Vélemények a képzésről

„Számomra élménygazdag és tanulságos tanulási forma. Nagyon sokat ad, hogy megtapasztalhatom a páciens szerepét is és a terapeutáét is kedvem szerint. Fontos a szabadság, hogy semmire sem vagyok kényszerítve, viszont inspirálva vagyok, ami segít abban, hogy akár a nehézségekkel, gátlásaimmal együtt is aktivitásra bírjam magam. A demonstráció különösen nagy és ritka ajándék: módom van a pácienssel és a terapeutával egyszerre együtt érezni és együtt haladni, látni, sejteni a saját feltehető korlátaimat, esetleges elakadásaimat, ugyanakkor a lehetőségeket is. Izgalmas és hálás utazás.”

Judit

„Életemben nem jegyzeteltem ennyit szívesen. Minden szónak helye és súlya van. A lényeges és fontos szakmai elméletek beágyazottsága teljesen követhető. A mester gyakorlati bemutatói (a demók) pedig a módszer hatékonyságát és mélységét magával ragadóan és felemelő módon közvetítik.”

Krisztina

 „Profizmussal átszőtt érzékeny odafordulás a klienshez, használható, szeretettel teli művészi megnyilvánulás. Fantasztikus, működő módszer. „Nem középiskolás fokon.”

Ibus

 „Az eddigi alkalmak rengeteget adtak. Nem is tudom szavakban kifejezni, mennyire sokat jelent, hogy általad formálódik a személyiségem. Nem csak hivatásszemélyiséget értek ez alatt, hanem a másik ’személyes’ oldalt, bár sokszor nem is érzem, hogy ezt el kellene különíteni. Abszolút úgy érzem, hogy itt a helyem, hogy ezt kerestem már régóta, nagyjából 14 éves korom óta. És ez még csak a kezdet…
Szóval, nagyon jól érzem magam az UT – birodalomban… ☺”

Anna

„A szívemre hallgatva jöttem ide. És a szívem abszolút azt jelzi vissza, hogy a döntésem jó volt.
A bennem lévő puzzle darabkák elkezdtek a helyükre sorakozni. Lassan már azt is megszokom, hogy kimondasz mindent, előre megválaszolod azt, ami bennem kérdésként megfogalmazódik.
Megerősítést kapok, hogy ahogy én dolgozom, az sokban hasonlít a Te általad bemutatott technikákhoz, de ez nem is jó szó, hiszen ez lényegi hozzáállásról szól. Jó lesz ez! És már most jó!
Köszönöm hálásan!”

Orsi

 „A szakmai alapismeretek részletes, tematikus megbeszélése mellett a gyakorlati „élesben” történő bemutatás, a miértek megbeszélése, megvitatása hasznos, segíti a módszer megismerését.
Érzem a gyakorlati tapasztalatok önzetlen továbbadásának szándékát.
Köszönöm!”

Laci

 „Nekem óriási élmény minden alkalom, amikor téged hallgatva tanulhatok. A szakmaiság, az érzékenység, a stílus, a „varázsmondatok” és a „varázscsöndek” együttes játéka. Az itt töltött idő alatt többször éltem át olyan katarzisokat, amik alapjában változtattak az életemen, megerősítést, erőt, tartást kaptam, amiért nagyon hálás vagyok. Számomra megtestesíted a Mágust. Köszönöm, hogy itt lehetek.”

Szilvia

„A képzéshez és az iskolához kapcsolódó korábbi beidegződéseim itt vannak velem, mégis minden alkalommal megkönnyebbülve tapasztalom, hogy szépen lebomlanak. Szerepe van ebben annak az értő-érző figyelemnek, amit Tőled és a csoporttársaimtól kapok Köszönöm 🧡 Mindkét alkalommal megerősödött bennem a lelkesedés, hogy jó helyen vagyok és a helyemen vagyok. Ez nagy ajándék nekem.”

Zsuzsi

„Nagyon jól élem meg a képzést. Leköt, bevon, magával ragad. Az a félelmem volt a jelentkezéskor, hogy rengeteg elméleti tananyag vár ránk, olyan értelemben, hogy a „messzi-messzi galaxisnak” tűnő szakkönyvek ismereteit kell majd elsajátítani. Elméleti tananyag persze van, kell is, hogy legyen, de az általad tálalt és kínált formában ez egyszerűen befogadható, emészthető, feldolgozható. Én szeretem így ezt a tanfolyamot, ahogy van.”

Edit

„Nagyon köszönöm a kétnapos élményt, újra feltöltött, különösen az akvárium terápiába való betekintés, ahol újra tapasztaltam a különleges minőséget és érzelmi intelligenciát a munkád során:-) Csodálni való az odafigyelésed, elfogadásod, empátiád. Rendkívüli élmény volt áttételesen is részesülni a módszer hatásában. Az jutott eszembe, hogy az “akvárium terápia” önmagában is lehet akár egy gyógyító módszer. Megdöbbentő volt, amit külső megfigyelőként tapasztaltam, hogy bennem is zajlanak a folyamatok és oldódások, nem volt még ilyen élményem.”

Judit

“Hálás vagyok, hogy az első Ultrarövid Terápiás szakember képzésre bekerülhettem. Megtisztelő, felemelő és inspiráló egy olyan kiforrott szakembertől tanulni, aki (egy kicsit a zene nyelvén élve) már a saját hangján játszik olyan dallamokat, melyek mindenki szívéhez eljutnak. Mély empátia és odafordulás jellemzi Lacit, aki minden tudását igyekszik átadni a résztvevőknek, a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel.”

Izabella

„Laci léleklátása lenyűgöző. Óráról órára – elméleti, gyakorlati tapasztalatokkal gazdagon. Hálás vagyok, hogy külső szemlélőként részese lehetek terápiás vezetésének, a „közös tánc”, ahogy ő nevezi fantasztikus tapasztalat. Örülök a sok gyakorlási lehetőségnek, közvetlen kérdés-válasz óráknak.”

Kati

„Az UT tanfolyam olya, mint maga az UT:
Gyors (itt sajnos abban az értelemben, hogy nagyon rövid időnek tűnik az itt tölthető idő).
Hatékony (mert a képzés felépítése és az elméleti megközelítés, alapozás, összefoglalás rendkívül szoros kapcsolatban egészíti ki a gyakorlatokat, mintegy integrált formában teszi lehetővé az UT elsajátítását egy olyan mestertől, aki a profizmusát már művészi szintre fejlesztett eleganciával tudja megmutatni, felénk tolmácsolva példaként állítani).
Mély (az alapfilozófiát tekintve a módszer és az UT olyan rétegekig hatol, amelyben a résztvevők igazán meghatározó élményben vehetnek részt, magával a lélekkel találkozva).
Hálás vagyok, hogy itt lehetek, itt tanulhatok.”

Mariann

 „Első hétvégén sajnos nem tudtam részt venni. Egy meleg, barátságos legkörű, egymáshoz kifejezetten szeretettel viszonyuló csapata érkeztem. Engem is szeretettel, nyitottan fogadtak. Köszönet ezért! A 2 nap nagyon gyorsan eltelt, intenzív, informatív, hasznos volt. A módszertan tetszik, a gyakorlat során jó megtapasztalni hogy működik, és a résztvevők saját élményként is sokat kapnak. Köszönöm!”

Renáta

“Az itt töltött idő alatt többször éltem át olyan katarzisokat, amik alapjában változtattak az életemen, megerősítést, erőt, tartást kaptam, amiért nagyon hálás vagyok.”

Szilvia

„Nagyon értékes a teljes tanfolyam. Érthető és logikus az elméleti háttér kibontása. Csodálatos az első tapasztalás a terápiás ülésről. Professzionális és elegáns a módszer és a kivitelezés!
Köszönöm!”

„Megtisztelő teljes belátást kapni Dr. Buda László 25 éve alatt kifejlesztett és tökéletesített módszerébe, látásmódjába, gondolkodásába, gyógyító attitűdjébe és művészi szintekre emelt intuitív jelenlétébe. Az emberközpontú terápia csúcsaként élem meg ezt a terápiás módszert. Szakmai szeretete magával ragad és motivál a segítő szakma elmélyítésére.”

Gábor

 „Lenyűgöz a módszer az élő demonstráció, nagyon hasznosnak, hitelesnek érem, hogy engedsz belepillantani a kulisszák mögé. Elegáns, szép, alkotás. A képzésben kicsit szorongató, mikor mi gyakorlunk, bár hasznos, mert ott van a fejemben az igény, hogy hasonlóan vigyem, amivel egy embertársam „megkínál”, beavat. Ez az út. A gyakorlás. Jó, hogy sokan vagyunk, fontos kérdéseket feszegetnek a többiek, ami nekem nem is jut eszembe, így gazdagabb az anyag, a válaszaid is.
Sok érdekes, értékes kapcsolódás is kialakult egymás között. Szép! Folytassuk!”

Zsuzsa

 „Nagyon hálás vagyok a sorsnak azért, hogy egy olyan Tanítótól tanulhatok közvetlenül, akinek az értékrendjével maximálisan azonosulni tudok. Lenyűgöző számomra az Ember hitelessége, kiteljesedettsége, ami nélkül ezt a szakmát – meggyőződésem szerint – nem lehet jól, igazán jól elvégezni, hivatásként gyakorolni. Ez a példa nagyon motiváló számomra, a jelenléted, kisugárzásod tölt és emel. A tanfolyam során rengeteg tapasztalatot és eszmét megosztasz velünk, ezzel gazdagítva a világunkat, tudásunkat. A gyakorlás lehetősége élmény alapú tudást eredményez, a bemutató ülések, demó terápiák hatalmas élményt adnak. A minőség és elegancia külön ajándék számomra. Köszönöm!”

Gabi

 „Biztonságot adó érzés, hogy Lacitól újra és újra hallhatom azokat a mondatokat, kifejezéseket, támogató szavakat, amelyek segítenek a klienseknek belehelyezkedni érzésekbe, hangulatokba.
Nekem nagy segítség, hogy mintát láthatok erre a közös együttrezgésre a kliensekkel. Alkalomról alkalomra érzem a magabiztosság erősödését, hogy képes leszek ere a közös táncra egy-egy terápia során.”

Ilona

„Laci a képzések során vegyészmérnöki pontossággal „adagolja” az elméletet, a gyakorlatot és a saját élményt. Minden alkalommal jó arányban kapjuk a humort, a tudományt, a derűt és a komolyságot.
Élmény így tanulni! Hála és köszönet!”

Anita

 „Ez a képzés a legfontosabb érzelmekre hat – leginkább -: a lelkemre!
Élem – átélem – átérzem majdnem minden pillanatát! Itt vagyok egészen és azzal együtt, hogy igénybe vevő egy vágyott állapot! …időnként kegyelmi!
Mélyre vésődik…, ez biztos!
Hálás köszönettel”

Magdi

 „Nagyon hálás vagyok azért, hogy részt vehetek ezen a képzésen. Szeretem azt, ahogy viszed, hogy van benne sok-sok elmélet, nagyon kellemes humorral megfűszerezve, és van benne gyakorlat sok féle változatban (párban, trióban, részlet és teljes terápia gyakorlása), és az akvárium részét is nagyon élveztem minden alkalommal.”

Ildi

„Különösen nagy hatással volt rám a bemutató konzultációd a pszichológus-pácienssel. Rendkívül sokat tanultam abból, hogy milyen elfogadó szeretettel és tisztelettel bántál vele.”

Mira

visszajelzések, vélemények, vallomások

visszajelzések

vélemények

vallomások

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!