Koppány Emese

Bemutatkozás

25 éve támogatok vezetőket, csapatokat és szervezeteket a hatékonyabb, energikusabb és örömtelibb működésben. Ezidő alatt voltam fenn és lenn, felépítettem több sikeres vállalkozást, voltak üzleti sikereim és kudarcaim is. A saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy a kiteljesedés és a növekedés kulcsa békét kötni önmagammal és a múltammal.

Számtalan önismereti út bejárása után az Ultrarövid terápiás konzultációban találtam meg a 21. század módszerét. Gyors, mély, hatékony, azaz a konzultáció során a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legintenzívebb módon, a lehető legtöbb eredményt lehet elérni. 2023. januárja óta a módszert Dr. Buda László felkérésére nemcsak gyakorlom, hanem oktatom is.

 

Milyen témákban érdemes hozzám fordulni?

 • Életközép válság: ha úgy érzed, nem működik a régi életed, de még nem tudod, merre tovább
 • Karrierválság: ha kihunyt a szenvedély a munkádban, és nem érzed már magadban a motivációt és az örömöt
 • Munka-magánélet egyensúly válsága: ha szeretnéd megtalálni az utat önmagadhoz, és szeretnél helyet csinálni magadnak a saját életedben
 • Vezetői válság, kiégés: ha felépítettél egy sikeres karriert vagy egy virágzó vállalkozást, mindened megvan, mégis úgy érzed, nem vagy boldog, hiányzik valami az életedből, és ezt senkivel sem tudod megosztani

Mit várhatsz az Ultrarövid terápiás konzultációtól?

 • Tágabb perspektívából fogod látni a téged foglalkoztató téma összefüggéseit
 • Mély felismerésekre fogsz jutni önmagadat és a témádat illetőn
 • Le tudsz tenni olyan terheket, amelyek sok energiát vesznek el tőled
 • Fontos döntéseket tudsz hozni abban a témában, ami a leginkább foglalkoztat
 • Könnyebbnek fogod érezni magad utána

Kinek ajánlom?

 • aki kész felelősséget vállalni önmagáért, és bátran elindulni egy új úton
 • aki szeretne önmagában és az életében jobban eligazodni
 • aki szeretné felismerni, mi akadályozza leginkább az örömteli élethez vezető úton
 • aki szeretné elengedni, amire már nincs szüksége

Technikai információk

Személyes vagy online konzultáció
Helyszín: Budapest, IX. kerület Ráday utca közelében
Időtartama: 100-120 perc
A személyes konzultáció díja: 60.000Ft

Elérhetőség

 

Telefon: +36 20 921 5015
E-mail: emese@koppanyemese.hu
Weboldal: www.koppanyemese.hu
Város: Budapest, IX. kerület Kálvin tér közelében

Vélemények, visszajelzések

„Az Emesénél töltött alkalmam érzelmileg intenzív volt; úgy éreztem,​ ő ​ehhez végig egy biztonságos védőhálót tudott tartani számomra. A teljes ülés alatt nagyon szelíden volt jelen és egyszerre tudott figyelni arra, amit mondtam, és közben a metakommunikációmra is, ami által folyamatos visszajelzésekkel tudta segíteni a lelki munkát. Számomra az ilyen minőségű jelenlét egy nagyfokú alázatot​ és érzékenységet​ jelent a másik ember felé​. Illetve ​azt láttam ebből, hogy Emesének meglehetősen a helyén vannak a határai, tudja, hogy meddig tart ő és hol kezdődik a másik. Visszajelzéseinek tartalma és megfogalmazása által éreztem, hogy helye és tere van annak, amit éppen megélek. Ezáltal könnyebb volt beengednem őt a belső világomba, holott általában ez nekem hosszabb idő szokott lenni, emellett biztonságban és megértve éreztem magam.”

S.P.

„Emese profizmusában bízva nagy örömmel vártam a beszélgetést. 100 százalékban megbíztam benne, az általa ajánlott lehetőségeket, játékokat, irányokat a terápia folyamán gondolkodás nélkül elfogadtam. Úgy éreztem, Emese számára nyitott tükörré váltam; a mimikám, a testbeszédem legparányibb rezdüléseinek üzenetét is észrevette, nem csak figyelt rá, de ha szükséges volt, mintha a bőrömbe bújva eggyé is vált volna velem, úgy, hogy ezzel egyidőben profin kívülről is szemlélt, így a vezetőm, a segítőm tudott maradni.
Megtanított más szemmel nézni az életemre, az életem szereplőire és átélt eseményekre.
A konzultáció után azonnal egy jóleső, enyhe égést éreztem a tüdőmben, elékezett hozzám a szobámban órákkal korábban meggyújtott illóolaj illata és mélyebben tudtam levegőt venni. Kitisztult a tudatom – no lám, ideszaladt egy freudi elszólás -, szóval kitisztult a tüdőm és újra tudtam levegőt venni.

 

S.A.

„Ahogy korábban Dr. Buda László is fogalmazott egy interjú során: „Hasznos, ha az ember párbeszédet folytat önmagával”, így azt gondoltam nekem is a javamra fog válni egy beszélgetés azzal az énemmel, akit én ugyan már több mint 10 éve tudatosan próbálok megfejteni, de még mindig tartogat meglepetéseket. A 120 perc első felében rengeteget meséltem a jelenlegi és a múltbeli életeseményeimről. Emese egy-egy kérdéssel mindig mélyebbre és mélyebbre ásott, ami sokat segített összefüggések megtalálásában és későbbi gondolatok megfogalmazásában is. A beszélgetés 2. felében „játszottunk”. Azonban az a 60 perc nemhogy játék volt, de maga volt egy fejesugrás. Ugrás fájdalmas felismerésekbe, ugrás a saját lelkem mélyére és ugrás aztán egy megkönnyebbült állapotba. Mert a 2 órás terápia végére úgy éreztem pár kilóval legalább lelkileg könnyebb lettem. Bevallom, nehezen hittem el, hogy az ultrarövid konzultáció is tud olyan áttörést okozni, mint egy meditatív állapotban folyó terápia. Segített letennem fájdalmakat a nagyszüleimmel és édesapámmal kapcsolatban, akik sajnos már nincsenek közöttünk. Édesanyámmal való kapcsolatom mélyítette, a párommal pedig még szorosabbá fűzte a közöttünk lévő köteléket. Megteremtette az út egy részét a közös gyermekvállalásunk felé amiért mindig hálás leszek a terápiának és persze Emese tapintatosságának és profizmusának is.”

F.A.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!