Till Adél

Bemutatkozás

Till Adél vagyok.

Mindig nagyon fontos szerepet foglalt el az életemben mások segítése, mégis professzionálisan mindössze 16 esztendeje foglalkozom a hozzám forduló kliensekkel. Az első eszköz, amit alkalmaztam a masszázs volt, de nagyon hamar kiderült számomra, hogy egy-egy kezelés képes sokkal hatékonyabb lenni, ha teret adok a mentális és érzelmi problémák verbális kifejezésének is a vendégeim számára.

Amióta klienseim vannak, keresek egyfajta keretbe foglalt rendszert, ami támogat abban, hogy a vendégeim és köztem folyó, a mentális és érzelmi problémák felfedésére, megoldására irányuló beszélgetéseink olyan mederben folyjanak, ami még hatékonyabban kíséri az ezen a téren való megoldásokhoz vezető útjukat.

Közel három éve dolgozom Dr. Buda László közeli munkatársaként, ez által megtapasztalva mindannak hatását is, amivel, és ahogyan ő dolgozik. 

Az Ultrarövid Terápia számomra zseniálisan és a legjobb értelembe véve egyszerű, mégis nagyon hatékonyan képes emberi életek nehézségeit kezelni, oldani mély traumákat, új információkat adni a pozitív változáshoz, önismereti fejlődéshez.

Energetikája azonnal befogadható volt számomra, technikai rendszere remekül illik a már általam addig is használt kommunikációs technikákhoz.

Amire biztosan számíthatsz

A Veled töltött idő alatt teljes figyelemmel és fókusszal leszek Feléd, azt szem előtt tartva, hogy az általad vázolt történet legmélyebb érzelmi rétegeit úgy érd el, hogy közben a legnagyobb biztonságban érezd Magad.

A konzultáció során arra vezetlek…

hogy megtaláljuk az adott, Számodra éppen akkor legfontosabb, érzelmileg Téged leginkább megérintő témát – legyen az az életed bármely területéhez kapcsolódó folyamat -, abban pozitív elmozdulást érjünk el és hogy hozz egy olyan, ennek a változásnak a megerősítését szolgáló döntést, ami lendületet ad a cselekvéshez, mellyel elérheted és stabilizálhatod a vágyott állapotot az életedben.

Technikai információk

Személyes és online (Zoom) egyéni konzultáció

Helyszín: Budapest, II. kerület, Ürömi u.
Időtartam: 90-120 perc
A konzultáció díja: 33.000 Ft

Akár 1-2 napon belül tudlak fogadni.

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 20 57 17 826
E-mail: info@tilladel.hu
Weboldal: https://tilladel.hu
Helyszín:  Budapest, II. kerület, Ürömi u.

Vélemények, visszajelzések

“Itt nem érhet téged semmi baj”, azt sugárzod, hogy arra megyek, amerre te indulsz.
Ezért jegyeztem meg, hogy ott tartottad az én dühösségemet, amilyen formában bennem volt, nem volt célod, hogy kifejezzem annak egészében, hanem csak addig tartottad meg, amíg arra szükség volt, hogy tudjunk vele dolgozni. És azt meg kordában…
Azért gondolom, hogy jól csinálod, mert e nélkül nem működik. Egy konzulensnek csak annyit szabad megnyitni, amennyit te tudsz kezelni, amit “ö tud úgy kezelni, hogy te is ott vagy”. Akkor van biztonság. Nem kértél, nem kérdeztél olyat, nem vittél olyan útra, ami nekem kívül lett volna, hozzáteszem, hogy valószínűleg akkor én meg is állok, mert rálátok magamra, nem megyek bele olyan folyamatba, amiről előre látom, hogy kívül van azon, amit tudnék kezelni. Viszont itt ez fel se merült bennem. Ezért voltam nagy-nagyon bátor.”

Levente

“Adél konzultációja nagyon hatásos volt, kitűnően vezette, jól kérdezett, és nagyon benne volt az egészben, tényleg profi volt. Hálás vagyok érte.

Bevallom őszintén, előtte kicsit tartottam tőle hogy majd nem fog működni a dolog, mert az agyammal előre sejtettem hogy mik fognak történni. Mégis amikor benne voltam a folyamatban, akkor nagyon átalakított. Volt olyan élményem, amikor tényleg azt éreztem, mintha a problémáim eltűntek volna. Legalábbis a frusztráció meg a rossz érzések tényleg. És azt éreztem, hogy visszakerültem a saját pozíciómba, ahonnan én döntök a saját boldogságomról.

A dolgok is elkezdtek kicsit jobban alakulni, persze kérdés majd hogy idővel merre alakulnak, de a lényeg hogy sokkal jobban érzem magam. 😊

 

Gábor

„Férjem halála, a mély gyász, a sok teher, amivel egyedül maradtam teljesen kibillentett az egyensúlyomból, elvesztettem a lelki békém, elfáradtam,szorongóvá és kimerültté váltam testileg, lelkileg. Az Ultrarövid Terápia segített felismerni és feloldani azokat a”bekeményedett” energetikai mintákat amik mélyen elvoltak zárva,nem tudtak a felszínre törni, meggátolva az elengedést, megbocsájtást, megújulást. Köszönöm Adélnak, hogy lehetőséget adott,hogy velem volt, és segített visszatalálni az Áramlásba.

Napról napra erősebbnek érzem magam, csökkennek a szorongásaim, Kevesebbet “vagyok”a múltban. Észreveszem a szépet és jót amit eddig nem. Újra van kedvem azzal foglalkozni, amit szeretek. Újból vannak céljaim!
Nem azt mondom, hogy egyik napról a másikra minden tökéletes, de egyre jobb, és azon vagyok, hogy így legyen! 🧡

Erzsébet

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!