Németh Kata

Bemutatkozás

Amit én tudok ajánlani Számodra, mint a bizalmad lehetséges forrását, az a saját UT konzultációkon kliensként való megélésem és a Kiemelten ajánlott konzulensi minőségem. Mindkettő megerősítheti Benned a döntést, ha az UT módszerrel szeretnél eljutni egy szabadabb, bátrabb, életigenlő állapotba és szeretnél rátalálni önmagad legjobb verziójára.

A módszer kipróbált és működik. Mindazt, ami a konzultáción zajlik, pontosan értem, átérzem, illetve tisztában vagyok azokkal a mozzanatokkal, amelyek a konzultáció során lezajlódhatnak Benned. Mert én magam is azt kaptam tőle, amit vártam; továbblépést, kibontakozást, fejlődést és lehetőséget.

Az UT intenzív, innovatív és intuitív, azaz rendkívül gyorsan, de semmit nem siettetve, hatékonyan, mélységében járjuk körül azt, aminek a jelen állapotodhoz igazán köze lehet. Ahonnan most már talán szeretnél tovább lépni és perspektívát nyitni egy új, szebb és boldogabb élet irányába.
A feltárást követően a konzultáció második felében képzeletben meghívjuk életed azon szereplőit is, akik közreműködhetnek abban, hogy a legjobb önmagaddá válhass, és meghozd a döntést az önelfogadás, az önazonosság és az önszeretet mellett.
Mint egy két felvonásos színdarabban; a jól előkészített első felvonást követően a második felvonásban elérkezik a katarzis, ahol lehetőség nyílik tisztázni az addig tisztázatlant, kifejezésre juthatnak a tanítások, a megbocsátások kimondatlan szavai, és megteremtődik az úton való továbblépéshez szükséges elengedés

Amiért itt biztonságban vagy

Ha Te is vágysz a teljes elfogadásra, az ítélkezés mentes odafordulásra, az értő figyelemre és az iránymutatásra, amely segíthet eljutni lelked legbenső, talán még előtted is ismeretlen rétegeibe, hogy rálelj a jövőt formáló erőforrásaidra, hívj bátran! Figyelek Rád, elfogadlak, kísérlek, szeretettel, tiszta szívvel, és vezetlek határozottan, biztos kézzel, szakértelemmel, csakis a lényegre és a megoldásra koncentrálva.

 

Mikor érdemes UT konzultációt igénybe venned?

Ha úgy érzed, hogy az élet bármely területén a hétköznapokat elszabotáló akadályokkal kell megküzdened, érdemes fontolóra venned a konzultáción való részvételt. Ilyen szituációk lehetnek az alábbiak:

  • kapcsolati válság; amikor az emberi kapcsolataid nem szolgálják a fejlődésed, sőt úgy érzed, visszatartanak, gúzsba kötnek, vagy nem érted, mit és hol rontasz el, képtelen vagy a tartós, Téged jól szolgáló, örömteli emberi kapcsolatok kialakítására.
  • régről hozott, feldolgozatlan lelki trauma; amikor a múlt árnyai nem hagynak nyugodni, újra és újra felbukkannak.
  • családi konfliktus; amikor felüti a fejét a meg nem értettség a családon belül.
  • hirtelen felbukkanó testi tünet, egészségügyi probléma; amikor minden előjel nélkül egyszer csak megjelenik valamilyen betegség, azaz üzen a tested.
  • életközepi válság; amikor már nem lobog benned a tűz, nem találsz értelmet a hétköznapokban, fásultnak, erőtlennek, motiválatlannak érzed magadat.
  • döntésképtelenség; amikor tudod, hogy mi az a lépés, ami Téged szolgálna, de képtelen vagy meglépni.
  • kilátástalanság; amikor nem találod a kiutat a helyzetedből.
  • munkahelyi nehézség esetén; amikor a munkahelyeden nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy szeretnéd, vagy nem érted mi zajlik körülötted, holott Te minden Tőled telhetőt megteszel.

 

Technikai információk

Személyes és online egyéni konzultáció

Helyszín: Veszprém
Időtartam: 100-120 perc
A konzultáció díja: 40.000 Ft

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 70 701 2545
E-mail: info@nemethkata.com
Weboldal: https://nemethkata.com
Helyszín:  Veszprém

Vélemények, visszajelzések

„Kedd óta megnyomták a törlés gombot a lelkemben, a tudatomban. Szinte kissé érzéketlenné is váltam a múlt rossz érzetei iránt. Érdektelen már. Volt két rossz álmom, de nem zaklatott fel!!! Hely szabadult fel bennem új dolgok számára!!!! A boldog tisztulás után pár órára, talán olyan este 9 körül jött egy szomorú utórezgés, de ennyi. Felkavaró, elhomályosult vajúdás után tiszta, könnyű nyugalomra leltem. Racionalizálódott a múlt. És a következmények! Csak köszönni tudok…” 

Edit

„Biztosan sokaknak van tapasztalata a meg nem értettségről. Szakemberek kezében is találkozhatunk ezzel az érzéssel. Katánál, az általunk elmondott szavakból, mondatokból is azt látjuk, velünk van, pontosan érti és tudja mi történt velünk és kiegészíti mondanivalónkat.
Másfél óra alatt örökre megszabadulhatunk a bennünket legjobban zavaró terhektől egy különleges technika segítségével. A terápiás konzultáció végén még a szárnyaink is kinőnek. Őszintén nagyon jó érzéssel, megkönnyebbülve jöttem el Katától.”

 

Noémi

„Kata egy nyitott személyiség, tele empátiával és segíteni vágyással, akinek hivatása, hogy az embertársait támogassa, kísérje őket. Végtelenül hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem. Köszönöm az elfogadást, az együttérzést, a szeretetet. Fantasztikus szakembert ismertem meg. Legjobbkor volt a legjobb helyen az életemben.”

Éva

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!