Jogi nyilatkozat

 

Az Ultrarövid Terápia egy önismereti-öngyógyító módszer, amelyek legfőbb jellemzői az gyorsaság, mélység és a hatékonyság. Nem orvosi, pszichoterápiás beavatkozás vagy alternatív/komplementer gyógymód. Nem támaszkodik anatómiai és élettani ismeretekre, teljes mértékben mellőzi az orvosi/természetgyógyászati jellegű diagnózisok használatát, nem foglalkozik gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények javaslásával, forgalmazásával. 

Az „Ultrarövid terápiás konzultáció” egy önismereti célú beszélgetés, melynek célja hozzásegíteni a klienst ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte irányába. A konzultáció nem gyógyító eljárás. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybevételét javasoljuk!

„Ultrarövid terápiás konzulens” című, 20 napos képzéseinken az Ultrarövid Terápia módszerét alkalmazni képes konzulenseket képzünk, akik nem pszichológusok, pszichoterapeuták vagy pszichoterápia folytatására feljogosított személyek, hanem egy másik személyre empatikusan ráhangolódni, őt saját felismeréseiben és döntéseiben adekvát módon támogatni képes emberek. 

Az „UT a coachingban” című, 10 napos képzésünk célja a gyakorló coachok eszköztárának bővítése. Ez a képzés nem jogosít fel az „Ultrarövid terápiás konzulens” cím viselésére és Ultrarövid terápiás konzultáció tartására.

A weboldalon feltüntetett szakembereket a programjainkon, képzéseinken mutatott szakmai alkalmasság alapján választjuk ki és az általuk rendelkezésre bocsájtott bemutatkozó anyagot jelenítjük meg. Szakmai fejlődésüket figyelemmel kísérjük, de munkájukat közvetlenül nem ellenőrizzük, ezért sem annak minőségéért, sem a megjelenített bemutatkozás tartalmáért felelősséget vállalni nem tudunk.    

Felhívjuk a figyelmét, hogy programjaink tájékoztató, ismeretterjesztő és önismereti jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és nem pótolják vagy helyettesítik az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. 

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!