Jogi nyilatkozat

 

Az Ultrarövid Terápia egy önismereti-öngyógyító módszer, amelyek legfőbb jellemzői az gyorsaság, mélység és a hatékonyság. Nem orvosi, pszichoterápiás beavatkozás vagy alternatív/komplementer gyógymód. Nem támaszkodik anatómiai és élettani ismeretekre, teljes mértékben mellőzi az orvosi/természetgyógyászati jellegű diagnózisok használatát, nem foglalkozik gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények javaslásával, forgalmazásával. 

Az „ultrarövid terápiás egyéni konzultáció” egy önismereti célú beszélgetés, amelybe az Ultrarövid Terápia és a SzomatoDráma módszer egyes elemei is felhasználásra kerülhetnek.  A konzultáció célja hozzásegíteni a klienst ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte irányába. A konzultáció nem gyógyító eljárás. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybevételét javasoljuk!

A „Bepillantás az Ultrarövid Terápia világába” című 3 napos módszerbemutató tanfolyamon a résztvevő megismerheti a módszer kialakulásának történetét, legfontosabb jellemzőit, alkalmazásának indikációit és kontraindikációit, gyakorlati működését. A résztvevők saját élmények átélésén keresztül is közelebb kerülhetnek a módszer lényegének megtapasztalásához. A tanfolyam ismeretterjesztő célú, nem jogosít fel a módszer önálló használatára, kliensekkel történő alkalmazására.

„Ultrarövid terápiás konzulens” című, 160 órás képzéseinken az Ultrarövid Terápia módszerét alkalmazni képes konzulenseket képzünk, akik nem pszichológusok, pszichoterapeuták vagy pszichoterápia folytatására feljogosított személyek, hanem egy másik személyre empatikusan ráhangolódni, őt saját felismeréseiben és döntéseiben adekvát módon támogatni képes emberek. 

A weboldalon feltüntetett szakembereket a programjainkon, képzéseinken mutatott szakmai alkalmasság alapján választjuk ki és az általuk rendelkezésre bocsájtott bemutatkozó anyagot jelenítjük meg. Szakmai fejlődésüket figyelemmel kísérjük, de munkájukat közvetlenül nem ellenőrizzük, ezért sem annak minőségéért, sem a megjelenített bemutatkozás tartalmáért felelősséget vállalni nem tudunk.    

Felhívjuk a figyelmét, hogy programjaink tájékoztató, ismeretterjesztő és önismereti jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és nem pótolják vagy helyettesítik az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. 

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!