretnél.

Talán olyan biztonságos közeget keresel, ahol a lényeggel tudsz foglalkozni, bátran szembenézni mindazzal, ami akadályoz utadon, elengedni, amire már nincs szükséged, felkutatni valódi erőforrásaidat, és átlépni egy egészségesebb, harmonikusabb, örömtelibb élet küszöbét.

Ha szeretnél több felelősséget vállalni lelki- és egészségi állapotodért, ha készen állsz egy rövid, mély és hatékony munkához, az Ultrarövid Terápia® jó választás lehet Számodra.

Íme, néhány fontos alapelv:
 • a konzulens nyitott szívvel, természetes együttérzéssel van jelen, nem diagnosztizál, nem telepszik rá a folyamatra a kérdéseivel, nem jegyzetel, hanem figyel, befogad, és megengedi azt a „luxust”, hogy megszeresse a kliensét
 • a kliens biztonságban érzi magát, és ahogy szép lassan elengedi a megfelelni akarást, és önmagára hangolódik, az aktuális szenvedése ajtaján át bepillanthat élete egész történetébe, és abban rátalálhat egy-egy olyan jelentős érzelmi motívumra (elakadásra), amely a mai napig érezteti hatását az életében
 • a kliens fokozatosan egy átfogó képet, egy értelmes modellt kap arról, hogy mi köze is van a panaszához, betegségéhez, mit szeretne üzenni a teste és a lelke
 • a folyamat egy ponton túllép azon, hogy beszélnek valamiről, és eljutnak egy komolyan vett játékig, egy közvetlen, aktív kommunikációig, amely – a képzelet segítségével – a páciens és a teste, lelke, kapcsolatrendszere egy- egy fontos szereplője között zajlik
 • a konzulens teljesen bevonódik a folyamatba, de egyidejűleg kézben is tartja azt, és lehetővé teszi, hogy a kliens – a számára legtermészetesebb módon, intenzív érzelmeket átélve – önmaga gyógyítsa be régi lelki sebeit
 • az egész találkozást áthatja a kölcsönösség, az egyenrangúság és az emberi méltóság tisztelete.
Jogi nyilatkozat

Az Ultrarövid Terápia® egy önismereti-öngyógyító módszer, amelyek legfőbb jellemzői az gyorsaság, mélység és a hatékonyság. Nem orvosi, pszichoterápiás beavatkozás vagy alternatív/komplementer gyógymód. Nem támaszkodik anatómiai és élettani ismeretekre, teljes mértékben mellőzi az orvosi/természetgyógyászati jellegű diagnózisok használatát, nem foglalkozik gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények javaslásával, forgalmazásával. 

Az „Ultrarövid terápiás konzultáció” egy önismereti célú beszélgetés, melynek célja hozzásegíteni a klienst ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte irányába. A konzultáció nem gyógyító eljárás. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybevételét javasoljuk!

„Ultrarövid terápiás konzulens” című, 20 napos képzéseinken az Ultrarövid Terápia® módszerét alkalmazni képes konzulenseket képzünk, akik nem pszichológusok, pszichoterapeuták vagy pszichoterápia folytatására feljogosított személyek, hanem egy másik személyre empatikusan ráhangolódni, őt saját felismeréseiben és döntéseiben adekvát módon támogatni képes emberek. 

Az UT konzultáció menetéről

Útmutató az Online UT konzultáció otthoni környezetének előkészítéséhez

Az UT konzultáció menetéről

Útmutató az Online UT konzultáció otthoni környezetének előkészítéséhez

Amit érdemes tudnod, mielőtt jelentkezel a konzultációra

Jelentkezési feltételek

Akkor érdemes jelentkezned az UT•AI Project keretein belüli konzultációra, ha elfogadható Számodra

 • hogy a konzultációról hang- és/vagy videó felvétel készül
 • egyetértesz a Hozzájárulási nyilatkozatban foglaltakkal és aláírásoddal igazolod a beleegyezésedet
 • vállalod, hogy írsz egy visszajelzést a konzultációról.

Ha maradt nyitott kérdésed, fordulj bizalommal a választott konzulensedhez.

Jogi háttér - Hozzájárulási nyilatkozat

Megfelelő jogi környezet…

Itt le tudod tölteni a Hozzájárulási nyilatkozatot.

Ha elfogadhatóak Számodra a feltételek...

már csak az van hátra, hogy kiválaszd a konzulensed, akire szívesen bíznád rá a történeted és felvedd vele a kapcsolatot.
Minden a konzultációval kapcsolatos további részletet szemlyesen vele beszélhetsz meg.

Ultrarövid terápiás konzulensek

A alábbiakban olvashatod azoknak az Ultrarövid terápiás konzulenseinknek a bemutatkozását, akik  az UT•AI Project keretein belül is tartanak konzultációkat.

Nagy gyakorlattal rendelkeznek, munkájukat magas színonalon végzik, klienseiktől rendszeresen érkeznek pozitív visszajelzések.
Konzultációikat az UT irányelveivel összhangban végzik és rendszeresen részt vesznek az általam vezetett módszertani továbbképzéseinken.

+36 30 475 9373

N

…….-től vagyok elérhető

Bujtás Ágnes - Budapest

Ultrarövid terápiás konzultáción részt venni bátor dolog és értékes lehetőség, mély lelki munkával járó erőpróba és felszabadító élmény egyben. Közelebb visz ahhoz, hogy saját, önazonos életedet élhesd, melyhez szívbéli igazságaid adják az irányt és lelkedre hangolt döntéseid a lendületet.
Öröm számomra, hogy Dr. Buda László munkatársaként ezt a hatékony módszert 2023. szeptemberétől oktathatom is.

Bemutatkozásom

Közel 5 éve tartok Ultrarövid terápiás konzultációkat és több, mint 7 éve SzomatoDráma egyéni konzultációkat és csoportokat. Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy évek óta Dr. Buda László közeli munkatársa vagyok, tőle tanultam mindkét módszert.

Sajátomnak érzem ezen módszerek emberközeli szemléletét, empatikus, szeretetteli, természetes, megengedő, őszinte odafordulását, lágy egyben bátorító attitűdjét és lélekre hangolt nyelvezetét. Szeretem mélységét, hatékonyságát és fókuszáltságát, pozitív elmozdulás irányába mutató, perspektíva tágító erejét. Számomra is meghatározó, örömteli élmény újra és újra tapasztalni a segítői kapcsolat és ezen módszerek együttes, transzformatív erejét.

Gyengéden segítek Neked abban, hogy biztonságban önmagadra hangolódva és teljes elfogadásban megélhesd érzéseidet. Hatékonyan támogatlak abban, hogy mélyebben megértsd a helyzetedet, test-lelki, kapcsolati rendszeredben lévő elakadásodat, mélyíthesd önmagaddal való kapcsolatodat, önazonos fókuszt találj/kapj, hogy felelősséget vállalva és érdemi belső lépéseket téve döntést hozhass, majd lendület véve elindulhass a vágyott irányba, új önmagad felé. Mélyen hiszek a Benned rejlő potenciálban.

Személyes weboldalamon további információkat olavashatsz rólam

Visszajelzések

„Ági különleges képessége abban rejlik, hogy elmész hozzá egy alkalommal és azzal távozol, amire épp a leginkább szükséged volt. A jelenlétével, érzékelésével, és jól irányitott visszajelzéseivel segitett nekem több alkalommal is, hogy megtaláljam a helyes választ magamban. Tamás

„Ágival az első kézfogásnál szimpátiát éreztem, ami a két órás alkalom végére abszolút megalapozódott. Figyelme nem csak arra terjedt ki, amiket mondtam, hanem azokra az apró jelzésekre is, amiket mások nem vesznek észre a kapcsolódásaimban, ezért tudtam, ő fog tudni segíteni a „rejtett” játszmáimban.” Enikő

„Különleges élményben volt részem, amiből ha jól tudok táplálkozni, a későbbiekben is fontos hatással lesz az életminőségemre.
Lelki kapcsolódás a több mint húsz éve elveszített Apukámmal. Habár ez csak egyoldalú lehetett, mégis egy nagyon megható élményben volt részem.
Bátorságot adott ahhoz, hogy nyílt szívvel, őszintén felvállaljam és kimondjam az érzéseimet magam előtt, és végre meg merjem élni ezt a gyenge, sebezhető állapotot.” Zsófi

Technikai Információk

Személyes egyéni konzultáció
Helyszín: Életöröm Mentálhigiénés- és Önismereti Stúdió, 1161 Budapest, Csömöri út 128.
Időtartam: 90-120 perc
Kedvezményes díj: 45.000 Ft

+36 20 466 9346

N

Július 15-től vagyok elérhető

Gieszné Kiss Lilla - Budapest

Szeretettel meghívlak egy őszinte, mély beszélgetésre önmagaddal. Vagy akár egy olyan személlyel, akivel befejezetlen ügyed van, ami kihat érzéseidre, gondolkodásodra.
Az Ultarövid terápiás konzultációban átélheted a szeretetteli összekapcsolódás élményét, hogy a lélek mélyére száműzött fájdalmak, félelmek átadják helyüket a megbékélésnek, megbocsájtásnak, szeretetnek.

Bemutatkozásom

Személyes és szakmai életem fontos állomása lett, hogy megismerhettem Dr. Buda Lászlót és megtanulhattam különleges módszerét. Ultarövid terápiás konzulensként (is) mélyen hiszek az elfogadó, szeretetteli légkör erejében, amelyben megteremtődhet az a csoda, hogy egyetlen alkalommal is elvégezhető nagyon mély lelki munka.

Tapasztalatom szerint az Ultrarövid terápiás konzultációk bensőséges és őszinte hangulata automatikusan létrehozza konzulens és kliens között azt a szeretetteljes kapcsolatot, amelyben megnyílik a lélek, szembe néz önnön mélységeivel, majd lényegi döntések születhetnek és letehetővé válnak a hosszú ideje hordozott terhek.

Számomra is mindig felemelő érzés, amikor meglátom klienseim arcán a megkönnyebbülés mosolyát. Munkám során azon vagyok, ebben legyek társa, segítője a hozzám fordulónak.

Szakmai életem meghatározó momentuma, hogy a módszer hivatalos oktatójaként részt vehetek a konzulensek képzésében, és ezáltal még több kollégán keresztül juthat el ez a módszer, egyben megközelítés és életszemlélet az önismereti útjukon járókhoz.

Visszajelzések

“Lilla nagyon jó társ, vezető volt ezen az úton. Segített összefoglalni a gondolataimat és ezzel előre vinni a folyamatot, átlendíteni a nehéz pillanatokon. Azóta belső békét érzek, nyugalmat és gondolataim gyakran visszatérnek a megfelelő öltözék megtalálása gondolathoz. Úton vagyok. Hálás vagyok.” Edit

„Gördülékenyebb az életem és hatékonyabban élem a mindennapokat. A módszer szerintem nagyon sokat oldott. A személyiséged is sokat segített, könnyen meg tudtam nyílni feléd, és jól esett a szereteted is!” Cintia

„Ez a módszer nagyszerű eszköz arra, hogy kihozzuk magunkból azokat a gondolatokat, érzéseket, amik másképp rejtve maradnának, vagy hosszú-hosszú munka után kerülnének felszínre.
Köszönet érte Dr. Buda Lászlónak, és már csak azt kívánhatom, hogy minél több emberhez eljusson ez a lehetőség, hogy megtapasztalja, amit nekem is sikerült a terápiának és Lillának köszönhetően.” Judit

Technikai Információk

Személyes és online (Zoom) egyéni konzultáció

Helyszín: Budapest, XIII. kerület
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció kedvezményes díja: 30.000 Ft

+36 30 850 45 22

N

Július 29-től vagyok elérhető

Havasi Ferenc - Szeged

Hiszek abban, hogy az elakadásaink, kihívásaink, sőt a betegségeink nemcsak véletlenül vagy igazságtalanul történnek velünk, hanem üzenetük van a számunkra, amivel egyre erősebben terelnek afelé, akik valahol mélyen valójában vagyunk. Hogy ehhez kapcsolódhassunk, az ész és a szív erejére is szükségünk van. Ez az a folyamat, amiben konzulensként igyekszem támogatni téged az utadon Szegeden vagy online.

Bemutatkozásom

Hiszek abban, hogy az elakadásaink, kihívásaink, sőt a betegségeink nemcsak véletlenül vagy igazságtalanul történnek velünk, hanem üzenetük van a számunkra, amivel egyre erősebben terelnek afelé, akik valahol mélyen valójában vagyunk. Hogy ehhez kapcsolódhassunk, az ész és szív erejére is szükségünk van.

A saját utam elejét az ész, a megértés erejének fejlesztésével töltöttem: bő húsz évig egyetemi oktatóként programtervező matematikusokat oktattam és kutatás-fejlesztési projekteket vezettem, és az önismerethez is elsősorban az intellektusommal közelítettem. Ma is fontosnak tartom az egyre mélyebb megértést, de azt is megtapasztaltam, hogy önmagában az ész ereje nem visz egy szinten túl előrébb.

Fokozatosan megértettem, megéreztem a szív erejét: az érzelmek és az intuíció fontosságát, amik érzékeny iránytűként képesek rámutatni a lényegre. Még akkor is, ha ahhoz, hogy szembenézzünk velük vagy kövessük az általuk mutatott irányt, minden bátorságunkra szükség van.

Ezen az úton nagyon sokat tanultam és tanulok Dr. Buda Lászlótól, és úgy látom, hogy az Ultrarövid terápiás konzultáció képest ezt a két erőt, az ész és a szív erejét hatékonyan ötvözni, és egy új minőségre emelni.

Sokszor számomra is meglepő tapasztalni, hogy mire lehet képes mindössze egyetlen konzultáció. Ugyanakkor bizonyos esetekben felmerülhet az igény egy hosszabb, több alkalomból álló folyamat iránt is. Ezért megismerkedtem a coaching eszköztárával is, ami segíthet a mélyben megszülető változást jobban kibontani.

Személyes weboldalamon további információkat olavashatsz rólam

Visszajelzések

„Megnyugtatott ez a beszélgetés. Azt éreztem, hogy nem akar beleszólni az életembe, nem akarja kerek perec megmondani, hogy mit érzek, inkább csak folyamatosan segít, a beszélgetés során velem keresgélte a megoldásokat. Az lehettem, aki vagyok, ítéletek nélkül, sőt, elfogadással.” Lilána

„Köszönöm a lehetőséget és a segítségedet abban, hogy új szemszögből láthattam meg az elakadt élethelyzetemet! A konzultáció alatt mindvégig éreztem a maximális, értő figyelmedet, amellyel megtartó és biztonságos keretet adtál a probléma gyökeréig hatoló lelki munkának.” Anita

„Az Ultrarövid terápiás konzultáció nagyon felszabadító élmény volt, mert azt éreztem, Feri ezt a módszert tényleg képes rám szabni, és az a nyugodt, elfogadó légkör, amit képes volt megteremteni, segített szembenézni és kimondani olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtam. Egy évek óta jelenlevő, akut lelki problémára sikerült rálátást nyerni és egy év távlatából azt mondhatom fel is oldani.” Zsuzsanna

Technikai Információk

Személyes egyéni konzultáció
Helyszín:
 Szeged
Időtartam: 75-120 perc
A konzultáció kedvezményes díja: 34.000 Ft

Online egyéni konzultáció
Helyszín: Zoom
Időtartam: 75-120 perc
A konzultáció kedvezményes díja: 34.000 Ft

Mindkét típusra bejelentkezési lehetőséget találsz a weboldalamon is.

+36 20 921 5015

N

Augusztus 27-től vagyok elérhető

Koppány Emese - Budapest

Szeretettel szembenézni azzal, ami akadályoz, elengedni, ami nem szolgál, meglátni valódi erőd, ezt kínálom neked. A felismeréstől a megértésen át eljuthatsz új perspektívákig, hogy fontos döntéseket hozz magadról, amelyeket beépíthetsz az életedbe. Első generációs Ultrarövid terápiás konzulens vagyok, 2023-tól pedig Dr. Buda László felkérésére az UT képzés hivatalos oktatója is.

Bemutatkozásom

25 éve támogatok vezetőket, csapatokat és szervezeteket a hatékonyabb, energikusabb és örömtelibb működésben. Ezidő alatt voltam fenn és lenn, felépítettem több sikeres vállalkozást, voltak üzleti sikereim és kudarcaim is. A saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy a kiteljesedés és a növekedés kulcsa békét kötni önmagammal és a múltammal.

Számtalan önismereti út bejárása után az Ultrarövid terápiás konzultációban találtam meg a 21. század módszerét. Gyors, mély, hatékony, azaz a konzultáció során a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legintenzívebb módon, a lehető legtöbb eredményt lehet elérni. 2023. januárja óta a módszert Dr. Buda László felkérésére nemcsak gyakorlom, hanem oktatom is.

Személyes weboldalamon további információkat olavashatsz rólam

Visszajelzések

„Úgy éreztem, Emese számára nyitott tükörré váltam; a mimikám, a testbeszédem legparányibb rezdüléseinek üzenetét is észrevette, nem csak figyelt rá, de ha szükséges volt, mintha a bőrömbe bújva eggyé is vált volna velem, úgy, hogy ezzel egyidőben profin kívülről is szemlélt, így a vezetőm, a segítőm tudott maradni.” S.A.

„Bevallom, nehezen hittem el, hogy az ultrarövid konzultáció is tud olyan áttörést okozni, mint egy meditatív állapotban folyó terápia. Segített letennem fájdalmakat a nagyszüleimmel és édesapámmal kapcsolatban, akik sajnos már nincsenek közöttünk. Édesanyámmal való kapcsolatom mélyítette, a párommal pedig még szorosabbá fűzte a közöttünk lévő köteléket.F.A.

„Emese a teljes ülés alatt nagyon szelíden volt jelen és egyszerre tudott figyelni arra, amit mondtam, és közben a metakommunikációmra is, ami által folyamatos visszajelzésekkel tudta segíteni a lelki munkát. Számomra az ilyen minőségű jelenlét egy nagyfokú alázatot​ és érzékenységet​ jelent a másik ember felé​. Illetve ​azt láttam ebből, hogy Emesének meglehetősen a helyén vannak a határai, tudja, hogy meddig tart ő és hol kezdődik a másik.” S.P.

Technikai Információk

Személyes vagy online konzultáció
Helyszín: Budapest, IX. kerület Ráday utca közelében
Időtartama: 100-120 perc
A konzultáció kedvezményes díja: 45.000Ft

+36 30 221 1612

Foyamatosan elérhető vagyok

Koós-Lukács Tímea - Budapest

Van, amikor elveszettnek érezzük magunkat, nem tudjuk mi rejlik az elakadásunk, feszültségünk, akár testi tünetünk mögött. Ilyenkor elég egy támogató, szeretetteljes közeg, valaki, akinek segítségével megérkezhetnek a felismerések, és egy olyan hatékony módszer, amely nem csak „felkavarja az iszapot”, hanem érzelmi átélések mentén eljuttat a megértésig, feloldásig, és hozzásegít a változáshoz.

Bemutatkozásom

Ultrarövid terápiás konzultáció: ez az én UTam! – Mintha minden eddig megtett lépésem ide vezetett volna…

Gyönyörű hivatás az embereket abban segíteni, hogy visszataláljanak önmagukhoz, önmaguk szeretetéhez, a belső hangjukhoz, hogy szembenézzenek sebeikkel, hogy begyógyítsák azokat, hogy elengedjék, ami már nem szolgálja őket, és támogatást adni ahhoz, hogy újra kezükbe vegyék az irányítást, interakcióban, áramlással az élettel.

Ultrarövid terápiás konzulensként a „nem vagy egyedül!”, „nyitott szívvel figyelek rád!”, „értelek” érzéssel támogatva annak a lehetőségét teremtem meg, hogy szembenézhess félelmeiddel, fájdalmaiddal, akár magad előtt is eltitkolt oldalaiddal, sérüléseiddel, amelyek az elakadást okozták, amelyek az áramlásod útjában állnak.

Személyes weboldalamon további információkat olavashatsz rólam

Visszajelzések

„Timi végig nagyon kedvesen kísért, vezetett. Éreztem, hogy lélekből csinálja és odafigyel rám. Nem gondoltam volna, hogy ennyire mélyen megérint a konzultáció. Timi mindenre hagyott kellő időt, nem sietett, odafigyelt rám és a reakcióimra. Sok mindent el tudtam engedni, hogy helyet kaphasson valami új, valami még jobb.” Kata

„Az Ultrarövid terápiás konzultáció felülmúlta a várakozásaimat. Tímea olyan profizmussal vezette végig, hogy minden pillanata ajándék volt. Biztonsággal meg tudtam nyílni és olyan mélyen eltemetett elakadásokat hozott a felszínre, amelyek létezéséről nem is tudtam. Építő, segítő, szembesítő, önismeretfejlesztő. Amit pedig érzek, az hála és szeretet.” Vera 

„Köszönöm szépen a konzultációs találkozást! Az, ahogy vártál engem, ahogy köszöntöttél és ahogy segítettél „megérkezni”, mind-mind nagyon megnyugtató volt, megkönnyítette nekem a ráhangolódást. A folyamat során végig éreztem a jelenlétedet, a szeretetedet, figyeltél rám. Megnyugtató, lágy volt a hangod, biztonságban éreztem magam.Bea

Technikai Információk

Személyes és online egyéni konzultáció

Helyszín: 1067 Budapest, Bajnok u. 8.
Online platform: Google Meet/Skype
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció kedvezményes díja: 35 000 Ft

Várakozási idő: kb. 1 hét

+36 70 373 2117

N

…….-től vagyok elérhető

Kovács Róbert - Budapest, Tata, Győr

Segítő szakemberként sokszor átélem, hogy az igazán mély kapcsolódások által valami lényeges megmozdul, és a helyére kerül belső világunkban. Egy ilyen kapcsolódásra és bátor lépésre hívlak az Ultrarövid Terápia hatékony módszerével, hogy önazonos életet élhess, szívvel-lélekkel.
Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy 2023 januárjától, a képzés egyik vezetőjeként oktatom is a módszert.

Bemutatkozásom

Kovács Róbert vagyok, Ultrarövid terápiás konzulens, az UT módszer és az „UT a Coachingban” képzés hivatalos oktatója, SzomatoDráma játékvezető, tréner, coach.

Segítő szakemberként dolgozom 2014 óta, nagyon szeretem a munkámat, amit hivatásként végzek. Ajándék számomra, hogy sok ember egyedi világának megismerhetem néhány fejezetét, tanulhatok tőlük és hiszem, hogy szakmai alázatommal, hitelességemmel, emberi odafordulásommal segíthetem és taníthatom is őket. Több mint 10 éve foglalkozom komolyabban önismerettel, voltam lent és voltam fent is, láttam a sötétet és érzem, hogy a világosságnak milyen nagy szerepe van életünkben.

Az Ultrarövid Terápia® számomra egy olyan módszer, amit mindig is kerestem, amellyel biztonságos keretrendszerben tudunk találkozni a múlt bennük lévő lenyomataival és érzelemátélésen, szeretetteljes találkozásokon keresztül gyógyíthatjuk sebzett részeinket. Hozhatunk egy döntést a továbblépésről, hogy mit szeretnénk másként csinálni, köszönettel és hálával lehetünk magunk és életszereplőink felé.

Személyes weboldalamon további információkat olavashatsz rólam

Visszajelzések

“Nagyon köszönöm Robi ezt a professzionális kíséretet, az élményt, a lehetőséget, az Ultra rövid terápiát, ami már látom hosszabb lesz, mint pillanatnyi felismerések sora. Itt most egy fordulópontnak sejlik…Professzionális kíséretnek írtam, de én tudom itt milliószor több van ebben a kíséretben. Ez is az, amit szintén nehéz szavakkal fogalmazni, mert egy nagyon különleges segítő vagy Robi!  Bea

„Az életem egyik legnagyobb ajándéka, hogy Robival összehozott a sors. Rengeteg időt töltöttem önismerettel, hogy megértsem az múltamban történt és átélt eseményeket. A megélt élmények mögött meghúzódó érzelmi fájdalmakról beszélni mégis egy nehéz feladatnak bizonyult számomra. Évtizedekig magamban hordozott érzések felszínre kerülését és igazi feldolgozását köszönhetem Neki.” Marcsi

„„A módszernek köszönhetően és Robi tökéletesen passzoló, lényeglátó kérdéseinek segítségével szépen előjött a témám. Én is éreztem a testi jeleket, Robi pedig átvette, tükrözte azokat. Sokszor olyan finom érzékelést és szavakat tett hozzá, amivel segített nekem is kimondani azokat a dolgokat, amik bennem rejtve voltak.” Réka

Technikai Információk

Személyes konzultáció
Helyszín:
 Tata, Győr, Budapest VI. és VII. kerület
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 60.000 Ft

Online konzultáció
Platform: Zoom/Skype
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 60.000 Ft

+36 30 397 8797

N

Augusztus 20-tól vagyok elérhető

Láng Bea - Budapest

Segítő szakemberként egy konzultáció minden pillanatában azt tartom szem előtt, hogy minden találkozás két lélek találkozása, és minden lélek számára a legnagyobb ajándék a feltétel nélküli elfogadás.
Ultrarövid terápiás konzultációra, azaz egy mély figyelemmel és teljes elfogadással kísért, intenzív önismereti utazásra hívlak, hogy utat találhass legbensőbb önMAGadhoz, forrásodhoz, erődhöz.

Bemutatkozásom

Láng Bea vagyok. Ultrarövid terápiás konzulens, Térpszichológia konzulens és oktató, Life-, Art- és Mindfulness Coach.

15 éve fürkészem és tanulom az emberi lélek működését, csodálom összetettségét és sokszínűsége megannyi árnyalatát. Hosszú évek óta járom magam is a mélységek és megismerések önismereti útját, emellett tanulom a különféle segítő módszereket, amiket sokrétűen és személyre szabottan ötvözök a folyamatnak és kliensem habitusának, aktuális helyzetének megfelelően.

Ahogy C.G. Jung írja: “Ismerd az összes elméletet. Sajátíts el minden technikát.
De amikor megérintesz egy emberi lelket, légy Te is csak egy másik emberi lélek.”

Az Ultrarövid terápiás konzultáció számomra a megengedés útja lélektől lélekig, szívtől szívig. Rég hordozott sebek, terhek, fájdalmak letétele kapcsolatok rendezésén keresztül, a megértésen, elfogadáson át egészen a megbocsátásig, önelfogadásig és önszeretetig.

A módszer intenzitása és mélysége lehetőséget teremt arra, hogy egyetlen ülés alatt bejárjuk a lelki felemelkedés útját, visszataláljunk a belső forrásunkhoz, saját önvalónkhoz, és ráleljünk arra a tiszta, belső erőre, ami elengedhetetlen a döntés meghozatalához és a változtatáshoz.

Aki átadja magát ennek a csodálatos útnak, nem csupán közelebb kerül önmagához, hanem betekintést kaphat magasabb rezgésű érzelmi minőségei világába.

Személyes weboldalamon további információkat olavashatsz rólam

Visszajelzések

„Lényegre törő, strukturált volt a beszélgetés, de mégsem éreztem úgy, hogy hajtva lennék. Pszichológusként én magam is számtalan módszert és megközelítést használok, de tetszett, hogy 1 alkalom alatt meg tudott bennem fordulni a téma és új felismeréseim tudtak születni.” Éva

A szubjektív tényező pedig te vagy. A belőled áradó empátia, türelem, megértés, elfogadás azonnal megteremtette számomra azt a bizalmi közeget, amelyben a sürgetés motívációvá és nem gáttá vált.
Azóta sokkal jobban kapcsolódom önmagammal, elindult a fogyás és szeretettelien tudok a tükörbe nézni. Hálásan köszönömÁgi

Nagyon nehezen beszélek az érzéseimről, vagyis ezzel a gonddal álltam ott előtted. Kevés ember van, aki rá tud vezetni arra bizalommal és kedvességgel, hogy megnyíljak, de neked sikerült.
Az édesapámmal való viszonyom volt a fő probléma, aki már nincs közöttünk, és el sem tudtam volna képzelni, hogy tudnám vele megbeszélni a múlt sérelmeit. Végig vezettél ezen és közben támogattál, türelemmel voltál felém.Noémi

Technikai Információk

Személyes egyéni konzultáció

Helyszín: Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút
Időtartam: : 90-120 perc
A konzultáció kedvezményes díja: 35.000 Ft

Átlagos várakozási idő: 3-4 na

+36 20 351 8925

N

Szeptember 1-től vagyok elérhető

Mátrai Szilvia - Budapest

Ha eljössz hozzám, teljes figyelmemmel és szeretetteljes elfogadással hallgatlak, hogy megtaláld a jóllétedet nem szolgáló érzések forrását. Ezek sokszor mélyen eltemetett fájó emlékek, amelyek lenyomata hatással van a jelenre. Az intenzív munka segít ezek elengedése mellett dönteni, ami felszabadító érzést hoz. Azon leszek, hogy biztonságban érezd magad közben. A végén pedig megkönnyebbülve.

Bemutatkozásom

Mátrai Szilvia vagyok, Ultrarövid terápiás konzulens, az UT módszer és az „UT a Coachingban” képzés hivatalos oktatója, szervezetfejlesztő tréner, coach.

Amikor elkezdtem az Ultrarövid Terápiával (UT) dolgozni, úgy éreztem, rátaláltam egy logikus és gyors módszerre, amivel segíteni tudom a hozzám fordulókat a korlátozó hiedelmek elengedésében.

Aztán rájöttem, hogy az UT sokkal több ennél. Az egyensúlyteremtés művészete:

 • Az összes egzakt tudásomat – tanultam megoldásfókuszú coachingot, tranzakcióanalízist, Gestalt alapú coachingot, pozitív pszichológiát – hozom egyensúlyba a kevésbé tárgyilagosan megfogalmazható érzékelésemmel.
 • A nyugati gondolkodást a keleti filozófiával.
 • A megváltoztatható dolgok átalakítását a megváltoztathatatlanok elfogadásával.
 • Az agy működését a szív dobbanásával.
 • A feltétel nélküli elfogadást az elmozdulás igényével.

Ultrarövid terápiás konzulensi munkámban szeretem a metaforák és irodalmi ábrázolások erejét használni. Az olvasás és írás egy ideig hobbim, majd hivatásom része lett. 2021-ben megjelent első regényem, Aki betölti a hiányt címmel, amelyben arról írok, hogyan tudja múltunk lenyomata irányítani az életünket, ha hagyjuk. Ugyanakkor a korlátozó hiedelmek feloldásával, negatív emlékeink hatásának elengedésével képesek lehetünk sorsunkat kezünkbe venni.

Ha szeretnél szelíd támogatást mély belső munkádhoz, amely során felismerések és döntések születhetnek, amit megkönnyebbülés követ és lépéseket tehetsz belső szabadságod felé, jelentkezz ingyenes tájékozódó beszélgetésre velem!

Személyes weboldalamon további információkat olavashatsz rólam

Visszajelzések

„Mélységes hálát érzek a konzulensem iránt, aki hihetetlen empátiával és érzékenységgel segített végig az úton, miközben szembesültem fájó, felkavaró emlékeimmel. Szilvi olyan pontosan és éleslátóan vette észre a fontos momentumokat, használta az átélt folyamatokra a tökéletes kifejezéseket, amikkel segített összefoglalni és átértékelni mindazt, ami bántott a régi emlékekben.” Ildikó

„Igazi aha-élmény volt veled a konzultáció, amely során új felismerések, piciny puzzle darabkák ereje és az összefüggések csodás összjátéka rajzolódott ki előttem. Óriási felszabadultság lett úrrá rajtam a beszélgetés közben, és utána is.” Barbara

„Értő figyelme, támogató jelenléte, segítő kérdései mentén játékos könnyedséggel alakult ki köztünk a párbeszéd, amelyben fokozatosan bontakozott ki a témám és járt be drámai mélységeket és magasságokat. A múlt és a jövő találkozása egy összesűrített pillanatban számomra katartikus élménnyel zárult.Zoltán

Technikai Információk

Személyes és online egyéni konzultáció

Helyszín: Budapest, XIV. kerület, Róna u. 37., Brainist stúdió
Időtartam: 100-120 perc
A konzultáció díja: 35.000 Ft

Átlagos várakozási idő: 1-2 hét

+36 20 571 7826

N

Július 29-től vagyok elérhető

Till Adél - Budapest

Ha olyan életedet megakasztó, feladattal állsz szemben, amire megoldást még nem találtál és érzékelésed azt jelzi, hogy egy korábbi életeseményedből származó minta elengedése lehet a válasz a kérdésedre az Ultrarövid terápiás konzultáció tökéletes választás. Ez érvényes akkor is, ha testi tüneted akadályoz és kialakulásának az okára szeretnél rájönni.
A Veled töltött idő alatt teljes figyelemmel és fókusszal leszek Feléd, azt szem előtt tartva, hogy az általad vázolt történet legmélyebb érzelmi rétegeit úgy érd el, hogy közben a legnagyobb biztonságban érezd Magad.

Bemutatkozásom

18 esztendeje foglalkozom professzionálisan a hozzám forduló kliensekkel, de amióta az eszemet tudom mindig nagyon fontos szerepet foglalt el az életemben mások segítése.

5 éve dolgozom Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta közeli munkatársaként. 2023-tól az Ultrarövid terápiás konzulens képzés oktatói csapatának is tagja vagyok, mint operatív és szakmai koordinátor.

Az Ultrarövid Terápia® számomra zseniálisan és a legjobb értelembe véve egyszerű, mégis nagyon hatékonyan képes emberi életek nehézségeit kezelni, oldani mély traumákat, új információkat adni a pozitív változáshoz, önismereti fejlődéshez.

A konzultáció során
 • a belső világoddal dolgozol, nem felelőst keresel, Önmagadért vállalsz nagyobb felelősséget,
 • lehetőséged van átértékelni és átrendezni az Önmagadhoz és embertársaidhoz való viszonyulásod,
 • saját működésedről kaphatsz közelebbi képet, jobban megismerheted Önmagad,
 • visszanyerheted és akár a szeretésre is fordíthatod azt az erőt, amit addig a fájdalomra költöttél.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed megszólított ez a lehetőség.

Személyes weboldalamon olvashatsz további információkat rólam

Visszajelzések

„Egy másik dimenzióba kísértél, ahol az életem legfontosabb szereplői egyszeriben a helyükre kerültek, és így én is megtalálhattam a saját helyemet. Innen egészen új alapokról folytathatom az utamat. Hatalmas erőt érzek ebben, amely segíthet, hogy a gyógyulás útjára lépjek, aztán helytálljon a testem.” Eszter

„Finom, észrevétlen terelgetéseivel felszabadító volt kimondani olyan mondatokat, amiket eddig nem tettem, rálátni helyzetekre, kapcsolatokra egy egész más perspektívából, meglátni új felismeréseket, amik annyira evidensnek tűnnek, de eddig képtelen voltam meglátni azokat vagy közel menni azokhoz.” Zsófi

„Nem is gondoltam volna, hogy mennyi minden kimondatlan dolog és érzelem fog a felszínre jönni bennem. Adél még a fél szavaimból is pontosan értette, hogy mit szeretnék közölni és mire van szükségem.” M

Technikai Információk

Személyes konzultáció

Helyszín: Budapest, II. kerület, Ürömi u.
Időtartam: 100-120 perc
A konzultáció kedvezményes díja: 40.000 Ft

Július 29-től akár 1-2 napon belül tudlak fogadni, hétvégén is.

Személyes weboldalam

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!