Visszajelzések a konzultációról

„Köszönöm a mai mélyreható terápiát, a figyelmet és a biztonságot. Új megélésben volt részem, amivel eddig még nem találkoztam, és olyan nézőpontokat is kaptam, amitől valami felszabadult bennem. Biztos vagyok benne, hogy most elindult egy belső folyamat, ami ezután tapasztalható változásokat fog hozni. Külön öröm és megtiszteltetés, hogy személyesen megismertelek”

Katalin

A konzultáció minden percét nagyon élveztem, bármily nehéz volt is. Azóta fantasztikusan érzem magam. Ahogy mondtad, görcsösen akarva nem tudunk megváltoztatni dolgokat, de amit ott nálad letettem, az nagyon sok mindent felszabadított és elindított bennem és ez által a környezetemben is. Amit Tőled kaptam – szebbé/könnyebbé teszi az életet. Amit a segítségeddel véghezvittem, az működött. Teljesen más érzelmi megnyilvánulásaim vannak. Átalakulnak dolgok. Értelmet kap az élet.

Zsuzsi

„Ezúton is szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet a tegnapi konzultációért, igazán felemelő émény volt. Nagyon sok mindent sikerült megértenem magammal kapcsolatban, rávilágítottál olyan területekre, amelyekre magamtól sosem gondoltam volna… Egészen másként érzem magam, mint a konzultáció előtt, sokkal boldogabbnak és szabadabbnak, és ez nagyon jó érzés”

Dóri

Szeretettel és tisztelettel gondolok arra a kísérésre amit kaptam az egyéni konzultációk során. Számomra nehéz témákat hoztam… Azóta jóval “ütésállóbbnak” érzem magam, a testsúlyom csökken, a teherbírásom nő. Képessé kezdek válni a határok és a keretek megszabására. A legfontosabb pedig az, hogy ha valami tünetet észlelek magamon, akkor ezt beazonosítom a körülöttem zajló történésekkel, majd igyekszem elengedni, és legfőképp, jót nevetek magamon a “megfájás” helyett.

Csilla

Az egyéni konzultációt és a “Mit üzen a tested?” c. könyv elolvasását és az abban szereplő gyakorlatok elkezdését követően voltam endokrinológiai kontroll vizsgálaton, s ott a labor eredményeim hosszú évek után először jók lettek! Köszönöm a támogatást!

Kriszta

 „Nagyon érdekes és tanulságos volt számomra a konzultáció, köszönöm Neked, hogy velem voltál. Még soha senkinek nem mondtam ki ezeket a gondolatokat és érzéseket, magamnak sem. Nem is tudtam, hogy ez így van bennem… Hogy ennyire mélyen, és hogy ez ilyen fájdalmas… Voltak olyan pontok, amikor szégyeltem magam, Előtted is, hogy mit gondolhatsz rólam… Mikor eljöttem Tőled, könyebbnek éreztem magam, mintha egy vihar vonult volna át rajtam. Utána csend lett bennem, a tudatomban és a testemben egyaránt béke volt. Aznap jól aludtam, és a fizikai fájdalmak is alábbhagytak. Az, hogy láttatad velem, hogy lehet ezt az egészet egy másikről szintről nézni, egy másik szinten is megélni, fantasztikus.

Zsófi

Minden jog fenntartva.

Copyright © Dr. Buda László

Minden jog fenntartva. Copyright © Dr. Buda László

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!