Lendvai Gabriella

Bemutatkozás

Lendvai Gabriella a nevem, az emberi természet érdekelt mindig a legjobban életem során. Kezdetben a saját és a környezetemben élők reakcióit, gubancait igyekeztem megérteni, majd két évtizeden át a multik világában segítettem az embereknek megtalálni a helyüket és elérni sikereiket. Ma már az egyének belső világára fókuszálva tevékenykedem annak érdekében, hogy felszabadultabb és elégedettebb életet élhessen mindenki, aki ezt szeretné.

Az elmúlt tíz év során – egy rendkívül gyengéden érintő, testet-lelket feltöltő, sejtszinten megújító masszázstechnika elsajátítása és alkalmazása mellett – természetgyógyászatot, fülakupunktúrás addiktológiát és további holisztikus módszereket (Belső utazás, ThetaHealing, Bach-virágterápia) tanultam, majd Transzperszonális életút tanácsadóvá váltam dr. Hoffmann Gergely akkreditált képzésén.

Hitelességre törekszem, ezért folyamatosan képezem magam és spirituális önismereti utakon gyakorlom a tudatosság művészetét.

A szakmai kiteljesedéshez Dr. Buda László Ultrarövid terápiás képzésével jutottam el. Az általa kidolgozott, lenyűgözően hatékony módszer, valamint az ő személyes mentorálása révén körbeért és kiteljesedett bennem minden korábban megszerzett tudás és tapasztalat, amiért végtelenül hálásnak érzem magam.

Köszönöm a bizalmadat, szeretettel várom a találkozást Veled!

Miért érdemes eljönnöd?

Életed jelentős mérföldköve lehet az a mélyreható, transzformatív folyamat, amelyen együttérzéssel, hozzáértőn és tapintattal vezetlek végig az Ultrarövid terápiás találkozásunk során.

Amikor kiutat keresel egy nehéz élethelyzetből vagy

  • ismétlődő kudarcok érnek,
  • fájdalmas emlékekkel küzdesz,  
  • a tested jelzi: változás szükséges
  • szeretnéd megérteni és könnyíteni az életedet,
  • elhárítanád az utadba került akadályokat, esetleg
  • érted, átlátod a helyzetedet, mégsem találod a megoldást,

akkor valószínűleg eljött ideje cselekedni és tenni egy újabb lépést magadért.

Meghitt, szeretetteljes légkörben, felelősségteljes, együttműködő partnerként szabadulhatsz fel a régóta cipelt terhek alól, hogy elengedd azokat a szokásokat, akadályokat az életedből, amelyek már nem szolgálnak téged.

Technikai információk

Egyéni konzultáció – Személyes találkozással
Időtartam: 90-150 perc
Díj: 33.000 Ft
Helyszín: Budapest, III. kerület Flórián tér

Egyéni konzultáció – Online
Időtartam: 90-150 perc
Díj: 33.000 Ft
Helyszín: Zoom / skype / messenger

Átlagos várakozási idő: 1-2 hét

 

Elérhetőség

 

Telefon: 06 30 954 0836
E-mail: ultrarovid@gabyland.hu
Weboldal: https://www.gabyland.hu
Helyszín: Budapest, III. kerület Flórián tér

Vélemények, visszajelzések

“Elképesztően érdekesnek talaltam a terápiával és veled való találkozást, és olyan új felismereseket hozott, amelyek 14 évnyi önismereti munka után is újak és azt hiszem nagyon fontosak voltak. Amit már konkrétan azóta tapasztalok: több önszeretet, erősebb hatarszabás.”

G. Kriszti

“Gyógyító a jelenléted, az értő figyelem, amivel velem voltál. Éreztem a szakmai hozzáértést is, és a belülről jövő empátiát, amit nem lehet tanulni. Biztonságban éreztem magam, könnyű volt őszintén megnyílni és a legmélyebb dolgaimról beszélni neked.

 

N. Zsófi

“Az Ultrarövid Terápiában egy gyengéden vezetett, mégis mélyreható és katartikus tapasztalásban volt részem. Utána egy nyugodt könnyű érzésem lett a testemben, mintha kipakoltam volna súlyokat a hátizsákomból, amit hosszú idők óta cipeltem.

Nagyon hálás vagyok neked Gabi, hogy ebben az “élményben” lehetett részem.”

C. Ágota

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!