Kőrösi Krisztina

Bemutatkozás

Mentálhigiénés szakember, teológus, pszichodráma asszisztens, Ultrarövid terápiás konzulens – szavak, címek, papírok… Sokkal fontosabbnak tartom, hogy …

Mélyről jövök, ahogy talán Te is, mert legtöbbünk élete kanyargós úton halad. Sok időnek kellett eltelnie, mire megértettem, hogy mélységeim az erőforrásaimmá válhatnak, ha elfogadom őket.

Mivel hasonló tapasztalataink lehetnek, ezért meg foglak érteni és érezni.

Törekszem elfogadni az élet árnyoldalait. Nem hiszek abban, hogy mindig boldognak, sikeresnek és kiválónak kell lennünk. Az élet valódi oldala számomra vonzóbb, mint az, ami a realitást nélkülözi.
Ezért kíváncsi vagyok arra, hogy az élet árnyoldalaival együtt tudsz-e Te is új irányt szabni magadnak egy teljesebb élet felé. Erre szeretnélek bátorítani!

Hiszem, hogy az önmagunkba befektetett erőforrás megtermi gyümölcsét.
Ezért nagyra tartok és elismerek minden törekvésedet, amelyet a változás irányába teszel.

Sok emberformájú angyal kísért utamon, tanárok, mesterek, barátok, akik szerettek és elfogadtak, akiknek valamiért fontossá váltam. Nekik sokat köszönhetek.
Ezért szeretném továbbadni, amit tőlük kaptam, az elfogadást, a fontos vagy érzését.

Ha úgy döntesz, szívesen leszek a kísérőd utad egy részén.

 

Az Ultrarövid terápiás konzultáció nagyon hasznos tud lenni többek között az alábbi esetekben:

  • Feldolgozatlan gyász esetén, amikor nem volt idő, lehetőség elbúcsúzni a szeretett személytől. Vagy éppen azért nem sikerült a méltó búcsú, mert már akkor is terhelt volt a kapcsolat konfliktusokkal, kimondatlan érzésekkel, s mindez erős bűntudatot, haragot eredményezett.
  • A „mindig ugyanaz” esete… Amikor azt érzed, hogy mindig ugyanabba a gödörbe esel és nem érted, hogy miért?
  • Amikor testi tüneteid mögött lelki sebeket vélsz felfedezni és kíváncsi vagy arra, hogy mit üzen a tested a fájdalommal, gyengeséggel.
  • Ha kemény gyermekkorod volt…
  • Ha szeretnéd megérteni, hogy miért nem vagy rendben önmagaddal, pedig „jól kellene lenned”.

Technikai információk

Személyes konzultáció
Helyszín: 
Szombathely, Dr. Pável Ágoston sétány 2, fsz. 1.
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 30 000 Ft

Elérhetőség

 

Telefon: +36 20 824 43 97
E-mail: info@fontosvagy.com
Weboldal: https://fontosvagy.com/ultrarovid-terapia/
Város: Szombathely, Dr. Pável Ágoston sétány 2, fsz. 1.

Vélemények, visszajelzések

„A konzultáció után felszabadultságot éreztem, nem terhelt a lelkem. Olyan, mintha egy nagy-nagy kő esett volna le a lelkemről. Ki tudtam állni magamért, megmondtam, ami bennem volt, ha csak a virtuálisan elképzelt szülőknek is.

Másképp gondolok már magamra, más az önértékelésem velük szemben is… Másképp fogok beszélni a gyermekemmel és a férjemmel is, nem romboló kommunikációval. Sokkal jobban érzem magam.”

É.

„Számomra a terápia egy rendkívül hatásos belső munka volt, melynek eredményeképp kialakult bennem egy olyan híd, ami átvezetett egy teljesen más minőségű életbe. Az Ultrarövid Terápia mindhárom alkalma mély érzelmeket és nagy felismeréseket váltott ki belőlem, mégis a szervre – egészen pontosan a méhemre – alkalmazott UT bírt számomra katartikus erővel. Főképp azért, mert Krisztina beleszőtte az általam korábban elmondott mondatokat a terápiába, ezzel rávilágítva arra, hogy a magánéletemben ugyanazok a problémák, mint a méhemben. Hatalmas felismerés volt, onnantól minden megváltozott bennem. Csodálatos élmény volt ez az önismereti út, a legjobb segítőre leltem Krisztinában.”

Zs.

 „Életem során nagyon kevésszer éltem át a biztonságot. Nem egzisztenciális értelemben, hanem lelkileg. Krisztivel való beszélgetésekben mindig ezt az annyiszor nélkülözött biztonságot tapasztalhatom meg. A terápián tanultakat egy rövid írásban fogalmaztam meg:

„Megalázva lenni. Zsigerig ható fájdalom. Anyám hangja. A fejlődésem a hibám. Ismerős érzés. Elsodor. szerethetem azt a kislányt, akit megütöttek. Most éppen szavakkal. Becsmérléssel. Nincs nálam párna. De a bal kezemmel átérem magam. Érzem, hogy itt vagyok magamnak”.

Kriszti szakmaisága és embersége, a segítségével folyamatosan ébredező önértékelésem – támaszt jelent. Életem legjobb döntései között tartom számon, hogy közös munkába kezdtünk. Köszönöm!

A.

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!