Kovács Róbert

Bemutatkozás

Segítő szakemberként, coachként és trénerként dolgozom 2014 óta, és nagy örömömre immár Ultrarövid terápiás konzulensként is. Nagyon szeretem a munkámat, amit hivatásként végzek. Kapcsolódások oldaláról közelítek a beszélgetések során, hogyan kapcsolódunk magunkhoz, a másikhoz, a Teremtőhöz.

Hiszek ebben a módszerben, jó élményeim vannak vele, nagyon élveztem a konzultációkat, olyan jó egész lényemet beleengedni, minden receptorommal jelen lenni, végigmenni az aktuális úton, amelyet nem látunk, csak érzékelünk belőle néhány jelzőtáblát. Olyan jó érzés, amikor kapcsolódunk és finoman kezdjük érezni egymás ritmusát. Lépkedünk, lelkünk húrjain járjuk a fenteket és a lenteket, megyünk a könnyeink ösvényén, egymás szemében látjuk egy-egy pillanatra saját magunkat is. Meglátjuk az olykor esetlen lényünket és törékeny lelkünk, életünk egy-egy darabját, amelyet a sebeink mentén igyekszünk összeforrasztani. Jó érzés látni, amikor a felszakadt sebek gyógyulni kezdenek.

 Hálás vagyok, hogy ezt csinálhatom, hogy segítői eszköztáram egy szépen szóló hangszerrel bővülhetett az Ultrarövid terápiás konzultáció formájában.

Mire számíthatsz a konzultáción?

Elfogadó, biztonságos, ítélkezésmentes légkört teremtek, ahol önmagad lehetsz, elvárások nélkül. A hitrendszerem és a tapasztalataim alapján tudom, hogy számtalan esetben a szeretettel lévő őszinte odafordulás segít a legtöbbet. Ezzel biztosan találkozhatsz a konzultáció során, valamint nagyfokú érzékenységemmel a témákra, a testérzetekre, értő figyelmemmel, amely nem csupán a szavakra fókuszál, teljes egészében nézlek téged.

Olyan kapcsolódásban lehet részed a közös munka során, amelyben hiszem, hogy közelebb tudsz kerülni a témádhoz, a valódi történetedhez és ez által a továbblépéshez, fejlődéshez és önmagadhoz.

Várlak szeretettel!

Technikai információk

Személyes konzultáció
Helyszín:
Tata, Győr, Budapest II. és VI. kerület
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 60.000 Ft

Online konzultáció
Platform: Zoom/Skype
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 60.000 Ft

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 70 37 32 117
E-mail: hello@kovacsrobert.eu
Weboldal: www.kovacsrobert.eu
Helyszín:  Tata, Győr, Budapest

Vélemények, visszajelzések

“Nagyon köszönöm Robi ezt a professzionális kíséretet, az élményt, a lehetőséget, az Ultra rövid terápiát, ami már látom hosszabb lesz, mint pillanatnyi felismerések sora. Itt most egy fordulópontnak sejlik…Professzionális kíséretnek írtam, de én tudom itt milliószor több van ebben a kíséretben. Ez is az, amit szintén nehéz szavakkal fogalmazni, mert egy nagyon különleges segítő vagy Robi! Én köszönöm Neked, hogy mindig rátalálok arra az aranyszálra, ami mellett kimondhatok és megérezhetek érzéseket. Mondhatom ezt emberként, nőként, anyaként, gyermekként, szívből, erősen, vagy gyengén, soha fal nem feszül elém. Mindig biztonságban és nyíltnak érzem magam, mert itt egy- és valóban írhatom professzionális segítő, aki tudatosan, valódi érzések mentén építi a folyamatunkat, átvesz érzéseimet, testi tüneteimet, beviszi majd átengedi magán, és érzi a pillanatot: hogyan és hol mutassa meg újra….Különleges módszer volt egy csodálatos segítő mentén!” ”

Bea

Az életem egyik legnagyobb ajándéka, hogy Robival összehozott a sors. Rengeteg időt töltöttem önismerettel, hogy megértsem az múltamban történt és átélt eseményeket. A megélt élmények mögött meghúzódó érzelmi fájdalmakról beszélni mégis egy nehéz feladatnak bizonyult számomra. Évtizedekig magamban hordozott érzések felszínre kerülését és igazi feldolgozását köszönhetem Neki. Az első perctől kezdve olyan biztonságos légkört alakított ki számomra, az elfogadással és a tökéletes figyelmével, ami elindította bennem a szavak áradatát. Olyan tényekről és érzelmekről tudtam mesélni, amit másoknak, még a barátaimnak sem mertem elmondani. Szavaival megerősített abban, hogy érzi az én szavaim súlyát, érzi a fájdalmamat. Olyan együttérzést adott, ami kellemessé tette nekem a szituációt, hogy megnyíljak egy másik embernek.”

 

Marcsi

„A módszernek köszönhetően és Robi tökéletesen passzoló, lényeglátó kérdéseinek segítségével szépen előjött a témám. Én is éreztem a testi jeleket, Robi pedig átvette, tükrözte azokat. Sokszor olyan finom érzékelést és szavakat tett hozzá, amivel segített nekem is kimondani azokat a dolgokat, amik bennem rejtve voltak. Szavakba nem tudom önteni azt a gátszakadást és gyászfeldolgozást, ami az alkalom során történt. Robi végig stabilan ült mellettem, átsegített az egészen. És ami a legfontosabb, mertem mellette megnyílni, kockáztatni, feltenni mindent végre egy lapra, hogy ezektől a fojtogató régi érzésektől és mintáktól szeretnék megszabadulni. Nagyon jó érzés volt, hogy ezt a terhet segítette nekem letenni, és keresve se találhattam volna jobb embert, segítőt erre a feladatra. A technikának köszönhetően pedig olyan érzésem van, mintha egy hatalmasat ugrottam volna az időben. Közös munkánk óta eltelt már több mint egy hét, és visszatekintve olyan, mintha egy másik élet lett volna. Ez az élet még szokatlan, de határozottan jobban tetszik, akármi is lesz ezután. 😊”

Réka

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!