Koós-Lukács Tímea

Bemutatkozás

Ultrarövid terápiás konzultáció: ez az én UTam! – Mintha minden eddig megtett lépésem ide vezetett volna…

Gyönyörű hivatás az embereket abban segíteni, hogy visszataláljanak önmagukhoz, önmaguk szeretetéhez, a belső hangjukhoz, hogy szembenézzenek sebeikkel, hogy begyógyítsák azokat, hogy elengedjék, ami már nem szolgálja őket, és támogatást adni ahhoz, hogy újra kezükbe vegyék az irányítást, interakcióban, áramlással az élettel.

Ultrarövid terápiás konzulensként a „nem vagy egyedül!”, „nyitott szívvel figyelek rád!”, „értelek” érzéssel támogatva annak a lehetőségét teremtem meg, hogy szembenézhess félelmeiddel, fájdalmaiddal, akár magad előtt is eltitkolt oldalaiddal, sérüléseiddel, amelyek az elakadást okozták, amelyek az áramlásod útjában állnak.

Mire számíthatsz a konzultáció során?

A 90-120 perces időtartamban zajló támogató beszélgetésnek az a célja, hogy minél hatékonyabban találjuk meg azokat a mélyebb lelki összefüggéseket, melyek egy adott feszültség, elakadás mögött húzódnak meg. Amikor ezt a lényegi pontot közösen megtaláltuk, átlépünk egy aktív „játékba”, egy találkozásba, amely során a képzelet segítségével egy „beszélgetés” jön létre közted és a lelked, kapcsolatrendszered egy-egy fontos szereplője között, annak érdekében, hogy intenzív érzelmeket átélve, megértve és elengedve, ami már nem szolgál, lépéseket tegyél a változás, az elmozdulás felé.

Milyen helyzetekben, elakadásokban segíthet az Ultrarövid terápiás konzultáció?

  • Ha nem érzed magad harmóniában és szeretnél aktívan lépéseket tenni a változásért.
  • Ha a „nem vagyok elég jó”, „nem vagyok szerethető”, „nem érdemlem meg” érzések kavarognak benned.
  • Ha bizonyos „nemszeretem” reakcióid, reagálásaid vissza-vissza térnek és nem érted, hogy miért.
  • Ha önvád, lelkiismeretfordulás van benned vagy éppen feszültség, „indokolatlan” harag, aminek nem érted az okát, mozgatórugóit.
  • Ha valamilyen kapcsolatodban (pár, családi, szülői, gyermeki, munka) elakadva érzed magad.
  • Ha megoldást, kiutat szeretnél találni egy nehezebb lelki állapotból, élethelyzetből.

Sok szeretettel várom megkeresésedet!

Technikai információk

Személyes és online egyéni konzultáció

Helyszín: 1067 Budapest, Bajnok u. 8.
Online platform: Google Meet/Skype
Időtartam: 90-120 perc
Díja: 42 000 Ft

Várakozási idő: kb. 1 hét

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 2211 612
E-mail: koostimi@gmail.com
Facebook oldal 
Weboldal:  https://www.atime.hu/ultrarovid-terapias-konzultacio/
Helyszín: 1067 Budapest, Bajnok u. 8.

Vélemények, visszajelzések

„Timi végig nagyon kedvesen kísért, vezetett. Éreztem, hogy lélekből csinálja és odafigyel rám. Nem gondoltam volna, hogy ennyire mélyen megérint a konzultáció. Timi mindenre hagyott kellő időt, nem sietett, odafigyelt rám és a reakcióimra. Sok mindent el tudtam engedni, hogy helyet kaphasson valami új, valami még jobb.”

Kata

„Az ultrarövid terápiás konzultáció felülmúlta a várakozásaimat. Tímea olyan profizmussal vezette végig, hogy minden pillanata ajándék volt. Biztonsággal meg tudtam nyílni és olyan mélyen eltemetett elakadásokat hozott a felszínre, amelyek létezéséről nem is tudtam. Építő, segítő, szembesítő, önismeretfejlesztő. Amit pedig érzek, az hála és szeretet.”

Vera

„Köszönöm szépen a konzultációs találkozást! Az, ahogy vártál engem, ahogy köszöntöttél és ahogy segítettél „megérkezni”, mind-mind nagyon megnyugtató volt, megkönnyítette nekem a ráhangolódást. A folyamat során végig éreztem a jelenlétedet, a szeretetedet, figyeltél rám. Megnyugtató, lágy volt a hangod, biztonságban éreztem magam.  Fantasztikusan kísérted a folyamatot, végig olyan érzésem volt, hogy fogod a kezemet, amikor pedig nem tudok tovább menni, Te felemelsz és átsegítesz. Hálásan köszönöm ezt az élményt!”

Bea

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!