Till Adél

Bemutatkozás

Till Adél vagyok.

18 esztendeje foglalkozom professzionálisan a hozzám forduló kliensekkel, de amióta az eszemet tudom mindig nagyon fontos szerepet foglalt el az életemben mások segítése.
Mindig olyan rendszereket kerestem, keresek, melyek önmagukban is szélesebb spektrumon szolgálnak, de más módszerekkel együtt is használhatóak. Alapvetéseik beleillenek az általam megfogalmazott világnézetbe, használatukkal hiteles lehetek és támogatják a saját fejlődésem is. 

5 éve dolgozom Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta közeli munkatársaként. 2023-tól az Ultrarövid terápiás konzulens képzés oktatói csapatának is tagja vagyok, mint operatív és szakmai koordinátor.

A saját képzési terminusomon túl 3 teljes Ultrarövid terápiás konzulens képzésen voltam jelen László mellett segítőként és szeptembertől László felkérésére már a második UT képzésen az oktatói csapat tagjaként. Óriási élmény folyamatosan közel lenni a forráshoz, első kézből  kapni információt, tudást az alkotótól.

Amióta klienseim vannak, arra törekszem, hogy olyan eszközöket használjak, ami támogat abban, hogy a klienseim és köztem folyó, a mentális és érzelmi problémák felfedésére, megoldására irányuló konzultációink olyan mederben folyjanak, ami még hatékonyabban kíséri az ezen a téren való megoldásokhoz vezető útjukat.

Az Ultrarövid Terápia® számomra zseniálisan és a legjobb értelembe véve egyszerű, mégis nagyon hatékonyan képes emberi életek nehézségeit kezelni, oldani mély traumákat, új információkat adni a pozitív változáshoz, önismereti fejlődéshez.

Energetikája azonnal befogadható volt számomra, technikai rendszere remekül illik a már általam addig is használt kommunikációs technikákhoz.

A leggyakoribb témák, amivel megkereshetsz

Az alábbiakban felsorolt témák időről időre felbukkannak a konzultációkon. Ha a felsorolásban nem is találod meg azt, ami most leginkább foglalkoztat Téged, bizalommal felteheted a kérdéseidet telefonon vagy írhatsz nekem levelet.

Gyermekkori minták „Anyám azt mondta, hogy… és azóta is legyengít ez a mondat.”
Gyász – „Nem mondtam el, amit el kellett volna…”
Abúzálás – „Miért történt ez velem?” „Nem tudok megbocsátani.”
Függőségek „Tudom… de mégsem tudom elnegedni” „Fogva tart…” „Már magától a függőségtől is függő vagyok.”
Kapcsolatok, kapcsolódások 
– „Nehezen vagy egyáltalán nem tudok kapcsolódni.”
Párkapcsolat „Nem tudok feloldódni a párkapcsolataimban.” „Nem találok párt magamnak.”
Lelki rendetlenség – „Egy káosz az életem.” „Útvesztők mindenütt…”
Testi tünetek – 
„Újra és újra megbetegítem magam.” Tartósan beteg vagyok.”
Vonzások és választások – „Nehezen tudok dönteni és ez hátráltatja az életem.” „Nem tudom kihasználni a lehetőségeimet.”
Önbizalommal, önértékeléssel kapcsolatos problémák –„Nem vagyok elég jó…” Rettegek megmutatni magam.”
Nőiesség, férfiasság megélésével kapcsolatos kihívások „Nem élem meg a nőiességem/férfiasságom.” „Nincs intimitás az életemben.” 
Karrier elakadások – „Nem tudom pénzre váltani a tehetségem.” „Váltanék, de nem tudok…”

 

Amire biztosan számíthatsz

A Veled töltött idő alatt teljes figyelemmel és fókusszal leszek Feléd, azt szem előtt tartva, hogy az általad vázolt történet legmélyebb érzelmi rétegeit úgy érd el, hogy közben a legnagyobb biztonságban érezd Magad.

Ha olyan életedet megakasztó, feladattal állsz szemben, amire megoldást még nem találtál és érzékelésed azt jelzi, hogy egy korábbi életeseményedből származó minta elengedése lehet a válasz a kérdésedre az Ultrarövid terápiás konzultáció tökéletes választás.
Ez érvényes akkor is, ha testi tüneted akadályoz és kialakulásának az okára szeretnél rájönni.

A konzultáció során arra vezetlek…

hogy megtaláljuk az adott, Számodra éppen akkor legfontosabb, érzelmileg Téged leginkább megérintő témát – legyen az az életed bármely területéhez kapcsolódó folyamat -, abban pozitív elmozdulást érjünk el és hogy hozz egy olyan, ennek a változásnak a megerősítését szolgáló döntést, ami lendületet ad a cselekvéshez, mellyel elérheted és stabilizálhatod a vágyott állapotot az életedben.

Technikai információk

Személyes és online (Skype) egyéni konzultáció

Helyszín: Budapest, II. kerület, Ürömi u.
Időtartam: 100-120 perc
A konzultáció díja: 53.000 Ft (mely összeg 27% ÁFA-t tartalmaz)

Akár 1-2 napon belül tudlak fogadni, hétvégén is.

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 20 57 17 826
E-mail: info@tilladel.hu
Weboldal: https://tilladel.hu
Helyszín:  Budapest, II. kerület, Ürömi u.

Vélemények, visszajelzések

“Itt nem érhet téged semmi baj”, azt sugárzod, hogy arra megyek, amerre te indulsz.
Azért gondolom, hogy jól csinálod, mert e nélkül nem működik. Egy konzulensnek csak annyit szabad megnyitni, amennyit te tudsz kezelni, amit “ö tud úgy kezelni, hogy te is ott vagy”. Akkor van biztonság. Nem kértél, nem kérdeztél olyat, nem vittél olyan útra, ami nekem kívül lett volna, hozzáteszem, hogy valószínűleg akkor én meg is állok, mert rálátok magamra, nem megyek bele olyan folyamatba, amiről előre látom, hogy kívül van azon, amit tudnék kezelni. Viszont itt ez fel se merült bennem. Ezért voltam nagy-nagyon bátor.”

Levente

„Adél konzultációja nagyon hatásos volt, kitűnően vezette, jól kérdezett, és nagyon benne volt az egészben, tényleg profi volt. Hálás vagyok érte.

Bevallom őszintén, előtte kicsit tartottam tőle hogy majd nem fog működni a dolog, mert az agyammal előre sejtettem hogy mik fognak történni. Mégis amikor benne voltam a folyamatban, akkor nagyon átalakított. Volt olyan élményem, amikor tényleg azt éreztem, mintha a problémáim eltűntek volna. Legalábbis a frusztráció meg a rossz érzések tényleg. És azt éreztem, hogy visszakerültem a saját pozíciómba, ahonnan én döntök a saját boldogságomról.

A dolgok is elkezdtek kicsit jobban alakulni, persze kérdés majd hogy idővel merre alakulnak, de a lényeg hogy sokkal jobban érzem magam.

 

Gábor

„És elkezdődik a „vallatás”. Igen. Szelíden. Okosan. Kedvesen. Szépen. Mintha egész életében ezt csinálta volna. Az Adél. Ultrarövid terápiás konzulens. Így született, hogy érti és tudja az embert. Megtalál, belém talál, átlát rajtam egy pillanat alatt.
„Nem kell, hogy legyen témád.” Megkönnyebbülök. Majd azt kérdezi, hol tartok most az életemben. Köszönöm, jól vagyok – mondom neki. De mégis… Igen… Egy ideje, jó ideje már úgy élek, mint élőhalott. Ez a jó kifejezés erre, se nem élő, se nem halott. Köztes állapot. Rám nehezedett a világ. Teljes súlyával. Van remény? Van ebből kiút? – kérdezem hangosan.

És Adél nem engedi, hogy belecsússzak a semmibe, mint egy élettelen bábú lecsússzam a székről.
– Ki ül melletted, kit látsz magad mellett? – Adél hangja áttöri a reménytelenség burkát.”

Anna

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!