Láng Bea

Láng Bea

Láng Bea vagyok. Ultrarövid terápiás konzulens, Térpszichológia konzulens és oktató, Life-, Art- és Mindfulness Coach.

15 éve fürkészem és tanulom az emberi lélek működését, csodálom összetettségét és sokszínűsége megannyi árnyalatát. Hosszú évek óta járom magam is a mélységek és megismerések önismereti útját, emellett tanulom a különféle segítő módszereket, amiket sokrétűen és személyre szabottan ötvözök a folyamatnak és kliensem habitusának, aktuális helyzetének megfelelően.

Ahogy C.G. Jung írja: “Ismerd az összes elméletet. Sajátíts el minden technikát.
De amikor megérintesz egy emberi lelket, légy Te is csak egy másik emberi lélek.”

Az Ultrarövid terápiás konzultáció számomra a megengedés útja lélektől lélekig, szívtől szívig. Rég hordozott sebek, terhek, fájdalmak letétele kapcsolatok rendezésén keresztül, a megértésen, elfogadáson át egészen a megbocsátásig, önelfogadásig és önszeretetig.

A módszer intenzitása és mélysége lehetőséget teremt arra, hogy egyetlen ülés alatt bejárjuk a lelki felemelkedés útját, visszataláljunk a belső forrásunkhoz, saját önvalónkhoz, és ráleljünk arra a tiszta, belső erőre, ami elengedhetetlen a döntés meghozatalához és a változtatáshoz.

Aki átadja magát ennek a csodálatos útnak, nem csupán közelebb kerül önmagához, hanem betekintést kaphat magasabb rezgésű érzelmi minőségei világába.

Nagy öröm számomra, hogy Ultrarövid terápiás konzulensként dolgozhatok, és Dr. Buda László módszerét, látásmódját és tanításait képviselhetem.

 

Mire számíthatsz a konzultáción?

A konzultáció célja, hogy ráleljünk az elakadások mögötti mélyebb összefüggésekre, azokra a többnyire múltban keresendő akadályokra, amik gátolják továbblépésedet, kapcsolataid gördülékenységét, céljaid elérését.

Amikor elérkezünk arra a pontra, ahol megtaláljuk az elakadások okát, eljutunk az Ultrarövid terápiás konzultáció lényegi és egyedi módszeréhez. Kezdetét veszi egy képzeletbeli találkozás életed egy-egy fontos szereplőjével, melynek során lehetőséged van kimondani bármit, amit csak szeretnél.

Ráláthatsz olyan összefüggésekre, melyeket eddig nem volt lehetőséged meglátni és megértve, majd elengedve mindazt, aminek már nincs helye az életedben, döntést hozhatsz arról, hogy mit szeretnél letenni, mit pedig továbbvinni ahhoz, hogy életedet egy új, számodra felemelőbb, boldogabb minőségben élhesd.

 

Szeretettel várlak az Ultrarövid terápiás konzultáción, ha

  • ha vannak olyan ismétlődő helyzetek az életedben, amikből nem találod a kiutat;
  • ha úgy érzed, nem a saját utadat járod;
  • ha életközépi válsággal küzdesz;
  • ha magánéleti válságban vagy és elakadást érzel a kapcsolataidban;
  • ha szeretnél megerősödni az önértékelésedben;
  • ha szeretnél mélyebb megértést, nagyobb rálátást kapni a testi- és lelki problémáid összefüggéseire;
  • ha meg szeretnéd látni, érteni a kint és bent összefüggéseit: értőn összekapcsolni azokat a jelenségeket, melyek az életedben és benned zajlanak;
  • ha megszületett benned a szándék a változásra és változtatásra és olyan segítő szakembert keresel, aki teljes elfogadással és bizalommal segít át téged helyzeted nehézségein.

 A varázsgömb nincs nálam. A varázsgömb Benned van, és ha készen állsz arra, hogy belenézz, elsöprő erejű csodák várnak Rád. Én pedig örömmel kísérlek végig ezen az UT-on.

 

Technikai információk

Az egyéni konzultációra minden esetben egy előzetes tájékozódó beszélgetést követően kerül sor.

Személyes egyéni konzultáció

Helyszín: Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút
Időtartam: : 90-120 perc
A konzultáció díja: 45.000 Ft

Átlagos várakozási idő: 3-4 nap

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 30 397 8797
E-mail: langbea@elet-ter.hu
Weboldal: https://www.elet-ter.hu/ultrarovid-terapias-konzultacio/
Helyszín:  1073 Budapest, Erzsébet körút 26

Vélemények, visszajelzések

“Egy régóta bennem mozgó elakadással érkeztem Beához. Szerettem volna kimozdulni ebből az energetikából és megtalálni a valódi gyökerét ennek az elakadásnak.(…)

Lényegre törő, strukturált volt a beszélgetés, de mégsem éreztem úgy, hogy hajtva lennék. Pszichológusként én magam is számtalan módszert és megközelítést használok, de tetszett, hogy 1 alkalom alatt meg tudott bennem fordulni a téma és új felismeréseim tudtak születni.

Az évek során sok segítőm volt, pszichológusok, coachok és egyéb szakemberek.(…) Bea volt az első olyan támogató szakember, akivel tényleg mély folyamatokkal tudtam dolgozni. Végig érezhető a feltétel nélküli elfogadás és bizalom. Azt gondolom, ha korábban nem ismertem volna, akkor is, egy alkalom alatt is végig ez közvetíti.”

Éva

„Drága Bea! Nagyon köszönöm a lehetőséget az Ultrarövid Terápia megtapasztalására! Mint tudod, évek óta foglalkozom önismerettel és ebben a folyamatban súlyos traumákat dolgoztam fel. Azonban az a téma, amivel hozzád érkeztem, eddig megoldatlan maradt számomra. A veled való munka során, számomra is megdöbbentő módon egy olyan aspektus dugta ki a fejét, amire soha nem gondoltam volna.(…)
A külső ok az idő. Éreztem, hogy most egy alkalom van, nincs idő elbújni magam elől és olyan mélyre kell mennem, amennyire csak tudok, hogy maximálisan élni tudjak a lehetőséggel.(…)
A szubjektív tényező pedig te vagy. A belőled áradó empátia, türelem, megértés, elfogadás azonnal megteremtette számomra azt a bizalmi közeget, amelyben a sürgetés motívációvá és nem gáttá vált.
Azóta sokkal jobban kapcsolódom önmagammal, elindult a fogyás és szeretettelien tudok a tükörbe nézni. Hálásan köszönöm!

 

Ági

„Nagyon nehezen beszélek az érzéseimről, vagyis ezzel a gonddal álltam ott előtted. Kevés ember van, aki rá tud vezetni arra bizalommal és kedvességgel, hogy megnyíljak, de neked sikerült.
Az édesapámmal való viszonyom volt a fő probléma, aki már nincs közöttünk, és el sem tudtam volna képzelni, hogy tudnám vele megbeszélni a múlt sérelmeit. Végig vezettél ezen és közben támogattál, türelemmel voltál felém.
Aminek jelenleg a leginkább érzem a hatását, az a párkapcsolatommal kapcsolatos felfedezés volt, amire én magamtól sosem gondoltam volna.
Összességében nagyon hálás vagyok a munkádért. Úgy érzem, az igazán empatikus személyiségeddel és azzal, ahogy felismered az összefüggéseket, nagyon sokat tudsz segíteni bárkinek, aki elakadt az életében. Nagyon köszönöm a konzultációt, igazán sokat segített. Köszönöm szépen! ❤️

Noémi

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!