Mátrai Szilvia

Mátrai Szilvia

Mátrai Szilvia vagyok, Ultrarövid terápiás konzulens és szervezetfejlesztő tréner, coach.

Amikor elkezdtem az Ultrarövid Terápiával (UT) dolgozni, úgy éreztem, rátaláltam egy logikus és gyors módszerre, amivel segíteni tudom a hozzám fordulókat a korlátozó hiedelmek elengedésében.

Aztán rájöttem, hogy az UT sokkal több ennél. Az egyensúlyteremtés művészete:

  • Az összes egzakt tudásomat – tanultam megoldásfókuszú coachingot, tranzakcióanalízist, Gestalt alapú coachingot, pozitív pszichológiát – hozom egyensúlyba a kevésbé tárgyilagosan megfogalmazható érzékelésemmel.
  • A nyugati gondolkodást a keleti filozófiával.
  • A megváltoztatható dolgok átalakítását a megváltoztathatatlanok elfogadásával.
  • Az agy működését a szív dobbanásával.
  • A feltétel nélküli elfogadást az elmozdulás igényével.

Ultrarövid terápiás konzulensi munkámban szeretem a metaforák és irodalmi ábrázolások erejét használni. Az olvasás és írás egy ideig hobbim, majd hivatásom része lett. 2021-ben megjelent első regényem, Aki betölti a hiányt címmel, amelyben arról írok, hogyan tudja múltunk lenyomata irányítani az életünket, ha hagyjuk. Ugyanakkor a korlátozó hiedelmek feloldásával, negatív emlékeink hatásának elengedésével képesek lehetünk sorsunkat kezünkbe venni.

Ha szeretnél szelíd támogatást mély belső munkádhoz, amely során felismerések és döntések születhetnek, amit megkönnyebbülés követ és lépéseket tehetsz belső szabadságod felé, jelentkezz ingyenes tájékozódó beszélgetésre velem!

Szakterületeim:

Önbizalom, önértékelés, önbecsülés – Talán nem eléggé hiszel magadban, vagy az eredményeidet nem tudod örömmel megélni, vagy akár sikereid ellenére is bántod magad.

Párkapcsolati nehézségek – Szeretnél kiegyensúlyozott kapcsolatban élni, de valami miatt nem sikerül megtalálni a megfelelő partnert, vagy harmóniát találni a kapcsolatban, esetleg meghozni egy döntést a kapcsolat megszakításáról.

Karrierváltás, kiégés – Ha szeretnél valami mást csinálni, de még nem tudtad megtenni az első lépést. Vagy nem érzed a kellő lelkesedést a munkádban, de nem feltétlenül mást szeretnél csinálni, csak másképpen. Vagy nehezen tudsz a lehetőségeid közül választani.

Célelérés, személyes eredményesség – Ha már tudod, hogy mit szeretnél elérni, de valahogy nem megy, folyton akadályok gördülnek eléd, amelyek szabotálják személyes eredményességedet.

Énképzavar, súlyproblémák – Ha nehezen tudsz megbarátkozni külsőddel, nem tudod elfogadni bizonyos tulajdonságaidat. Esetleg evéssel vigasztalod magad, aztán bűntudatot érzel a habzsolás miatt.

Tanulási, nyelvtanulási nehézségek – Hosszú ideje szeretnél valamit megtanulni, vagy évek óta próbálsz elsajátítani egy idegen nyelvet és nagyon nehezen boldogulsz. Esetleg mértéktelen stresszt okoz, ha mások előtt kell megszólalni, prezentálni az anyanyelveden vagy idegen nyelven.

Technikai információk

Személyes és online egyéni konzultáció

Helyszín: Budapest, XIV. kerület, Róna u. 37., Brainist stúdió
Időtartam: 100-120 perc
A konzultáció díja: 45.000 Ft

Átlagos várakozási idő: 1-2 hét

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 20 3518 925
E-mail: szilvia.matrai@brainist.hu
Weboldal: www.brainist.hu/ultrarovid-terapias-konzultacio/
Helyszín:  Budapest, XIV. kerület, Róna u. 37., Brainist stúdió

Vélemények, visszajelzések

“Mélységes hálát érzek a konzulensem iránt, aki hihetetlen empátiával és érzékenységgel segített végig az úton, miközben szembesültem fájó, felkavaró emlékeimmel. Szilvi olyan pontosan és éleslátóan vette észre a fontos momentumokat, használta az átélt folyamatokra a tökéletes kifejezéseket, amikkel segített összefoglalni és átértékelni mindazt, ami bántott a régi emlékekben.
Már kipróbáltam többféle önfejlesztő módszert, de a régi fájdalmak feldolgozásán túl egyik sem adott muníciót a jövő nehézségeihez. Most, ezen a konzultáción kaptam először hosszú távú, és tartós segítséget ahhoz, hogy az együtt lerakott terhek helyébe mire alapozva építsek új holnapot magamban. Napokkal később is érzem a megkönnyebbülést és egyben a lendületet, erőt, amit ez a konzultáció adott. Messze a leghatékonyabb módszer volt azok közül, amiket eddig kipróbáltam.”

Ildikó

„Igazi aha-élmény volt veled a konzultáció, amely során új felismerések, piciny puzzle darabkák ereje és az összefüggések csodás összjátéka rajzolódott ki előttem. Óriási felszabadultság lett úrrá rajtam a beszélgetés közben, és utána is. Gyengéden, de célzottan, megkapargattad a felszínt és olyan pontokra sikerült rávilágítanod, amelyeket eddig tudatosan el akartam tüntetni a szemem elől gondolván, hogy azt már lezártam, azzal nekem már nincs dolgom. És mégis most jöttem rá, hogy ami itt felszínre került, egy lezártnak hitt témám olyan szelete, amelyre rá kellett néznem es tudatosan elengedni.
Köszönöm a teljes körű figyelmet, az őszinte bizalmat és tiszteletet, amivel pillanatok alatt bensőségessé és biztonságossá tetted a találkozást Veled és az Ultrarövid Terápiával. Elbűvölő lényed, gyengéd személyiséged átsüt a módszeren, így a kettő ötvözete egy olyan egyedi kombináció, aminek óriási gyógyító hatása van, és amelynek megtapasztalását mindenkinek kívánom!

 

Barbara

„Szilvia professzionális hozzáállásával rögtön megteremtette azt a biztonságos, nyugodt légkört, amiben könnyű volt megnyílni.

Értő figyelme, támogató jelenléte, segítő kérdései mentén játékos könnyedséggel alakult ki köztünk a párbeszéd, amelyben fokozatosan bontakozott ki a témám és járt be drámai mélységeket és magasságokat. A múlt és a jövő találkozása egy összesűrített pillanatban számomra katartikus élménnyel zárult.

Beszélgetésünk hatására tisztábbá vált a jövő én pedig elfogadóbb és megértőbb lettem magammal.”

Zoltán

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!