Varga Szilvia

Bemutatkozás

„Csak érzelmekkel lehet átváltoztatni fénnyé a sötétséget és cselekvéssé az apátiát”.  Carl G. Jung.

Pszichológus diplomám megszerzését követően személyiségemmel összhangban álló, hatékony terápiás eszközöket kerestem. A folyamatos önképzésnek köszönhetően friss tudást, új életérzést, nyitottabb szemléletmódot, életfelfogást sajátítottam el. A megszerzett mélyebb önismeretet segítő hivatásom alapkövének tartom.

Az elmúlt években Ultrarövid terápiás konzulens, SzomatoDráma egyéni konzulens, művészetterapeuta, Metamorphoses Meseterapeuta, rajzelemzési szakértő, Art-coach, és OH-kártya instruktor lettem. SzomatoDráma csoportvezetői képzésem folyamatban van. Úgy érzem, mostanra az általam elsajátított módszerek egységes terápiás szemléletté ötvöződtek. Általuk hitelesen, önazonos módon tudom segíteni klienseimet a nehézségek gyökerének feltárásában és a továbblépésben. Munkám a történetek, képek, színek és szimbólumok szövetébe rejtett érzések megfejtése, összerendezése.

Számomra az Ultrarövid Terápia egy emberközeli, mély, őszinte odafordulást, figyelmet és empátiát közvetítő módszer. A különleges, lágy, gyógyító kommunikációs nyelvezet a konzulens személyéből áradó megengedő, de mégis továbbsegítő attitűddel párosul.  Ezáltal akár évtizedek óta rejtőzködő megakadások, traumák feloldása válik lehetővé.

Köszönöm, ha megtisztelsz bizalmaddal, megosztod velem élettörténeted egy darabját és ezáltal a benned születő változás segítője lehetek!

A konzultáció során afelé vezetlek, hogy

 • közelebb kerülj önmagadhoz, saját belső világodhoz,
 • az ülés végére jobban értsd viselkedésed mozgatórugóit, megfejtsd elakadásaid okait, 
 • képessé válj elengedni, ami már nem szolgálja előre haladásodat,
 • a benned rejlő erőforrások felszínre emelésével eljuss a felelős döntéshozásig
 • megtedd az első lépéseket a megbillent egyensúlyi helyzet rendezése felé,
 • saját életed rendezőjévé és főszereplőjévé válj.

Milyen élethelyzetekben tudlak segíteni?

Alaphivatásomnak köszönhetően hosszú évek óta dolgozom gyerekekkel és édesanyákkal. Így nagy tapasztalat birtokában tudok segíteni neked,

 • ha gyermekneveléssel, anyasággal kapcsolatos kérdések foglalkoztatnak (a gyermek fogantatástól a kirepüléséig tartó bármely időszakban)
 • ha szeretnéd harmonizálni anyaságod testi-lelki megéléséhez fűződő érzelmeidet

Keress bátran

 • önértékelési gondok, önbizalomhiány, vagy önérvényesítési nehézségek esetén,
 • ha párkapcsolatod krízisbe került, esetleg bántalmazotti helyzetben élsz,
 • veszteségeid (válás, gyász) feldolgozásában van szükséged támogatásra.

 

Technikai információk

Személyes, egyéni konzultáció

Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 25.000 Ft
Várakozási idő: pár naptól 2 hétig

Online konzultáció
Helyszín: Zoom
Időtartam: 90-120 perc
Az online konzultáció díja: 25.000 Ft
Várakozási idő: pár naptól 2 hétig

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 947 77 54
E-mail: vargaszilvia.konzultacio@gmail.com
Helyszín:  1162 Budapest, Párta u. 57/1.

Vélemények, visszajelzések

„Az elmúlt években számos önismereti módszert kipróbáltam már, ezért az ultrarövid terápiás ülés előtt úgy éreztem, anyámmal már mindent rendeztem. Témaként lányom viselkedésével, kapcsolatos kérdéseimet hoztam. Gyermekkoromba visszalépve viszont, megint ott álltam/ültem anyámmal, majd szüleimmel szemben.  A velük való fájó beszélgetésben olyan rejtett indulatok és érzések törtek elő, amikre egyáltalán nem számítottam. Mindehhez szükség volt a bizalommal teli légkörre, a megnyugtató hangodra, ami oldani tudta a bennem lévő gátakat. Újdonság volt, hogy kérdéseid nyomán most szüleim egymáshoz fűződő kapcsolatára is fény derült. Megvilágosodásként éltem meg, hogy hogyan épült be az életembe a szülői minta, miért választok hasonló kapcsolatokat, mi ellen tiltakozom és miért. Az érzés katartikusan hatott, ezért is érzem úgy, hogy hosszú távon velem marad a hatása. Azóta is gondolkodom a régi dolgokon. Átértékeltem az anyaságomat és a lányommal való kapcsolatot. Hálás vagyok a teljes figyelmedért és tudásodért, mely segített új felismerésekhez jutni!”

Judit

„Most online formában is bebizonyosodott számomra, hogy az UT abszolút működő módszer a régi, elfeledett vagy akár tudattalan tartalmak felszínre bukkanásának segítésében, feltéve, hogy értő-érző ember az, aki veled szemben ül. Képernyőn keresztül is ugyanannyit tudtál segíteni, hogy felismerjem a működésemmel kapcsolatos összefüggéseket. Nagyon hálás vagyok azért, ahogyan támogattál, finoman terelgetted a gondolataimat, úgy, hogy közben egyáltalán nem éreztem vezetve magam, inkább szeretettel, odafigyeléssel kísértél a folyamatban. A neked köszönhető felismerés, azóta is sokszor másképpen láttatja egy-egy élethelyzet lényegét, illetve régebbi konfliktusaim gyökerét. Úgy érzem teljes mértékben megkaptam tőled, amit egy segítő adhat, biztonságban éreztem magam, miközben velem voltál, segítetted, hogy rátaláljak a saját megoldásomra. Köszönöm!”

 

Júlia

„Nagy mérföldkőnek gondolom ezt a 1,5-2 órás konzultációt. A terápia érzelmileg mélyen felkavart, a szó legjobb értelmében.  Központban a szüleimmel való találkozás állt. A velük való beszélgetés élethűnek és valódinak tűnt. Amikor nehezen találtam szavakat, együttérzőn segítetted érzéseim, gondolataim megformálását, kimondását.

Az apámmal és gyermekkori énemmel való virtuális találkozás hatására gyökeresen megváltozott szüleimmel való viszonyunk, egymáshoz való hozzáállásunk. Végre nem hadakozom apámmal, megköszönetet mondtam mindkét szülőmnek. Korábbról az volt az érzésem, hogy én „viszem őket a vállamon”, a most úgy fogalmaznék: ők visznek engem. Így már nyugodtan lehetek az ő gyerekük.Köszönöm az együttérző és hiteles jelenlétedet, a bátorító mosolyt és kedvességet!”

Attila

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!