Havasi Ferenc

Bemutatkozás

Hiszek abban, hogy az elakadásaink, kihívásaink, sőt a betegségeink nemcsak véletlenül vagy igazságtalanul történnek velünk, hanem üzenetük van a számunkra, amivel egyre erősebben terelnek afelé, akik valahol mélyen valójában vagyunk. Hogy ehhez kapcsolódhassunk, az ész és szív erejére is szükségünk van.

A saját utam elejét az ész, a megértés erejének fejlesztésével töltöttem: bő húsz évig egyetemi oktatóként programtervező matematikusokat oktattam és kutatás-fejlesztési projekteket vezettem, és az önismerethez is elsősorban az intellektusommal közelítettem. Ma is fontosnak tartom az egyre mélyebb megértést, de azt is megtapasztaltam, hogy önmagában az ész ereje nem visz egy szinten túl előrébb.

Fokozatosan megértettem, megéreztem a szív erejét: az érzelmek és az intuíció fontosságát, amik érzékeny iránytűként képesek rámutatni a lényegre. Még akkor is, ha ahhoz, hogy szembenézzünk velük vagy kövessük az általuk mutatott irányt, minden bátorságunkra szükség van.

Ezen az úton nagyon sokat tanultam és tanulok Dr. Buda Lászlótól, és úgy látom, hogy az Ultrarövid terápiás konzultáció képest ezt a két erőt, az ész és a szív erejét hatékonyan ötvözni, és egy új minőségre emelni.

Sokszor számomra is meglepő tapasztalni, hogy mire lehet képes mindössze egyetlen konzultáció. Ugyanakkor bizonyos esetekben felmerülhet az igény egy hosszabb, több alkalomból álló folyamat iránt is. Ezért megismerkedtem a coaching eszköztárával is, ami segíthet a mélyben megszülető változást jobban kibontani.

Mikor ajánlom különösen az Ultrarövid terápiás konzultációt?

  • Ha van egy zavaró testi tüneted vagy betegséged, aminek a lelki hátterét, “üzenetét” szeretnéd jobban megérteni.
  • Ha van olyan ismétlődő, számodra nehéz helyzet az életed akár több területén is, aminek közelebb szeretnél kerülni a közös lényegéhez, kulcsához.
  • Avagy, ha nincs is különösebben “nagy probléma” az életedben, de kifejezetten szeretnél haladni az önazonosságod felé, és olyan módszert keresel, ami nem “megmondja”, hogy milyennek kellene lenned, hanem abban segít, hogy azt előhozhasd magadból.
  • Ha nem akarsz hosszú (pl. terápiás) folyamatra elköteleződni, de egy alkalomból szeretnéd kihozni azt, amit csak lehet.

Mi az, amire kifejezetten törekszem egy konzultáció alatt?

  • Figyelem: minden figyelmemet annak szentelem, ami belőled jön elő, hogy arra mehessünk, ami tényleg a te irányod, a te megoldásod.
  • Mélyebb megértés: több szempontból rátekintve az aktuális élethelyzetedre, fokozatosan, egyre mélyebben keressük együtt annak lényegét, gyökerét.
  • Továbblépés: igyekszem abban is segíteni, hogy megérezhesd, mi a saját megoldási irányod, és hogy ebben az első “belső lépést” már a konzultáció alatt meg is tehesd.

Technikai információk

Személyes egyéni konzultáció
Helyszín:
Szeged
Időtartam: 75-120 perc
A konzultáció díja: 30.000 Ft

Online egyéni konzultáció
Helyszín: Zoom
Időtartam: 75-120 perc
A konzultáció díja: 30.000 Ft

Mindkét típusra bejelentkezési lehetőséget találsz a weboldalamon is.

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 850 45 22
E-mail: utk@havasiferenc.hu
Weboldal: https://havasiferenc.hu/ut-konzultacio/
Helyszín:  Szeged

Vélemények, visszajelzések

„Furcsa (nagyon jó értelemben) volt megtapasztalnom, hogy teljesen értette azt, amiről beszéltem. Bonyolultnak éreztem a problémákat, de a beszélgetésünk által sokkal tisztábban látok. Sok minden miatt rossz embernek éreztem magam, a beszélgetés után viszont azt érzem, hogy csak a felnőtté válás folyamatában lévő ember vagyok, teljesen átlagos problémákkal, elfogadható érzésekkel. Megnyugtatott ez a beszélgetés. Azt éreztem, hogy nem akar beleszólni az életembe, nem akarja kerek perec megmondani, hogy mit érzek, inkább csak folyamatosan segít, a beszélgetés során velem keresgélte a megoldásokat. Az lehettem, aki vagyok, ítéletek nélkül, sőt, elfogadással. Sírni sem volt kényelmetlen. A beszélgetésünk második felében, amikor Ő beszélt a „nevemben”, kifejezetten azt éreztem, hogy a szívemből szólt. Köszönöm!”

Liliána

„Köszönöm a lehetőséget és a segítségedet abban, hogy új szemszögből láthattam meg az elakadt élethelyzetemet! A konzultáció alatt mindvégig éreztem a maximális, értő figyelmedet, amellyel megtartó és biztonságos keretet adtál a probléma gyökeréig hatoló lelki munkának. Számomra lenyűgöző precizitással éreztél rá a probléma „gócára”, majd pedig szakértő módon és nagy empátiával vezettél végig a feloldás felé vivő úton. Hálásan köszönöm Neked ezt a tapasztalást!

 

Anita

„Régóta foglalkozom önismerettel, de úgy éreztem szükségem lenne külső segítségre is. Kétszer próbáltam más szakemberektől kérni ezt a támogatást, de nem jártam sikerrel. Ezután az ultrarövid terápiás konzultáció nagyon felszabadító élmény volt, mert azt éreztem, Feri ezt a módszert tényleg képes rám szabni, és az a nyugodt, elfogadó légkör, amit képes volt megteremteni, segített szembenézni és kimondani olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtam. Egy évek óta jelenlevő, akut lelki problémára sikerült rálátást nyerni és egy év távlatából azt mondhatom fel is oldani. Érdekes tapasztalat volt, hogy az ülés utáni hét napban úgy éreztem magam, mint aki betegségből épül fel, fizikailag is nagyon legyengültem. Már akkor, ez alapján sejtettem, hogy komoly áttörés történhetett a konzultáció alatt, ami később be is igazolódott, mert egy, az előtte évekig nagyon problémás családi kapcsolatom elkezdett változni, és mostanra teljesen harmonikussá vált. „

Zsuzsanna

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!