Bujtás Ágnes

Bemutatkozás

Bujtás Ágnes vagyok. Ultrarövid terápiás konzulens, a módszer hivatalos oktatója.
Mentálhigiénés segítő szakember, SzomatoDráma szakember, Pszichodráma asszisztens, Rendszerszemléletű life- és Párkapcsolati coach. Tanultam integratív gyerekterápiát, belső képekkel, szimbólumokkkal való munkát, alkalmazom a hangtálakkal, gongokkal végzett hangterápiát is.

Közel 5 éve tartok Ultrarövid terápiás konzultációkat és több, mint 7 éve SzomatoDráma egyéni konzultációkat és csoportokat. Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy évek óta Dr. Buda László közeli munkatársa vagyok, tőle tanultam mindkét módszert.

Sajátomnak érzem ezen módszerek emberközeli szemléletét, empatikus, szeretetteli, természetes, megengedő, őszinte odafordulását, lágy egyben bátorító attitűdjét és lélekre hangolt nyelvezetét. Szeretem mélységét, hatékonyságát és fókuszáltságát, pozitív elmozdulás irányába mutató, perspektíva tágító erejét. Számomra is meghatározó, örömteli élmény újra és újra tapasztalni a segítői kapcsolat és ezen módszerek együttes, transzformatív erejét.

Hiszem, hogy  a segítő szakember személyiségének, emberképének, látásmódjának, bizalommal teli nyitottságának és eszköztárának harmonikus egysége hívja életre azt a biztonságos, elfogadó teret, amibe kliensként jó megérkezni, bizalommal benne lenni, megengedni a változást és megérkezni a vágyott irányba.

Ahogy a bevezetőmben már utaltam rá, Ultrarövid terápiás konzultáción részt venni egy értékes lehetőség. Egy mély lelki munkával járó erőpróba és sikerélmény forrás egyben.

Kívánom, hogy dönts magad mellett és élj vele, tapasztald meg!

Bizalommal és szeretettel várlak!

Miben tudok Neked segíteni?

Gyengéden segítek Neked abban, hogy biztonságban önmagadra hangolódva és teljes elfogadásban megélhesd érzéseidet. Hatékonyan támogatlak abban, hogy mélyebben megértsd a helyzetedet, test-lelki, kapcsolati rendszeredben lévő elakadásodat, mélyíthesd önmagaddal való kapcsolatodat, önazonos fókuszt találj/kapj, hogy felelősséget vállalva és érdemi belső lépéseket téve döntést hozhass, majd lendület véve elindulhass a vágyott irányba, új önmagad felé. Mélyen hiszek a Benned rejlő potenciálban.

Milyen nehézségek, elakadások, vágyak, célok estén fordulj hozzám?

  • ha testi tüneted, betegséged üzenetét szeretnéd mélyebben szinten megérteni, hogyan szól rólad, érzelmi- és kapcsolati mintázataidról, élethelyzeti konfliktusaidról és igényed van arra, hogy megérezd és megértsd, mit akar tanítani neked, hogyan szolgálja a javadat és újulhatsz meg általa
  • ha családi-, párkapcsolati-, házassági-, baráti-, gyermekeddel való kapcsolataidban vagy elakadva
  • ha a munka életterületeden nem találod a helyed vagy megújulni vágysz
  • ha életközépi válságban érzed magad
  • ha babát szeretnél, de nem érkezik a gyermekáldás
  • ha erőforrásaiddal szeretnél kapcsolódni és valami újat behívni az életedbe
  • ha szeretnél meghittebb, bensőségesebb, elfogadóbb  kapcsolatba kerülni önmagaddal vagy több felelősséget szeretnél vállalni önmagadért ha aktívan szeretnél mindazzal foglalkozni belső világodban, ami most foglalkoztat, mélyen érint, ami fáj, gátol, akadályoz, hogy továbbléphess egy örömtelibb, önazonosabb, harmonikusabb élet felé
  • ha önmagaddal való érzelmi kapcsolatodat, belső önbecsülésedet szeretnéd mélyíteni
  • ha bűntudat vagy lelkiismeret-furdalás gyötör és jól esne megbocsájtani
  • ha veszteség ért, ha gyászodban támaszt keresel, valakit, aki Veled van, értőn és érzőn meghallgat, tovább segít vagy azt adja, amire leginkább szükséged van

Technikai információk

Személyes egyéni konzultáció
Helyszín: Életöröm Mentálhigiénés- és Önismereti Stúdió, 1161 Budapest, Csömöri út 128.
Időtartam: 90-120 perc
Díja: 45.000 Ft

Online egyéni konzultáció
Platform: Skype
Időtartam: 90-120 perc
Díja: 45.000 Ft

Várakozási idő: 1-2 hét

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 475 9373
E-mail: abujtas@gmail.com
Weboldal: https://bujtasagnes.hu/ultrarovid-terapias-konzultacio
Helyszín:  Életöröm Stúdió, 1161 Budapest., Csömöri út 128.
(Az Örs vezér tértől 10 percre)

Vélemények, visszajelzések

„Ági különleges képessége abban rejlik, hogy elmész hozzá egy alkalommal és azzal távozol, amire épp a leginkább szükséged volt. A jelenlétével, érzékelésével, és jól irányitott visszajelzéseivel segitett nekem több alkalommal is, hogy megtaláljam a helyes választ magamban. Ezek mentén pedig olyan döntéseket hozhattam, amelyek összhangban voltak a belső hangommal, és ezáltal igazán pozitív változásokat eredményeztek élethelyzetemben is, amivel éppen megkerestem őt. Úgy gondolom ez az igazán jó segítőnek az ismérve, hogy segit belső összhangra és tisztánlátásra szert tenni, a belső helyes választ meglelni, és a szükséges lépés megtételéhez a bizalmat előhívni. Ágival való munka pedig ezt teszi lehetővé.”

Tamás

„Ágival az első kézfogásnál szimpátiát éreztem, ami a két órás alkalom végére abszolút megalapozódott. Figyelme nem csak arra terjedt ki, amiket mondtam, hanem azokra az apró jelzésekre is, amiket mások nem vesznek észre a kapcsolódásaimban, ezért tudtam, ő fog tudni segíteni a „rejtett” játszmáimban. Határozott lágysággal vezetett az utamon, amiben nem csak őszinte mélységeket jártam meg, hanem elkísért a feloldozásba és szabadságba is. Reménységgel jöttem el tőle, hogy a felismerések belső erőkké válnak, amikkel teljesebb felnőtt életét lehet élni.”

 

Enikő

„Különleges élményben volt részem, amiből ha jól tudok táplálkozni, a későbbiekben is fontos hatással lesz az életminőségemre.
Lelki kapcsolódás a több mint húsz éve elveszített Apukámmal. Habár ez csak egyoldalú lehetett, mégis egy nagyon megható élményben volt részem.
Bátorságot adott ahhoz, hogy nyílt szívvel, őszintén felvállaljam és kimondjam az érzéseimet magam előtt, és végre meg merjem élni ezt a gyenge, sebezhető állapotot. Ott, abban a pillanatban, egy nagyon biztonságos közegben, és később is, ha arra van szükségem.
Megkönnyebbülést hozott, egy olyan muníciót a továbblépéshez, ami által lépésről lépésre egyre közelebb kerülhetek saját magamhoz.”

Zsófi

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!