Lendvai Gabriella

Bemutatkozás

Az emberi természet érdekelt mindennél jobban egész életem során. Közel húsz évig a multik világában segítettem az embereknek megtalálni a helyüket és elérni sikereiket. Ma már privát segítőként támogatom a hozzám fordulókat abban, hogy felszabadultabb és elégedettebb életet élhessenek.

Hitelességre törekszem, ezért folyamatosan fejlesztem magam és nonduális önismereti utakon gyakorlom a tudatosság művészetét. Számos holisztikus módszer (pl. Belső utazás, Fülakupunktúrás addiktológia, Transzperszonális életút tanácsadás) elsajátítása mellett, bő tíz éve egy nagyon finom energetikai testkezeléssel foglalkozom és tematikus önismereti csoportokat vezetek.

A szakmai kiteljesedéshez Dr. Buda László Ultrarövid terápiás képzésével jutottam el. Az általa kidolgozott, lenyűgözően hatékony módszer és személyes mentorálása révén körbeért és kiteljesedett bennem minden korábban megszerzett tudás és tapasztalat, amiért végtelenül hálásnak érzem magam. Nagyon szeretem és hivatásként élem meg a munkámat, ajándékként tekintek minden egyes kapcsolódásra.

 Köszönöm a bizalmadat, szeretettel várom a találkozást Veled!

Miért érdemes eljönnöd?

 

Elképzelhető, hogy amikor

  • kiutat keresel egy nehéz élethelyzetből, vagy
  • ismétlődő kudarcok érnek,
  • fájdalmas emlékekkel küzdesz,
  • a tested jelzi: változás szükséges, vagy csak egyszerűen
  • szeretnéd megérteni és könnyíteni az életedet,
  • elhárítanád az utadba került akadályokat, esetleg
  • érted, átlátod a helyzetedet, mégsem találod a megoldást,

akkor eljött ideje cselekedni és tenni egy újabb lépést magadért.

Életed jelentős mérföldköve lehet az a mélyreható, transzformatív folyamat, amelyen megnyugtató biztonsággal és tapintattal segítelek végig az Ultrarövid terápiás konzultációnk során. Meghitt, szeretetteljes légkörben, felelősségteljes, együttműködő partnerként szabadulhatsz fel olyan régóta cipelt terhek alól, amelyek már nem szolgálnak téged.

Technikai információk

Egyéni konzultáció – Személyes találkozással
Időtartam: 90-120 perc
Díj: 42.000 Ft
Helyszín: Budapest, III. kerület Flórián tér

Egyéni konzultáció – Online
Időtartam: 90-120 perc
Díj: 42.000 Ft
Helyszín: Zoom / skype / messenger

Átlagos várakozási idő: 1-2 hét

 

Elérhetőség

 

Telefon: 06 30 954 0836
E-mail: ultrarovid@gabyland.hu
Weboldal: www.gabyland.hu/ultrarovid-terpias-konzultacio
Helyszín: Budapest, III. kerület Flórián tér

Vélemények, visszajelzések

“Elképesztően érdekesnek talaltam a terápiával és veled való találkozást, és olyan új felismereseket hozott, amelyek 14 évnyi önismereti munka után is újak és azt hiszem nagyon fontosak voltak. Amit már konkrétan azóta tapasztalok: több önszeretet, erősebb hatarszabás.”

G. Kriszti

„Gyógyító a jelenléted, az értő figyelem, amivel velem voltál. Éreztem a szakmai hozzáértést is, és a belülről jövő empátiát, amit nem lehet tanulni. Biztonságban éreztem magam, könnyű volt őszintén megnyílni és a legmélyebb dolgaimról beszélni neked.

 

N. Zsófi

„Az Ultrarövid Terápiában egy gyengéden vezetett, mégis mélyreható és katartikus tapasztalásban volt részem. Utána egy nyugodt könnyű érzésem lett a testemben, mintha kipakoltam volna súlyokat a hátizsákomból, amit hosszú idők óta cipeltem.

Nagyon hálás vagyok neked Gabi, hogy ebben az “élményben” lehetett részem.”

C. Ágota

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!