Az UT módszer hivatalos oktatói

Felnőttképzési regisztrációs szám:  B/2020/001931

Bujtás Ágnes

Ultrarövid terápiás konzulens, az UT módszer oktatója, SzomatoDráma® szakember, Mentálhigiénés szakember, Coach

Számomra az Ultrarövid Terápia® (UT) egy megbízható, korszerű és időtálló pszichológiai- és spirituális elméleti alapokra épülő, érdemi gyakorlati eszköztárával mély, minőségi teljességet adó egyéni konzultációs módszer. 

Egy UT konzultáció ugyanakkor egy mély emberi találkozás lehetősége is, ahol lélek a lélekhez, szív a szívhez ér, amely során megtapasztalhatjuk, hogy a pozitív érzelmi állapotokba való megérkezés tágítja a gondolkodásunkat, önmagunkkal, kapcsolatainkkal és a világgal egy mélyebb szintű, szabadabb szeretetteljességbe érkezhetünk.

Mentálhigiénés szakemberként és coachként az évek során többféle önismereti fókuszú módszerben szereztem saját élményeket és képződtem is, melyek közül eddig a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia® tették rám a legmélyebb hatást. 2014-ben kezdtem el tanulni a SzomatoDrámát Dr. Buda Lászlótól, akinek meghívására 2018-ban elsők között nyerhettem bepillantást az Ultrarövid terápiás eszköztár kulisszatitkaiba haladó szinten. Mindkét módszer mélysége, komplexitása és hatékonysága magával ragadott, minden továbbképzésen lelkesen vettem részt, egyre inkább tapasztaltam, összhangban vagyok szemléletükkel, organikus fejlődésükkel. Örömmel tölt el, hogy az évek során SzomatoDráma szakemberként és Ultrarövid terápiás konzulensként sokszáz kliens tisztelt meg bizalmával és tett érdemi és lényegi elmozdulást benső világában.

Az első három UT konzulensi képzésen valamint SzomatoDráma tanfolyamokon Dr. Buda László mellett végzett sokéves munkatársi tevékenységem, pedagógusi tanulmányaim, szakirányú képzettségeim és tapasztalataim hasznos alapként szolgálnak ahhoz, hogy legjobb tudásom szerint és „teljes szívvel” eleget tegyek megtisztelő felkérésének a módszer oktatói tevékenységére.

Koppány Emese

Ultrarövid terápiás konzulens, az UT módszer oktatója, Tréner, Coach, Mentálhigiénés szakember

Ahol az öröm, ott a növekedés.

Mindenkinek szüksége van az örömre és a belső békére, hogy képes legyen az életét még teljesebbé tenni. Trénerként és coachként 25 éve támogatok vezetőket, csapatokat és szervezeteket a tudatos működésben. Azt vallom, hogy ráció és emóció kéz a kézben járnak.
Ma már az üzleti világban is egyre nagyobb teret kap a felismerés, hogy test és lélek egyensúlya nélkül nincs kimagasló teljesítmény. Ehhez pedig az önismereten, önelfogadáson és önszereteten át vezet az út.

Érdeklődésem középpontjában a magas teljesítmény és a mentális egészség összhangjának megteremtése áll.

Az elsők között végeztem el az Ultrarövid terápiás konzulensi képzést és 2021 óta tartozom a Dr. Buda László által kiemelten ajánlott Ultrarövid terápiás konzulensek közé.

Az Ultrarövid terápiás konzultáció másfél-két órájában szelíden társául szegődni valakinek számomra személyes öröm. Sok éves elakadások, blokkok oldódhatnak fel, felismerések és döntések születhetnek az elfogadás megtartó terében, ahol az intenzív, mély, belső munka végén azzal a megkönnyebbüléssel állnak fel a klienseim a kanapéról, hogy nagy lépést tettek a belső szabadságuk felé.

A képzés vezetőjeként nagyon fontosnak tartom, hogy a résztvevők már a tanulási folyamat alatt is kellő magabiztosságra tegyenek szert az UT konzultáció vezetésében. Ezért az elmélet átadása mellett nagy hangsúlyt fektetek a módszer gyakorlatban történő megtapasztalására, a konzultáció vezetésének gyakorlására és az érdemi visszajelzésekből való tanulásra. Célom, hogy a tanfolyam végére a résztvevők úgy érezzék, minden elméleti és gyakorlati ismeret a birtokukban van ahhoz, hogy belekezdjenek a konzulensi munkájukba.

Szeretettel várlak az Ultrarövid terápiás konzulens képzésen.

Kovács Róbert

Ultrarövid terápiás konzulens, az UT módszer oktatója, Life és Business Coach, Tréner

Segítő szakemberként, trénerként, life és business coachként dolgozom 2014 óta és immáron kiemelt Ultrarövid terápiás konzulensként is. Nagyon szeretem a munkámat, amit hivatásként végzek.   Egyéni coaching ülések és Ultrarövid terápiás konzultációk mellett csoportos kreatív workshopokat, kompetenciafejlesztő, valamint önismereti fókuszú tréningeket tartok vállalati környezetben és magán személyeknek egyaránt.

2015 óta oktatok Life és Business Coach valamint Tréner képzéseken. Tapasztalataim őszinte átadásával nagyon szeretem ezen az élmény és gyakorlati fókuszú szakmai és önismereti utazáson kísérni és támogatni a hallgatókat, hogy jó szakemberré váljanak.

Érdekelnek a kapcsolatok, kapcsolódások, hogy miként tudunk kapcsolódni másokkal, magunkkal és a Mindenséggel. Ajándék számomra, hogy sok ember egyedi világának megismerhetem néhány fejezetét, tanulhatok tőlük és hiszem, hogy szakmai alázatommal, hitelességemmel, emberi odafordulásommal segíthetem és taníthatom is őket.

Hiszek az Ultrarövid terápia® módszerében, jó élményeim vannak vele, nagyon élvezem a konzultációkat, olyan jó egész lényemet beleengedni, minden receptorommal jelen lenni és segíteni. Sok szép és katartikus folyamatot láttam már, amelyek során valami felszakadt és a helyére vagy éppen más megvilágításba került. Tetszik a módszer hatékonysága, melynek során sűrítően a leglényegesebbre fókuszálva tényleg lényeges változásokat érhetünk el, amellyel teljesebb életet élhetnek az ügyfelek. Olyan jó látni, amikor rendeződnek kapcsolatok, amikor az emberek békét kötnek sokéves sérelmekkel, fájdalmakkal szembenéznek, megnyugtatják a bennük lévő gyermeket és tesznek magukért.  
A mélységre mindig nagy igényem volt, ezzel a módszerrel konzulensként biztonságos jól felépített keretrendszerben dolgozhatok. A konzultációk során egymás szemébe nézve érezem, hogy a lényeg sokszor szavak nélkül van jelen a kapcsolati térben, ha nyitott szívvel vagyunk jelen, számomra ez a legnagyobb élmény, ezt megélni és megengedni magunknak.  

Nagy izgalommal és örömmel várom, hogy a megszerzett tudást és tapasztalást másokkal is megoszthassam.

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!