Cs. Tóth Ibolya

Bemutatkozás

Az Ultrarövid terápiás módszert egy nagyon “ütős”, gyorsan ható módszernek tartom.
Már a tanulás folyamatában úgy éreztem, mintha ezt a technikát rámszabták volna. Új lehetőségek nyíltak meg a számomra, belső világom változott, gazdagodott,s megerősítéseket kaptam,hogy ez a módszer, az UTam része. Szeretek vele dolgozni, főleg olyan kliensekkel, akik nem szeretnének évekig hosszútávú terápiába járni. Egy új eszköztárral gazdagodtam, mely jól integrálhatóvá vált a már használt módszereim mellett.
Az emberi Lélekre való ráhangolódás, a kapcsolódás, az intimitásban eltöltött közös idő, az együttérzés, és az empátia ma a legfontosabb minőségek az életemben.

Hálás vagyok Dr Buda Lászlónak, hogy az általa kifejlesztett mindkét módszert, a SzomatoDrámát és az Ultrarövid Terápiát is nála tanulhattam, és ma már az időm nagy részét az ezekkel a módszerekkel való érzelmekben gazdag konzulensi munkám tölti ki.

Együttérző odafordulással és szeretettel kísérem klienseimet az úton,hogy önmagukat jobban megismerjék,megszeressék, testük-lelkük üzeneteit jobban megértsék.
Szerencsés vagyok, mert a két módszer egyesíti bennem a belső igényt is, ahogyan én magam is szeretek kapcsolódni az emberekhez.
Amíg a SzomatoDráma a közösség erejét, a közös hangolódást igényli a játékokban, addig az Ultrarövid Terápiában ketten vagyunk a klienssel, s a benne zajló aktuális folyamatokra, elakadásira fókuszálok.

Értő figyelemmel kísérem és segítem őt abban, hogy elengedje bátran azt, amire már nincs szüksége és meglássa az új lehetőségeket, melyek elindítják majd a vágyott változás irányába.

Ha szükséged van egy jó LÉLEKnyomozóra,

akinek segítségével lágyan,de magabiztosan felfejtheted elakadásaid okát,

  • aki hozzásegít a belső erőforrásaidhoz,
  • aki odaadó figyelemmel és nyitott szívvel kísér az utadon,
  • aki biztonságban megtart, elfogad, hall,lát és érez,

Akkor keress bátran!

Specializáció

 Azok a hölgyek, lányok, asszonyok, családanyák és gyermeket váró párok keresnek meg általában, akiknek az „anyasebeiket „, „apasebeiket „a konzultáció során együtt feltárjuk.  A kliens átérzi, átéli majd megérti a problémáját, lehetőséget adva magának a belső változásra.

 A már gyógyult részeikkel együtt könnyebben tudnak kapcsolódni önmagukhoz, s így a saját gyermekeikhez is. A belső gyermekkel való szeretetteljes kapcsolódás nemcsak az önelfogadás, önszeretet irányába mozdítja el a klienst, de a családi rendszeren belül is elindul a változás egy harmonikusabb, megértőbb, szeretetteljesebb szülői attitűd felé.

 

 

Technikai információk

Személyes és online konzultáció is

Helyszín:
Pomáz, Nyár utca 47.
1075 Budapest, Asbóth u. 19.
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 35 000 Ft

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 250 72 68
E-mail: tothibi65@gmail.com
Weboldal: https://www.ultraibolya.eu
Facebook: Cs. Tóth Ibolya szerzői oldala
Helyszín:
Pomáz, Nyár u. 47.
1075 Budapest, Asbóth u. 19.

Vélemények, visszajelzések

„Annyi terápiás módszert kipróbáltam már. Azt hittem, hogy újabbat ez a módszer sem fog adni a számomra. De mégis sikerült meglepődnöm. Amikor találkoztam szeretett nagymamámmal, elmondhatatlan boldogságot, felszabadulást, örömöt éreztem a testemben, majd kiugrottam a bőrömből.
Az erőm megkétszereződött, azóta a barátommal szakítottam és fontos döntéseket is meghoztam az életemben.
Mennyi időt, energiát pazaroltam eddig, hihetetlen.
Annyira boldog vagyok, köszönöm Ibus! Hála!”

Erika

„A terapia után úgy éreztem magam, mint egy mesehős, akit, ha megpróbáltatás ér, megnő az ereje és még erősebbé válik. Megnőtt az önbizalmam,nem számít, hogy nincs mellem, tetovált a szemöldököm és a szempillám,olyan erős nőnek érzem magam, mintha újjászülettem volna.
Köszönöm,hogy kísértél az utamon és hozzásegítettél a felismerésekhez, amik nélkül most nem lennék az, aki vagyok.”

Szilvi

„Olyan furcsán érzem magam, üresség van bennem, szinte nem is tudok ezzel mit kezdeni. Rájöttem sok mindenre, hol bántottam magam.
Amikor belenézek a tükörbe, már nem azt látom, akit korábban. Eddig csak a kövérségemet láttam, s menekültem előle.
Ma már a tornán végignéztem magam a tükörben, s csodálkoztam, hogy már nemcsak azt látom. Ez haladás. Nem is értem. Lehet, hogy nem is kell értenem. De az érzés furcsa. Hogy honnan indultunk, s hová érkeztünk, még felfoghatatlan. Mint egy varázslat!
Hálásan köszönöm.”

Éva

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!